Archives
VIIKONLOPPU KUVINA - YÖ LÅNGVIKISÄ, KARAOKEA KIRKKONUMMELLA & BLOG AWARDS - Natalia Oona
1382
post-template-default,single,single-post,postid-1382,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VIIKONLOPPU KUVINA – YÖ LÅNGVIKISÄ, KARAOKEA KIRKKONUMMELLA & BLOG AWARDS

Viime viikonloppuna Indiedays oli kutsunut joukon bloggaajia, vaikuttajia ja youtubettajia viettämään viikonloppua yhdessä. Perjantai starttasi siis sillä että lähdettiin porukalla bussilla kohti Långvikiä!

Meille oli tosiaan järjestetty kaikkea ohjelmaa viikonlopuksi, ja ekana käytiin tunnin kävelyllä opettelemassa vähän luontokuvausta Teuvo Tirkkosen johdolla. Mä en rehellisesti oo hirveästi harrastanut luontokuvausta ja muutenki oon viime aikoina jotenkin tykästynyt niin paljon puhelimella kuvaamiseen, mutta mukaan jäi hyviä vinkkejä siitä miten olis välillä hyvä muistaa enemmänkin leikkiä esim niillä kuvakulmilla.

Sen jälkeen päästiin chekkaamaan sisään huoneisiin. Me majoituttiin tosiaan Siljan kanssa yhdessä viikonlopun ajan!

Käytiin heittämässä huoneessa uikkarit sekä kylpytakit päälle, ja suunnattiin span puolelle.

Ekana vuorossa oli Esssen ihonhoitotuotteisiin tutustuminen, ja päästin samalla testailemaan myös heidän tuotteitaan. Tehtiin siis itsellemme kasvohoidot jonka jälkeen suunnattiin span puolelle hengailemaan.

Pakko väliin todeta että tykkäsin Lånvikistä paikkana aivan mielettömästi. Pakko lähteä sinne joku kerta uudestaan! Kokonaisuus toimi tosi hyvin, aivan mielettömän kaunis paikka, ihana spa ja hyvä ruoka.

Ennen illallista hengailtiin hetki huoneessa, otettiin lasit viiniä ja fixattiin itsemme valmiiksi.

Illallisen meille tarjosi Instrumentarium sekä Indiedays. Syötiin super herkullinen 7 ruokalajin menu, joka oli muuten täysin vegaaninen. Maut oli super hyviä!

Illallisen jälkeen innostuttiin lähtemään osan tyttöjen kanssa Kirkkonummen keskustaan laulamaan karaokea. Yritettiin saada meille tilataxia, mutta syystä tai toisesta sellasta ei kuulunut niin pari mimmiä bongasi juuri Långvikistä lähtevät kokit jotka ihanina heitti meidät Kirkkonummen keskustaan! Oon niin iloinen siitä miten ihaniin ihmisiin oon blogini kautta päässyt tutustumaan, ja vitsi miten kivaa meillä oli!!! Oon nauranut siis koko viikonlopun vatsa ihan kippurassa.

Seuraavana aamuna käytiin aamiaiselle, pakattiin kamat, chekattiin ulos huoneista ja mentiin spaahan viettämään päivää. Meillä oli siinä hyvät muutama tunti aikaa niin käytiin Silja kanssa saunomassa ja uimassa oikein kunnolla. Vitsi miten virkeä olo oli sen jälkeen!

Niin kuin sanoin niin tosiaan otettiin kaikki irti meijän ajasta span puolella!

Bronxilta oli meikkaajat paikalla ja heidän meikkaajansa teki mulle aivan mielettömän silmämeikin. Siis mullahan ei ikinä oo näin tummaa silmämeikkiä, mutta tällä kertaa mun teki mieli vähän repäistä. Siis vitsi miten paljon tykkäsin tosta meikistä! Se oli aivan mieletön. Uskaltaisinkohan kokeilla kotona itte tehä samanlaista?

Ennen Helsinkiin lähtöä syötiin vielä päivällinen Långvikissä jonka jälkeen hypättiin bussiin kohti seuraavaa kohdetta.

Chekattiin sisään Hilton Strandiin, vaihdettiin gaalamekot päälle ja lähdettiin kohti Blog Awardseja!

​Tällaiseltä näytti mun illan look kokonaisuudessaan!

Hengailtiin Blog Awardseissa tuttujen tyttöjen kanssa. Jotenkin tällaisissa tapahtumissa on aina niin helppo olla niiden jo valmiiksi tuttujen ihmisten kanssa. Oli myös ihana kun pari teistä tuli moikkamaan! Musta on aina niin ihana tavata teitä <3 Lopulta mentiin vielä jatkamaan iltaa Skohaniin, jossa oli gaalan jatkot! Siellä viihdyttiinkin sitten aika myöhään yöhön. Sunnuntaina painoi vähän väsymys päälle.

SIIS VITSIT,  mikä viikonloppu! Mulla oli niin mielettömän kivaa, ja iso kiitos Indiedaysille ja kaikille yhteistökumppaneille, sekä tietenkin mahtaville tytöille ikimuistoisesta viikonlopusta!


No Comments

Post A Comment