Archives
4. PODCAST - ULKONÄKÖPAINEET & SOME - Natalia Oona
1375
post-template-default,single,single-post,postid-1375,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

4. PODCAST – ULKONÄKÖPAINEET & SOME

Uusin podcast -jakso on kuunneltavissa tästä !

Tällä kertaa puhutaan vähän siitä onko meillä ulkonäköpaineita, entä mitkä on meidän omat huonot puolet ulkonäössä ja somen vaikutuksesta meihin. Jos teillä jäi jokin asia mietityttämään niin kysykää ihmeessä! :) Ja jos teillä on toiveita tulevia podeja varten niin mielellään otetaan palautetta sekä ideoita vastaan.


10 Comments
 • e
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi hyvä poscast! Voisitko muuten pitää joku päivä instagram liveä?😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana että tykkäsit 😊 Rehellisesti en jotenki ite enää tykkää instagram liveistä nii tuskin teen.. Sori 😟

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Super kiva kuulla <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva kuulla että tykkäsit! Musta tässä ollaan vähän samassa tilanteessa kun muutama vuosi sitten moni kauhisteli rakennekynsiä tai hiustenpidennyksiä, ja nykyään niihin ollaan ”totuttu”. Ja onhan tuo Suomessa uudempaa mitä monissa muissa maissa!

 • Viivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva podcast taas jälleen kerran – jatkakaa ehdottomasti näiden tekoa! 😊 Ja oon myös samaa mieltä, että Suomessa suhtaudutaan kauneuskirurgiaan etc niin huonosti vielä, vaikka maailmalla ne ovat arkipäivää!

 • Elli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oiskohan näitä podcasteja mahdollista saada acast —appiin kuuluviin? Sama mitä esim Metti&Hanna ja Mungolife käyttävät! Olisi kätevää kun kaikki olisi samassa paikassa ja jaksoja voisi ladata myös offline tilaan 😊

 • ida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yksi hyvä aihe olisi raha ja rahankäyttö! Mihin teillä kuluu eniten rahaa, missä säästätte, miten haluaisitte muuttaa omia kulutustottumuksia, mistä saatte tuloja, milloin vanhempanne lakkasivat tukemasta teitä rahallisesti… aiheesta keksii vaikia mitä! 😊

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  moikka. kysyn sellasta että minkä kokoinen se sun givenchyn laukku on mikä näkyy kuvissa sulla monesti 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo ollaan just mietitty jos laitettais nää kans johonkin muualle, mut mietitään acastin ja iphonen podcast appin välillä! Ku en tiiä kuinka monella lopult on toi acast? Ku olis kiva että nää on helposti kuunneltavissa! Nää podit on mullekin niin uus maailma niin 😃

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Se on mini kokoinen 😊 !

Post A Comment