Archives
ALL BLACK - Natalia Oona
1285
post-template-default,single,single-post,postid-1285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ALL BLACK

Postaus sisältää mainoslinkkejä / This post contains adlinks

Hat here / Jacket NLY Trend / Shirt here / Pants Zara / Shoes Skopunkten

Vitsi, miten ihania kommentteja oon saanut teiltä! Oli niin ilo huomata miten innoissaan tekin olitte tästä muutoksesta. Näin monen vuoden jälkeen bloggaajana, en vieläkään oo ikinä varma millaisen vastaanoton joku asia saa teiltä. Haha! Mutta niin ihana, että tekin tykkäsitte uusista sivuista ja blogini uudesta ulkoasusta. Fonttikin on nyt vaihdettu ja laitettu vähän isommaksi.

Tässä on mun asuni viime sunnuntailta! Näiden asukuvein julkaisu vähän venähti, tällä viikolla nimittäin ohjelmaa riitti. Nyt kun blogin muutto on hoidettu niin tuntuu, että voin kunnolla henkäistä syvää! Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu. Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! 

​Wow, I’m so happy about all the comments I’ve gotten! It so lovely to see that you are excited as I am about this change. Even after this many years as a blogger, I’m still not always sure what you guys will think. Haha! But I’m so happy that you also liked the new blog and the new design. The font has also been changed now so it should be more easy to read!

Here is my outfit from last Sunday! Publishing got a bit delayed, because I had so much to do this week. Now that my blog has moved I feel like I can finally take a deep breath! Will be so nice to start the weekend now. Hope you guys have a good weekend!

Photos by Linda Juhola​


6 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yasss, all black and looking fabulous! 😊. <A HREF=”HTTP://WWW.LABIJOUXBELLA.COM”>🍂🍁LA BIJOUX BELLA 🍂🍁| By Mia | A Creative Lifestyle Blog</A>

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you!! Hope you have a great weekend <3

 • Senni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Lueskelen sun blogia yleensä bloglovinin kautta ja nyt jostain syystä kuvat näkyvät bloglovinissa harmaina :/ onko tässä jokin vika vai onko mun puhelimessa jotain vikaa? Ihana blogi sulla!! Jatka samaan malliin <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On vikaa, mutta sen pitäisi korjaantua ihan parin päivän sisällä <3 He saivat juuri tänään sinne mulle uuden osoitteen muutettua niin menee vielä hetki että uudet kuvat tulevat myös! Ei siis ole sun puhelimesta kiinni 😊 Kiitos ja ihanaa viikonloppua sulle!

 • Janina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  olin juuri tulossa sanomaan samaa kuin Senni ja kiva kuulla että pian korjaantuu 😊 uus blogi näyttää hyvältä!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo! Näissä voi aina mennä pari päivää, kun nuo on mun käsien ulkopuolella <3 Mutta ihana kuulla, että muuten näyttää hyvältä! 😊

Post A Comment