Archives
MY EASTER IN PRAGUE - Natalia Oona
1376
post-template-default,single,single-post,postid-1376,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MY EASTER IN PRAGUE

Lauantaina aamusta otin lennon kohti Prahaa! Lähdin viettämään pääisäisviikonloppua tänne äitini kanssa. Tai rehellisesti kun tätä reissua varasin niin en ees muistanut että pääsiäinen osuu samalle viikonlopulle, meillä sitä ei nimittäin oo ikinä sen kummemin vietetty.

Halusin lähteä hetkeksi pois Helsingistä nauttimaan kevätsäästä ja rentoutumaan.

Heti ensimmäisenä käytiin syömässä lounas yhdessä mun lempparipaikoista, Alrisossa! Kyseessä on 100% gluteeniton Italialainen. Ja oon joka kerta ollut niin mielettömän tyytyväinen, ihan paras lounaspaikka. Ja okei jos rehellisiä ollaan niin koko viikonloppu on ollut yhtä ruokajuhlaa. Ollaan käyty kiertämässä läpi kaikkia lemppariravintoloita Prahasta. Ja tällä viikolla haluun käydä vielä testaamassa pari uutta ennen kotiin paluuta!

Lauantain asu!

Lauantaina oli tosiaan vähän huono tuuri sään kanssa, sillä koko päivän satoi vettä! Otettiin siis vaan ihan rennosti kotona. Löysin muuten Netflixistä uuden sarjan johon oon nyt aivan koukussa, nimeltään Requiem. Suosittelen!

Illalla käytiin Beef Barissa syömässä, mutta sieltä multa ei nyt jostain syystä löydy yhtäkään kuvaa. Nämä kaikki muuten löytyy myös mun instagram -storistani paikkatägeineen, jos haluatte ottaa paikkoja ylös. Tuo Beef Bar on mulle aina ihan must -paikka käydä syömässä täällä!

Sunnuntaiaamu aloitettiin power walkilla! Käytiin vetämässä reipas 8 km lenkki ympäri Prahaa. Oon viime aikoina taas innostunut vähän lenkkeilemään ja oon super iloinen siitä. Mulla on muutenkin viime aikoina ollut niin hyvä fiilis kaikesta. Huomaa miten paljon kokonaisvaltainen hyvinvointi oikeasti vaikuttaa kaikkeen.

Iltapäivästä lähdettiin nauttimaan aurinkoisestä säästä ja käymään Prahan pääsiäismarkkinoilla.

Tuli muuten niin keväinen fiilis!

​Tässä näkyis vielä eilisen päivän asua!

Mitä ootte muuten tykänneet kun oon ollut nyt aktiivisempi instagramissa? Ootteko enemmän blogi- vai instagramtyyppiä?

Eilen illalla oltiin varattu pöytä mun suosikkiravintolasta, V Zatisista! Tämä tais olla nyt mun kolmas kertani siellä, ja mun oli tälläkin kertaa pakko ottaa heidän Intialainen viiden ruokalajin maistelumenuunsa. Se on niin mielettömän hyvä!

Tänään aloitettiin päivä taas power walkilla. Tällä kertaa käveltiin Prahan linnalle! Oon muuten joskus 14 -vuotiaana todennut vanhemmilleni että haluan mennä ”isona” tuolla linnassa sitten naimisiin :-D No ne suunnnitelmat on kuopattu, mutta paikka tekee kyllä joka kerta muhun vaikutuksen.

Upea, eikö?

Tuolta ylhäältä on muuten myös aika mielettömät näkymät Prahan ylitse. Praha on musta muutenkin sellainen kaupunki että kannattaa vetää hyvät kengät jalkaan ja kävellä ympäriinsä. Kaikki on hyvillä etäisyyksillä toisistaan ja samalla pääsee näkemään eniten.

Tuolta ylhäältä löytyy muuten myös mielettömän hyvä ravintola nimeltään Terasa U Zlate studne. Syötiin siellä viime syksynä ja oli aivan mieletön istua ulkona, katsella näitä maisemia ja syödä hyvää ruokaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen!

Toivottavasti teidänkin pääsiäinen on sujunut kivasti :) Ihanaa viikkoa!


14 Comments
 • C
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Oi, kyllä tekisi mieli lähteä Prahaan lähiaikoina pitkäksi viikonlopuksi! Ja kiitos taas viimeisimmästä podcastista, oli jälleen hyvää kuunneltavaa.

 • Snna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ah, Praha 💙 kävin siellä viime kesänä ja vei sydämeni!
  Oon ite instagram tyyppiä, mutta blogitekstejäkin on kiva lukea. Ig kyllä paljon nopeampi selata läpi ja kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa 😄

 • Sara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  hei. onks toi sun trenssi takki uusi ja mistä olet sen ostanut?

 • JJ
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Upeita kuvia! 😍 Tekisi kyllä mieli tehdä reissu Prahaan, ehkä vielä joku päivä sinne pääsen. 😊

 • Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Blogi ja insta ovat niin erilaisia toisiinsa verrattuina, etten millään voi valita kumpi on suosikkini! 😃

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Mustakin on aina niin ihana olla täällä =)!!! Niin kiva kaupunki! Ja oon samaa mieltä, instagram on jotenkin niin helppo omalla tavallaan 😃

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Praha on kyllä niin ihana kaupunki! 😊 Ja super ihana kuulla <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ei oo, se on vanha! Burberryltä!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos <3 Suosittelen kyllä Prahaa, just kiva viikonloppu kohde =) !

 • Merja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ensinnäkin kiva, että postailet taas ja tunnut piristyneeltä ja hyvinvoivalta. Ihania kuvia Prahasta, jonne suuntaan ensi viikolla viideksi päiväksi. Olen ollut siellä kolme vuotta sitten ja ihastuin ikihyviksi kaupunkiin. Silloin olin miehen kanssa ja nyt menen parhaan ystäväni kanssa. Trenssit kehiin ja menoksi, onneksi olet kertonut paljon hyviä ravintolasuosituksia Prahasta.

 • RBKSTYLE
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ah rakastan tota sun karvaliiviä!!!

 • Krista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Toi liivi on niin ihana! Mistähän se on?

 • svi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Moi, Praha on kyllä aina niin kaunis!
  Instagramia ja blogeja tulee selailtua niin eri tilanteissa. Blogeja luetaan kun on aikaa avata kone, ottaa kuppi kahvia ja rentoutua. Instagramia tulee taas selailtua nopeammin keskellä päivää. Instagram on kyllä kyllä koukuttavampi. Ei mene päivää, ettei sovellusta avaisi! Ja sieltä on niin helppo tallennella parhaat asut talteen omaa asukriisiä varten inspiraatioksi. 😃

  Svi

 • Jaana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Oon tilaamassa noita Miu Miun tennareita kultaisina ja arvon vielä hieman oikean koon kanssa.. Sit muistin että sullahan on nämä!! Mikä koko sulla on ja mitä yleensä käytät kengissä ja lenkkareissa (esim. noi sun Niket mitkä kuvissa jalassa)? pystyisin vähän vertailemaan 😊 SUURkiitos avusta! xxx

Post A Comment