Archives
UUS PODCAST JAKSO - Random kysymyksiä - Salaiset talentit? Ulkonäön muokkaaminen kumppania varten? - Natalia Oona
1386
post-template-default,single,single-post,postid-1386,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

UUS PODCAST JAKSO – Random kysymyksiä – Salaiset talentit? Ulkonäön muokkaaminen kumppania varten?

Uusimman poscastin voit käydä kuuntelemassa TÄSTÄ !

Vastaillaan random kysymyksiin. Kerrotaan mm. mikä on meijänten hetken suosikki- ja inhokkitrendi, lapsuuden haaveammatti ja puhutaan kropan muokkaamisesta kumppania varten!

Jos teillä on juttuja joihin toivotte meijän vastaavan tulevissa podcasteissä niin laittaa kommentilla vaan tulemaan.

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!


7 Comments
 • C
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itsevarmuus – mikä on itsevarmuutta, miten se vaikuttaa, itsevarmuus hyvässä ja pahassa, oletteko itsevarmoja jne. Toki olette jossakin jaksossa taineet jo puhua hieman aiheesta, mutta siitä voisi riittää enemmänkin juttua. Myös pelko, stressi, jännitys jne on aina mielenkiintoinen aihe josta ei välttämättä hirveästi puhuta, vaikka kaikilla sitä varmasti on. Kevyempinä aiheina kiinnostaisi kuulla kuulumisia, kesän suunitelmia, hauskoja paljastuksia jne 😊 Muoti kiinnostaa myös aiheena joten ehkä vielä jotain siihen liittyvää jos vaan keksitte! Kiitos jo tulleista jaksoista, innolla odotan tulevia.

 • mprepula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Teidän podcastit on ihanan inspiroivia!😍 jatkakaa näitä!! Ylempääm kommenttiin yhtyen niin pelko ja stressi ovat kiinnostavia, mutta vähän puhuttuja aiheita. Teidän kielitaidosta olisi kiva tietää myös✨

 • xod
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei toimi? 😟 ”This track was not found. Maybe it has been removed”

 • C
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei kiitos, että otitte tän aiheeksi! Jälleen hyvä jakso. Aiotko muuten vielä aktivoitua blogissa vai keskitytkö muihin kanaviin?

 • xod
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onkohan teidän podcast tulossa iphonen podcast-ohjelmaan? Kuuntelen sieltä kaikki niin meinaa unohtua tämä

 • Hanne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Haluaisitko tehdä postauksen ihan arkisista asuista? Eli kuvia millaset vaatteet vetäiset yleensä päälle, kun lähdet esim. ruokakauppaan, kävelylle tai vaikka extempore ystävän luo kylään 😊 Olisi mielenkiintoista nähdä, vaikka ne olisivatkin tosi tavallisia!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Mä postailen tällaisia useimmiten instagramiin ja instagram tarinoihin niin kannattaa siellä seurailla 😊 Siellä näkyy muutenkin mun elämä paljon enemmän ja myös niitä arkisia juttujakin =)

Post A Comment