Archives
ALL BLACK AS ALWAYS - Natalia Oona
1302
post-template-default,single,single-post,postid-1302,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ALL BLACK AS ALWAYS

Sweater H&M / Dress NLY (old) / Shoes Skopunkten / Bag Givenchy / Sunglasses Celine

​Here is a simple all black outfit with a little twist. I wore a dress under the sweater, because I thought that tail of the skirt was so pretty, and it gave a little bit  of an edge for the outfit. That is actually the dress that I wore to Elle Style Awards on 2014 :D 

​Many bloggers have been telling stories behind their pictures. Straight when we have started to shoot this pictures, a bee started to fly around me. I’m so scared of bees, probably also because I’m allergic to them. So I tried to move slowly away from the bee, but it kept following me and that’s when I heard lots of buzzing and the bee tried to sting me. Glad I moved fast enough, but I was in such a panic for the rest of the time we were shooting. But we got the pictures and they bee didn’t return so. And I was thinking, would you like me to tell stories behind pictures for real?

​Tässä tosiaan on simppeli koko musta asu syksylle pienellä twistillä. Vedin tosiaan neuleen alle mekon, sillä mun mielestä toi mekon helma oli niin kaunis ja näin sain muuten aika tavalliseen asuun vähän jotain erilaista. Tuo mekko itse asiassa on sama mekko joka mulla oli vuonna 2014 päällä Ellen Style Awardseissa :D

Moni bloggaaja on nyt innostunut kertomaan tarinoita kuvien takaa, ja koska mitä muutkin sitä mäkin perässä. Juuri kun oltiin aloitettu kuvaamaan näitä kuvia niin ympärilläni alkoi pyörimään ampiainen. Mähän siis pelkään ampiaisia ihan älyttömästi, varmaan osaksi myös koska oon allerginen niille. Yritin rauhallisesti hivuttautua sivummalle, ja samalla kuulin aivan mieletöntä surinaa ja ampiainen selkeästi yritti pistää. Onneksi sain pinkaistua karkuun, mutta koko loppukuvausten ajan olinkin ihan paniikissa. Mutta kuvat saatiin eikä ampparia näkynyt sen koomin. Mitä muuten sanotte, haluisitteko että tekisin ihan tosissaan postauksen tarinoista kuvien takaa?

Photos by Linda Juhola


15 Comments
 • JennaClaudia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sun hiukset näyttää aivan ihanan värisiltä! ❤️

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos oikein paljon !

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen seurannut sun bloggaamista jo vuosia, mutta nyt uskaltauduin kommentoimaan ensimmäistä kertaa. Tyylisi on kehittynyt ihan valtavasti parempaan suuntaan & olet ihanan aktiivinen, positiivinen ja kunnianhimoinen bloggari! Kuvat ja postausideat ovat raikkaita & tyylikkäitä. Mieleeni on jäänyt monta hyvää pointtia, esimerkiksi se kun mainitsit että koet kielitaitosi olevan riittävä ulkomailla elämiseen, vaikka jonkinlaisia pieniä virheitä sattuisi. Kyseinen lause toi uskallusta omien siipieni kokeilemiseen ulkomailla. Erityisesti pidän myös siitä, että suosit edullisempiakin vaatemerkkejä, mikä mahdollistaa ihailemieni vaatteiden hankkimisen omaankin vaatekaappiin. Ihanaa syksyä Sinulle ja jatka samaan malliin!

 • Juliatengwall
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Snyggt!!

 • Linda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Men wooow så snygg!

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koko musta on aina hyvin elegantti asukokonaisuus. Mekko tuo todella ihanan twistin 😊 <3 xx

 • Krista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana asu! Ja sun hiukset <3 Olisi kyllä kiva lukea välillä tarinoita kuvien takaa 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin ihana kun kommentoit! Kiitos oikein oikein paljon! Todella ihana kuulla, ja niin mieletön, että oot saanut täältä esim uskallusta omien siipien kokeilemiseen ulkomailla. Kiitos vielä ihanasta ja piristävästä kommentista. Oikein ihanaa syksyä myös sulle !

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tack!!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tack snälla!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin mustakin! Koko musta toimii aina 😊 xx

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos ja kiitos! Ja kiva kuulla, että tarinat kuvien takaa kiinnostaisi 😊

 • Sonvas
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vouu aivan ihana asu! Kuvatkin myös tosi upeita susta 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos oikein kovasti 😊 Mustakin nämä kuvat oli jotenkin tosi ihanat tuon lokaation vuoksi!

 • hannatheresia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  så himla snyggt!! 🌸

Post A Comment