Archives
TREND SPOTTING: DAD SNEAKERS - Natalia Oona
1355
post-template-default,single,single-post,postid-1355,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

TREND SPOTTING: DAD SNEAKERS

The new trend in sneakers started in 2017 and it’s called ugly sneakers or dad sneakers. Maybe you’ve seen them on instragram? I’m not quite sure if I love or hate this trend. Like obviously the sneakers look pretty ugly, but at the same time there is something pretty in them.

All the biggest fashion houses have ugly sneakers in their collections. The Balenciaga ones are most wanted ones (and they pretty much started the trend), and they are sold out almost everywhere. I’ve heard people are wait listed to get them.. I have to say they are a bit too much for me so if I end up buying a pair I will definitely go for more settle pair. But that is still a big if…

What do you guys think?

And if you love this trend make sure to keep your eyes open for some inspiration during the upcoming fashion weeks. I’m so sure that you will be seeing plenty of these shoes!


13 Comments
 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  That is exactly what I’m also wondering 😃 Probably yes!

 • JennaClaudia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I wonder if this is a trend that I’m first against of and later end up loving..😅😂

 • A
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Millä kameralla kuvaat sun videot ?

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sonyn A 5100

 • Milpsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka!

  Mitä maata suosittelisit ihmiselle joka ei oo paljoa matkustanut 😃 rantaloma hakusessa ja hyvät shoppailu ja ruokailu mahdollisuudet ois +++ . Entäs ootko käynyt monessa paikassa amerikassa, jos oot niin mikä paikka oli kokemisen arvoinen 😊 kiitos jos ehdit vastata 😊 ajattelin sulta kysyä kun olet jonkun verran matkustellut (blogiasi lukenut pitkään niin siittä tiedän 😊 )

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mistä oot ostanu sun Celinen aurinkolasit? Ja tiedätkö mistä ne voisi ostaa?

 • xod
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mainitsit muuten aiemmin että et pidä blogin kirjoittamista enää sun työnä, saanko kysyä pidätkö jotain muuta sitten sun työnä? Tai mikä on muuttunut?

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon ostanut ne Tukholman NK:lta 😊 Siellä on ainakin hyvä valikoima, ja sitten tietenkin varmasti netistä löytyy!

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todellakin trendi joka jakaa mielipiteitä – varmasti yksi syksyn muotiviikkojen kuumimmista puheenaiheista! Itsekin vielä pohdin mitä mieltä olen kengistä – ainakin näyttävät super mukavilta 😉 Tosi kiva postaus <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan varmasti!! Ja jos ei tosiaan muuta niin ainakin kengät tosiaan näyttää mukavilta 😃 Hali <3

 • Annika M.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huh, en kyllä tiedä mitä ajatella noista 😃 Nuo värilliset ei kyllä ainakaan ihastusta herätä 😃 Eniten hämmentää tuo todella taakse kantapään ohi ulottuva pohja :’D Ehkä tämän(kin) trendin kohdalla taas kestää, että silmä tottuu… :’)

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko kysyä mitä kokoa se sun gingham kuosinen mekko on joka on nellyltä vissiin? Vastaako se normaalia koko mitä yleensä ottaa 😊

 • Olivia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Last week I was in London where everyone are so fashionable and hoped to see these sneakers in action on the streets. There weren’t many, though. But in shop windows…. didn’t know if I should be scared or laugh when I stood in front of Balenciagas window. 😃 I guess we have to wait and see if this is really the next big trend. 😊

Post A Comment