Archives
6 X TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ + HELSINGIN PARHAAT RAVINTOLAT? - Natalia Oona
1372
post-template-default,single,single-post,postid-1372,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

6 X TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ + HELSINGIN PARHAAT RAVINTOLAT?

Heippa kaikki! Te jotka ootte mun blogia pidempään seuranneet tiedättekin varmaan jo hyvin, että tykkään aivan mielettömästi syödä ulkona. Nyt kun oon ollut takaisin Helsingissä oon huomannut miten mulla on tosi usein kerta vaikea keksiä, että mihin haluaisin mennä syömään. Mulla ei oo siis mitään hajua mitä kaikkea tänne on parin vuoden aikana tullut! Siksi mä kysynkin nyt teiltä, mitkä on teidän suosikkipaikkoja Helsingissä? Ajattelin että vois olla kiva idea käydä kokeilemassa uusia ravintoloita, ja sitten voisin samalla tyylillä mitä Tukholmastakin tein niin laittaa mun suosikit teille jakoon. Nyt saa siis heittää kaikki hyvät aamiais-, brunssi-, lounas- ja päivällispaikat tulemaan!

Nyt nimittäin käyn täällä viikkosta toiseen samoissa paikoissa. Tänäänkin olin lounaalla Kämpissä, vaikka en siis en oo edes erityisesti tykkää kyseisestä paikasta, ihan vaan koska en keksinyt muutakaan. Ruoka ei ole mitenkään erikoista, ja jotenkin kokonaisuus vaan ei toimi jotenkin iske muhun.

Mutta tosiaan laittakaa siis kaikkia teidän suosikkeja tulemaan niin kiva päästä kokeilemaan uusia paikkoja ja jakaa sitten teille tänne, että mitä tykkäsin :)

 Ps. Sunnuntaina tulee taas uusi podcast!!! Tällä kertaa annetaan mun ja Teresan näkökulmia ja mielipiteitä teitä mietyttäneisiin asioihin tai pulmiin. Jos teillä on vielä jotain mihin toivoisitte meijän vastaavan niin voitte laittaa mulle tulemaan :) Kivaa loppuviikkoa ja kuullaan taas pian!


19 Comments
 • Omppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yes yes yes on ihana, Sandrossa paras lounas buffa hinta laatu, hand down. Sushibar + winessa sushi buffa👌

 • Omppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  sori noista mun kommenteista ei meinaa tulla mitään kun iphonella kirjottaessa riviä vaihtaessa lähettää kommentin (?). Mut asiaan: Yes Yes Yes, Sandro (paras lounas buffa hinta + laatu) Sushibar + wine, Roster, (illallis aikaan) The Tray (Kämp collectionin omistama uusin ravintola, Glo hotellin alakerrassa). Bar Teos Töölössä on myös ihan mieletön. Klaus K:ssa hyvä brunssi. Siinä nyt alkuun pari. Ja hei kun aijemmin hehkutit sitä Lilla e:n brunssia, niin kyseessä oikeesti Ravintola Krog Roba, Lilla e on vaan hotellin respan yhteydessä oleva baari 😊

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Konnichiwassa stadin parhaat sushit!:)

 • J
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hokun teryakilohi ja Daddy Greensin pizzat! Myös Lie Mi on superhyvä.

 • Viivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ainakin hyvännäkösiä nuo Kämpin annokset, vaikka tosiaan maku ei nyt ihan parhain ole loppupeleissä 😃 Mun lempparirafloja Helsingissä on: Ragu, Chapter, Sushi + Wine bar, Naam kitchen, Purpur, Capperi, Olo sekä Kampin 6. kerroksessa on kivoja paikkoja (mm. Hoku ja Story). Kampin alakerran 6k-ravintolamaailmassa Kimchi Wagon ihan mun lemppari! Il Birrissä ja Pennyssa oli tosi jees brunssit 😊 Siinä parit! 😃

 • AdrianaBekston
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Straight hair!!! ❤❤❤❤ i like curly but straight is FIRE on you👍👌👸👸👸 keep it up❤❤❤

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka, vähän aiheen vierestä mutta olis ihana saada noita resepteja tuonne food osioon. <3

 • Veera
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minne teidän mielestä kantsis lähtee Helsingissä ns. ”ihmisten ilmoille” istuskeleen jne. ja mikä on teidän mielestä paras paikka tavata miehiä? 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieluummin niin kun että olis tullut vauhtisokeus käytöstapojen kanssa!

 • juulia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  on näköjään vauhtisokeus iskeny noitten huulitäytteiden kans 😊

 • Ritva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aika kauniita ja maltilliset huulet. Itselläni on juuri tuollaiset luonnostaan. Tosi kiva ja luonnollisen näköinen meikki ja hiukset näissä kuvissa. Ihanaa viikonloppua.

 • Katri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  voii, olet kaunis ilman noita huulitäytteitäkin.

 • C
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla ei oo nyt mitään vinkkejä Helsinkiin, kun niin harvakseltaan siellä käyn. Mutta pakko sanoa, että ihmetyttää joidenkin ihmisten käytöstavat netissä, tuskin sanoisivat päin naamaa tota vauhtisokeus-juttuakaan. Ja tuo on varmasti vielä pientä mitä somessa työskentelevät joutuu kuulemaan, varmasti sullekin tulee kaikenlaista kommenttia. Ihmettelen miten jotkut jaksavat arvostella hyvinkin kärkkäästi ihmisten valintoja elämässä tai ulkonäköäkin. Mielipiteensä saa toki ilmaista, mutta se kannattaisi tehdä järkevästi harkiten. Ei se ainakaan multa ole pois otatko täytettä huuliisi tai tekeekö joku elämässään mitä tahansa valintoja. Ja jokainen varmasti itse tietää mikä on ulkonäölle tai elämälleen parasta. Se, että joku tuo elämäänsä tai itseään esille julkistesti ei ole silti syy käyttäytyä asiattomasti henkilöä kohtaan vaikka kuinka hiertäisi. Olen lukenut niin monesta paikasta lähiaikoina taas sellaista kommenttia, että harmittaa ihmisten käytös.

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miks mä en nää mitään eroa vanhoihin huuliin? O.o mun mielestä Natalialla on vielä hyvänmaun rajoissa, jos vertaa vaikka

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oho lähti kommentti ennen aikoja 😃 niin siis jos vertaa muihin bloggaajiin, niin natalialla on vielä hyvän maun rajoissa!

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mihin aikaan teijän podcast tulee?😊

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikö tänää pitäny tulla uus bodi pitkästä aikaa? 😃

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo mutta sainkin sen vasta tänään liveksi eli nyt on kuunneltavissa!

 • E
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tässä yks postausidea olis kiva nähdä kuvina sun lapsuutta esim 10- vuotiaasta ylöspäin😊

Post A Comment