Archives
I'M BLONDE (AGAIN) - Natalia Oona
1331
post-template-default,single,single-post,postid-1331,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

I’M BLONDE (AGAIN)

Blazer Mango / Shirt Zara / Pants here / Belt Gucci here / Bag Saint Laurent

​Those of you that checked my weeks scheduled already knew that I had a hairdresser this week. I’ve also told that I’ve been wanting to change up my hair for a while now! The idea was to bleach my hair a bit and get a light brown result… But when the hairdresser was done washing my hair and I walked back to front of a mirror, I had a little surprise waiting for me. My hair was much lighter than I had planned, and even the shade was super yellow. But I had booked a time for hair extension right after it so I just had to roll with it. Gladly in the other salon there was also a second hairdresser there and he made some time to tone my hair colder. So in the end it was all good, except that I actually have blonde hair now.

So I because a blonde by accident, but I must say that I really like it. Although it still feels weird to see myself in the mirror.

Now I have to pack up my bag, and go to bed early because I have an early flight tomorrow. I’m going to Finland for one night with Nelly.com! We have so much fun stuff planned for tomorrow, so remember to follow me on my insta stories :) I will get back to you with some pictures from my weekend on Sunday. Until that hope you guys have a great weekend <3

Te jotka ootte mun tämän viikon ohjelman katsoneet tiesittekin jo että mulla oli tällä viikolla kampaaja. Sekä kerroinkin, että oon halunnut muutosta hiuksiini jo vähän pidemmän aikaa! Ideana oli tosiaan vaalentaa hiuksia vaaleanruskeiksi, mutta kun siirryin pesu paikalta peilin eteen niin mua odottikin aikamoinen yllätys. Hiukset oli paljon vaaleammat mitä olin ajattelut, sekä kampaaja ei ollut osannut edes sävyttää niitä kunnolla, vaan lopputulos oli aivan keltainen. Mulla oli kuitenkin heti perään aika pidennysten kiinnitykseen, ja siellä oli paikalla onneksi myös toinen kampaaja, joka teki erikseen aikaa, että saatiin mun hiukset edes kylmän sävyisemmiksi. Loppu hyvin kaikki hyvin, vaikka lopputulos nyt on aika erilainen mitä olin ajatellut.

Musta tuli siis vahingossa taas aivan blondi, mutta pakkoa sanoa, että tykkään näistä tosi paljon. Tuntuu vieläkin tosi oudolta katsoa itseään peilistä!

Nyt mä alan tosiaan pakkaamaan laukkuani ja meen ajoissa nukkumaan, sillä lähden aikaisin aamusta kentälle. Meen yhdeksi yöksi Suomeen Nelly.comin kanssa! Meillä on vaikka mitä kaikkea kivaa ohjelmaa huomiseksi suunniteltu, joten muistakaa seurata mun instagram tarinoitani :) Palaan teille sitten sunnuntaina kuvien kanssa tänne blogiin viikonlopun tapahtumista. Siihen asti, ihanaa viikonloppua teille! <3


18 Comments
 • c
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Vau, näytät kyllä super hyvältä niin tummassa kuin vaaleessakin 😍

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  No on jännä tosiaan! Mullahan on tätä ennen vaalennettu jo kahteen kertaan jolloin väriä ei oo saatu just kunnolla edes irtoamaan, ja nyt meni näin vaaleaksi! Kampaaja teki nyt kuitenkin mulle värinpoiston folioilla! Ja siinä mukana oli Olaplex! Sen enempää en tiiä 😃 Siinä istuin tyytyväisenä foliot päässä, ja pesupaikalta tullessa peilissä odotti näin vaaleat hiukset. Vähän olin shokissa 😃

 • Hartsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Jännä että sain noin blondit niin tummasta tukasta! Ja vahingossa viel. Ois kiva tietää mite onnistu ku ite joutunu vaalentaa kampaajalla aina monts kertaa et vaalentunu. Ja nyt ku värjäsin tummaks takas joutu leikkaa 20cm pois tukasta ku latvat vaan katkes 😟

 • sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tuo tukka on todella upea!! Voi kuinka tekisi myös mieli vaalentaa taas tukka ihanan vaaleaksi 😃 toi väri saa sut hehkumaan, vaikkei mustanruskeassa mitään vikaa ollutkaan, mutta tämä uusi väri on jotenkin todella hyvä sulle!

 • Sannanq
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Sulle sopii kyllä kumpikin tosi hyvin <3 ihana tyyli sulla näissä kuvissa

 • S
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Meinaatko käydä tummentamassa noita vielä vaaleanruskeaan päin?

 • Jenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihanat hiukset! I Love!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos kovasti <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos paljon 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo, mutta vasta alkuvuodesta! Nyt näihin tehtiin niin kova vaalennus että on parempi vaan hetki antaa hiusten olla =)

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos! =)

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kaikilla on aina erillaiset hiukset, ja nyt selkeästi kampajaa ei yhtään osannut ajatella että hänen tekemänsä värinpoisto vetäisikin niin paljon väriä pois just mun hiuksista! Ja ehkä mä jossain vaiheessa teen jotain vlogeja 😊

 • Moih
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Saitko mitään hyvistä tuosta kun kampaaja värjäsi hiuksesi vahingossa liian vaaleiksi? Eikai sinun siitä pitänyt maksaa :O mutta hyvä että lopulta saitte sinulle mieleiset hiukset<3 En vaan ymmärrä miten kampaaja voi tehdä nuin ison vieheen. Ootko tekemässä vlogeja enää?

 • Minka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  VAU!! Siis hitsi miten upealta näytät noilla hiuksilla! Mun mielestä sulle parhaiten sopivat hiukset mitä sulla oon nähny 😊 Näytät erilaiselta, mutta pelkästään positiivisella tavalla. Tärkeintä kumminkin on miten ite viihdyt noissa, mutta mun mielestä sopii sulle kuin nenä päähän 😃<3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Nyxin Lingerie sävyssä 17 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos paljon <3

 • Sara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  mitä sulla on huulissa näis kuvis? 😊

Post A Comment