Archives
WHY HAVEN'T I BEEN BLOGGING? - Natalia Oona
1354
post-template-default,single,single-post,postid-1354,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

WHY HAVEN’T I BEEN BLOGGING?

Hat, jacket & shoes Zara / Pants Bik Bok / Bag Saint Laurent

A few months ago I wrote a blog post telling that this whole social media thing had been feeling so overwhelming. I’ve also told that I’ve had a lot going on in my personal life which has been really intense. I just haven’t had the strength to deal with all the negativity. Normally when my personal life is all good, I feel happy and strong, so I don’t mind the negativity in social media and I just brush it off. But when I already feel bad and then I log in to my blog and have to deal with even more bad vibes it’s has just been too much.

So why haven’t I been blogging? Honestly I also feel kind of lost. I’m looking for my place in this crazy world, and we will see where I’ll end up feeling like ”yes! this it what I want to do”. Meanwhile, I hope you guys understand and I SOOO appreciate all the support <3 It means everything to me! I like the saying ”sometimes you need to get lost to find yourself” and that is what I’m living with right now.

I’ve also gotten a lot of questions if I’m also going to write in Finnish or have I switched totally in English? I honestly don’t know. I’ve been writing my blog in Finnish for soon 6 years (feels so crazy!!!!), but like I said, lately I haven’t been in the mood to read all the comments that my grammar is bad etc etc. So just for now I’ll just write in English :-)

Pictures by Janina Havia


17 Comments
 • C
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei tsemppiä kaikkeen<3 Kaikki järjestyy ja selviää aina tavalla tai toisella, uskon näin 😊 Sekä kuten itsekin oot joskus sanonut niin uskon että kaikella tapahtuvalla on jokin tarkoitus. Jos vaan ehdit/jaksat/haluat niin toivoisin myday postausta ihan tukholmasta normaalista arkipäivästä!

 • jennyjungell
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ❤️

 • Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tsemppiä!<3

 • Natali
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Well, to put this shortly, you are a human, sensitive and sweet so of course that it’s hard to deal with the negativity esp. when you have people who don’t even know you leaving you not such good comments and you start questioning everything you are doing. I hope that you will find your place in this world too and that you’ll be surrounded by the good and positive people while you are at it. https://lartoffashion.com/you-are-a-wonder/

 • ESSIESOPHIE
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Peukut sulle! Tämä on just se raskain osuus olla suosittu bloggaaja. Monet rakastavat lukea blogiasi, mutta valitettavasti jotkut aktiiviset ja äänekkäät lukija kokee asiakseen arvostella sitä ja somessa tulee helposti sellainen fiilis itsellekin toisinaan että se on vain täynnä negatiivisia kommentteja vaikka niitä tulisikin vain muutamasta suunnasta. Ymmärrän hyvin että tulee fiilis pysyä poissa kaikesta tästä. Hengähtää vähän. Tsemppiä!!

 • Ilona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ensimmäinen kerta kuin kommentoin, mutta oli pakko! Hurjasti tsemppiä ja voimia, yritä jättää negatiiviset ihmiset ja kommentit omaan arvoonsa ja tee asioita jotka tekee iloiseksi ja onnelliseksi! 😊 Tämä on ihana blogi!

 • JennaClaudia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tsemppiä Natalia! Sun blogi on yks mun lemppareista, ja tulee itellekin paha mieli kun välillä lukee kommentteja mitä omaan elämäänsä kyllästyneet ihmiset tänne käyvät sulle latelemassa. You keep going girl, kaikki järjestyy vielä ja sun uskolliset lukijat pysyy sun tukena täällä sosiaalisen median myrskyssä ja ystävät varmasti henkilökohtaisessa elämässä! Hali Barcelonasta! <3

 • elinqvist
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tsemppiä!❤️

 • Amalia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  sulla on ihana blogi, tsemppiä sulle❤️

 • elahblog
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ❤️ Muista mitä sanoin, elät vaan itseäs varten ja tärkeintä on, että oot itse onnellinen!

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi Natalia <3, niin kuin on tullut jo todettua, blogisi on ehdottomasti suosikkini ja harmittaa kovasti, kun en voi muuten tukeani osoittaa, kuin kommentoimalla tänne. Toivon, että jaksaisit pitää blogiasi vielä ja toivon myös, että kirjoittaisit myös suomeksi. Vlogivideosi ovat aina tasokkaita, hauskoja ja niin mukavia katsoa! Odotan aina innolla uutta materiaalia, mitä julkaiset. 😊 Toivottavasti et anna ikävien kommenttien murtaa persoonaasi vaan jatkat pää pystyssä upeaa uraasi. Tsemppiä hurjasti! <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kun jaksatte tsempata <3 !!! Ja totta, kaikilla (tai lähes kaikilla) asioilla on aina jokin tarkoitus.

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  <3 !

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos ihana <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you! Such a sweet comment! <3 Hope you have a great day =)

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Must say, sun englanti on kyllä parempaa ku suomi – ainaki näissä postausteksteissä. Let it go!

 • carinabalestrand
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  You are such a beauty! <3

Post A Comment