Archives
UUS PODCAST - ULKOMAILLA ASUMINEN! - Natalia Oona
1379
post-template-default,single,single-post,postid-1379,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

UUS PODCAST – ULKOMAILLA ASUMINEN!

Sunnuntaina tuli taas uusi podcast -jakso, jos ette oo ehtineet kuuntelemaan vielä sitä niin löydätte sen tästä !

Tällä kertaa tosiaan puhuttiin ulkomailla asumisesta, mitkä asiat yllätti ja miten päädyttiin asumaan ulkomailla. Ja entä haluttaisko tulevaisuudessa asua Suomessa vai kenties jossain muualla?

Ensi sunnuntaina on luvassa jakso ystävyyssuhteista, ja löydätte aina linkit näihin ensimmäisenä mun instagram tarinoista ja biosta highlighteista!


2 Comments
 • Myy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat te ❤️🤗
  Osaatko suositella jotain hyvää tuotetta tummille silmänalusille? Mulla on ohut ja läpikuultava iho ja ihan lapsesta asti ollu tummat silmänaluset. Sitten kun on väsynyt niin huh huh! Nyt oon käyttänyt Joe Blascon tuotetta, mutta voisin hyvin kokeilla jotain uuttakin vaihteeksi!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos <3 Siis musta aivan paras concealer on Tarten shape tape, mutta sitä ei Suomesta saa 😟 Mitään sen kummempia vinkkejä en osaa antaa kun mulla ittellä ei oo kovinkaan tummat silmänaluset. Voiskohan jostain color correctorista löytyä apua? Hali!

Post A Comment