Archives
TODAY'S OUTFIT & missed the future concert - Natalia Oona
1293
post-template-default,single,single-post,postid-1293,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

TODAY’S OUTFIT & missed the future concert

Hat Asos / Jacket old / Sweater Bubbleroom – 77th Flea / Pants & shoes Zara / Bag Givenchy

Tässä tulisi tältä päivältä asua! En oo rehellisesti koko alkuviikkoon tehnyt mitään erikoista, lähinnä vaan töitä ja ollut kotona. Ja arvatkaa, sain ehkä noin vartti sitten kuulla, että The Futurella olis ollut tänään keikka Tukholmassa…. Siis miten multa on voinut mennä ihan ohi???? Tietenkin keikka on loppuunmyyty ja 40 minuuttia ennen keikan alkua oli vähän liian myöhäistä alkaa etsimään lippuja. Ärsyttää! Tykkään nimittäin The Futuresta niin paljon, joten olisi ollut ihan mieletön mennä hänen keikalle. Ja jos nyt puhutaan missatuista keikoista, niin vielä katkerampi oon tosin edelleen siitä, että missasin The Weekendin silloin kun ne oli Tukholmassa. Pitää nyt oikeasti alkaa taas katsomaan vähän enemmän mitä kaikkea täällä oikein tapahtuukaan ettei tarvii enää jälkikäteen harmitella..

Onko teillä käynyt vastaavasti, että joku keikka jolle olisitte todella halunneet mennä on mennyt ihan ohi? Joka tapauksessa kivaa keskiviikkoiltaa teille!

Here is my today’s outfit! I haven’t honestly done nothing special this week, I’ve just worked and been at home. And guess what, I just got to know that The Future was performing today in Stockholm… How could have I missed that??? Of course it’s sold out and 40 minutes before the show is a little too late to start looking for tickets. So annoying! I like the future a lot, so it would have been so cool to see him live. And if we talk about missing concerts I’m still a bit bitter that I missed The Weeknd when he was in Stockholm. I really need to start keeping an eye on the concert calendar more so this doesn’t happen again.

Has it ever happened to you that you would have totally missed some show or concert that you would have actually really wanted to see? Anyways, I hope you have a great Wednesday evening!


6 Comments
 • ESSIESOPHIE
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haha se on ihan okei! Välil tuntuu et itsekin tulee viiletettyä ihan omissa maailmoissa 😄 Konsertteja en oo missannut mutta pysäkillä istuessa on joskus bussit menneet ohi kun on vaan ollut niin omissa ajatuksissa!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nojoo, mutta kyllä harmitti 😃 Olisi ollut niin kiva mennä hänen keikalleen! Eikä 😃 Mä oon tosin joskus ajatuksissani lähtenyt metrolla väärään suuntaan 😃

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana hattu! Muistatko mikä hatun mallin nimi on jolla sen löytäisi? 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos! Hattu on tällä hetkellä valitettavasti loppuunmyyty niin en pystynyt nimeä tsekkaamaan 😟 Kyseessä on kuitenkin Asoksen oma merkki!

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet upea <3 Itsekkin missasin The Weekndin keikan täällä Tukholmassa, tosi kävin Helsingin keikalla kesällä. Itsellä Ed Sheeranin kesän 2018 Tukholman keikalle liput jota odotan innolla 😊 xx

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kovasti <3 Se Helsingin keikka oli kuulemma myös tosi hyvä, tai näin kuulin!! Siellä olis kyllä ollut kiva olla 😊 Mä taas näin Ed Sheeranin viimeksi kun hän oli täällä, olisko ollut viime alkukeväästä? Oli muuten tosi mieletön keikka <3 Ja nyt odotan seuraavaksi Kendrick Lamaria niin paljon ! 😃

Post A Comment