Archives
THE CAPE - Natalia Oona
1326
post-template-default,single,single-post,postid-1326,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

THE CAPE

​Hat Asos – similar here (adlink) / Cape, pants & shirt ​Zara ​/ Shoes Christian Louboutin ​/ Bag ​Givenchy

​Maybe you’ve already seen my new favorite cape on my instagram. I bought it a couple of weeks ago, and I’ve been using it so much! When it’s been a bit colder I’ve just worn a thick wool sweater under it. Today was actually the first day when it was actually cold here in Stockholm..

​Hope you guys have had a great weekend!

Ootte ehkä jo mun instagramista bonganneet mun uuden lempparivaatteeni, nimittäin tuon Zaran viitan. Ostin sen ihan muutama viikko sitten, ja sille on tullut niin paljon käyttöä! Viileämmällä säällä on vetänyt alle villaisen mustan paksun neuleen, ja oon pärjännyt super hyvin. Tosin tänään taisi olla ensimmäinen päivä, kun Tukholmassa oli oikeasti todella kylmä..

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu!

​Photos by Linda Juhola


11 Comments
 • jennyjungell
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  snygging! ❤️

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau! <3

 • Sara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau! Upea asu<3

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau mikä lookki! <3

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  OMG noi korkkarit! Katoin tota ekaa kuvaa ja alko omissa jaloissa särkeen sikana nilkkaa ja päkijöitä 😃 en pystys mitenkään käyttää tollasta korkomäärää! Iso peukku sulle, että pääset noilla eteenpäin!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tack snälla <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon! 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kovasti =) !

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo! Nuo on kuitenkin tosi hyvät korkkarit jalassa, vaikka korkeat ovatkin 😊

 • AnnYa87
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Snygg outfit. =) Love it…

Post A Comment