Archives
KEVÄÄN TUULIA - Natalia Oona
1368
post-template-default,single,single-post,postid-1368,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KEVÄÄN TUULIA

* Postaus sisältää mainoslinkin

Hattu täältä / Neule Zara / Paita Gina Tricot / Housut Bik Bok / Kengät Skopunkten

Mä haluan alottaa sanomalla KIITOS teille kaikille kommenteista joita ootte jättäneet mulle täällä blogissa kuin muissa someissakin. Koen että oon super onnekas, että mulla on tällainen yhteistö ihania ihmisiä joiden kanssa voi jakaa asioitani. Ette usko miten paljon kaikki viestit on mulle merkinneet. Mä vastailen varmasti teille kaikille vielä tämän viikon aikana, kunhan saan vähän vielä henkeä vedettyä!

Mun alkukevät on kuitenkin lähtenyt Helsingissä hyvin käyntiin. Tietenkin tänne on ollut omalla tapaa niin helppo palata kun kaikki on tuttua ja on kaikki kaverit ympärillä. Ei oo siis paljon tarvinnut jäädä kotiin istumaan, ellei oo tietenkin sisältä tuntunut. On ollu myös super kiva päästä taas mukaan kaikkiin Helsingin blogijuttuihin, niitä rehellisesti oli tosi ikävä! Tällä hetkellä on siis tosi sellainen fiilis että kaikki palaset loksahtelee kohdilleen ja että en vaan malta odottaa mitä kaikkea tästä keväästä sekä kesästä vielä tulee.

Hyvää yötä teille kaikille! Ja oikeasti vielä kiitos niin paljon kun ootte jaksaneet kannustaa ja tsempata mua niin paljon. Ootte aivan mielettömiä!!!! <3

Kuvat: @johannaturpeinen


5 Comments
 • C
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi miten hyvältä näytät näissä kuvissa <3

 • Moih
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana upea Natalia! Ihanaa että susta kuuluu taas ja asiat alkaa loksahtamaan paikoilleen 😊 Ja muutes hitsi sulle käy noi vaaleet hiukset hyvin, tykkäsin paljon sun tummista hiuksista mut pakko sanoa että eehkä nää vaaleet on kivemmat! <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kiitos <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos palljon ja ihanaa viikkoa sulle <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos ja on niin kiva taas kuuluttaa itsestään vähän 😃 Tai on ollu ihana löytää se ilo bloggaamiseen mikä mulla aina ennenkin oli! Ja kiitos vielä <3

Post A Comment