Archives
+20 DEGREES! - Natalia Oona
1378
post-template-default,single,single-post,postid-1378,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

+20 DEGREES!

Okei mun asun perusteella ei ehkä uskoisi että eilen tosiaan oli niin lämmin päivä :-D Aamulla kun lähdettiin kotoa niin sää oli vielä niin viileä ja tietenkin varjossa tulee nopeasti kylmä, mutta vitsi mikä fiilis! Miten kaikki vaan tuntuu sata miljoonaa kertaa paremmalta kun on aurinkoista ja lämmin??

Lounaalla käytiin kokeilemassa Kampa Park niminen ravintola Kaarlen sillan vierustalla. Tai äiti on aikaisemminkin syönyt tuolla, mutta mulle paikka oli uusi! Siis aivan mieletön sijainti, voin vaan kuvitella miten ihana tuossa ulkona olisi istua kesällä illalla. Näkymä on ehdottomasti 10/10! Ja ruokakin oli hyvää. Ei nyt mitään tajunnan räjäyttää, mutta tosi hyvää.

Ehdottomasti kuitenkin lisäisin ravintolan mun Prahan ravintolasuosituksiin!

Pääsin muuten vetämään ensimmäistä kertaa Lindan suunnittelemat kengät Flattered:lle (klick). Ja vitsi nuo on ihanat!!!

Nytkin mittari näyttää taas +19 astetta täällä niin mä lähden ulos nauttimaan säästä. Huomenna mulla on nimittäin lento takaisin Helsinkiin niin tiedä milloin tällaista lämpöä pääsee seuraavan kerran kokemaan :-D No ei, eiköhän me saada hyvä kevät ja kesäkin Suomeen!


5 Comments
 • Jaana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon tilaamassa noita Miu Miun tennareita kultaisina ja arvon vielä hieman oikean koon kanssa.. Sit muistin että sullahan on nämä!! Mikä koko sulla on ja mitä yleensä käytät kengissä ja lenkkareissa (esim. noi sun Niket mitkä kuvissa jalassa)? pystyisin vähän vertailemaan 😊 SUURkiitos avusta! xxx

 • Viivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania ihania kuvia! <3 Tosi freshit nuo hieman lyhyemmät hiukset! Itsekin suuntaan huomenna Berliiniin viettämään pidennettyä viikonloppua ja tuntuu ihan absurdilta, kun saa kaivaa kevätvaatteita esille 😃

 • Mira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei kuulumispostaus olisi kiva! Jos kertoisit esimerkiksi siitä miten arki Helsingissä on alkanut, asunnon esittelyä, suunnitelmia kesälle jne. Ylipäätäänkö josko suunnitelmana on jäädä Suomeen pysyvästi vaiko vielä muuttaa ulkomaille?

 • elizabethevasofia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  niiiin ihana asu! 😍

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana podcast jakso taas kerran.
  Ois aivan mahtavaa saada podi, jossa keskustelisitte teidän tyyleistä.
  Miten kuvailisitte omia tyylejänne? Mitkä ovat hetken inhokkitrendit? Entä suosikkitrendit? Luottoasu, joka toimii aina? Luottolaukku? Ja tietenkin miten löysitte omat tyylinne? 😊

  Ihanaa sunnuntaita.

Post A Comment