Archives
MY PLANS FOR THIS WEEKEND - Natalia Oona
1380
post-template-default,single,single-post,postid-1380,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MY PLANS FOR THIS WEEKEND

Jacket Zara / Hoodie Weekday / Pants Zara / Shoes Valentino / Bag Givenchy / Sunglasses Celine

Ihanaa perjantaiaamua kaikki! Mulla tää viikko on mennyt siis aivan hujauksessa. Palasin maanantaina illalla Tukholmasta, ja viikon reissaamisen jälkeen on taas riittänyt kiinniotettavaa arjessa. En siis oikeasti tajua miten nää päivät on voineet mennä näin, tuntuu kun olisin eilen tullut kotiin ja nyt on jo perjantai. Mä pakkaan täällä taas viimeisiä tavaroita sillä mulla on tiedossa blogin kautta ohjelmaa koko viikonlopuksi! Tänää kahdeltoista lähdetään blogityttöjen kanssa Långvikiin rentoutumaan ja lauantaina sieltä sitten mennään Inspiration Blog Awardseihin. Muistakaa siis seurata mua instagramin tarinoissa niin näätte mitä puuhataan ja mä palaan teille varmaan sunnuntaina jakamaan sitten kunnolla kuvia tänne blogiin :) Ei muuta kuin ihanaa viikonloppua ja kuullaan taas pian!

Photos by @johannaturpeinen


4 Comments
 • JanetteR
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva kuulla, että säkin oot tulossa Blog Awardseihin 😊 Oot yksi niistä bloggaajista jotka aikoinaan saivat mut jäämään koukkuun blogeihin ja lopulta alottamaan oman blogin 😊 Ehkä uskallan jopa tulla jutteleen, hehe 😃

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä niin jaksan kuolata noita sun aurinkolaseja 😃 hitsi ku en tiiä missä Helsingissä ois niiden aurinkolaseja myynnissä. Netissä on kyllä kaikissa väreissä – muissa paitsi mustissa. Perus.

 • JennyJanette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ompa kiva asukokonaisuus, ihanat nuo kengät! 😍Saatetaankin ehkä törmätä blog awardessa! 😊

 • Sannanq
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Natalia! Ihanaa viikonloppua 😊 Onko huomenna tulossa podcastia?

Post A Comment