Archives
FIRST OUFIT OF THE YEAR - Natalia Oona
1351
post-template-default,single,single-post,postid-1351,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FIRST OUFIT OF THE YEAR

This post contains adlinks

Jacket here (get -20% off with the code ”natalia20) / Shirt H&M / Skirt Mango – similar here / Shoes Skopunkten – similar here

Or I believe I should say first outfit pictures of the year since yes, I’ve already worn clothes and outfits during this year. I haven’t jumped around in my PJ’s until now. I actually even flew to Helsinki last Thursday and I’m staying until Tuesday evening. I have to say it has felt pretty good to be back here. Before I’ve always said I don’t miss Finland but now I have to say I actually kind of miss it. But I guess that is pretty normal when you’ve moved abroad.

Yesterday was first they that sun came out in a super long time. Else it’s been dark all the time. It’s crazy when you’re not really sure if it’s morning, day or evening when you look outside of your window.

And hey, do you notice that I’ve got my hair a bit shorter? I actually did it already before New Year but I just haven’t shooted any new pictures until today :-D Have a great week everyone!

Pictures by Johanna Turpeinen


6 Comments
 • C
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sun hiukset on kyllä niin ihanat! Käytätkö jotain tuuheuttavia tuotteita? Ja toinen random kysymys: mitä ruokia teet perus arkisin? Sulla on ollut niin hyviä reseptejä ja yhdellä videollakin näkynyt sosekeitto on niin hyvää 😃

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulle sopii tosi hyvin lyhyempikin tukka!😍

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kovasti! En käytä muuta kuin hiusöljyä jossa on mukana lämpösuoja jaa kuivashampoota silloin kun tarvitsee 😃 Mutta mä föönaan aina hiukseni jolloin saan niihin vähän tuuheutta enemmän! 😊 Mitä kaikkea mä oonkaan nyt viime aikoina syönyt kotona.. Täytettyä kananrintafileetä kasvisten kanssa, lihapullia ja bataattiamuussia, tortillalasagnea, stroganoffia, kana-nuudeliwokkia (tuoreista kasviksista ja vähän mango chutney sekaan) 😃 En mitään niin erikoista kokkaile, ihan perus ruokia 😋 Pitäiskin alkaa taas tekemään jotain reseptijuttuja useammin!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos <3 Mäkin tykkään tästä kovasti!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on koko 34! Musta takki on pikkaisen reilua mitoitusta, eli jos mietit kahden koon välillä niin suosittelisin ottamaan pienemmän 😊

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko vielä kysyä minä kokonen sun takki on? Vastaako hyvin normaalia kokoa minkä yleensä ottaa 😊

Post A Comment