Archives
FIRST SUMMER OUTFIT - Natalia Oona
1389
post-template-default,single,single-post,postid-1389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FIRST SUMMER OUTFIT

Postaus sisältää mainoslinkin

Mekko here / Aurinkolasit Gucci / Kengät Zara / Laukku Saint Laurent

Terkut super kesäisestä Prahasta! Mä lensin tänne eilen viikoksi viettämään aikaa perheen kanssa. Jotenkin mulla on ollut viime aikoina sata rautaa tulessa niin tuntui hyvältä idealta tulla tänne ottamaan pieni irtiotto siitä ihan tavallisesta arjesta. Oon niin kiitollinen siitä että mulla on mahdollisuus tehdä tällaista, kun sellainen fiilis iskee.

Eilinen ja tämä päivä ollaan oltu Prahassa, ja itse asiassa ihan kohta lähdetään ajamaan talolle. Meidän talo on siis pienen ajomatkan päässä Prahasta ja vähän sellainen ”kesäpaikka” mulle. Loppuviikon suunnitelmissa on vaan olla, tehdä vähän töitä, laittaa hyvää ruokaa ja toivottavasti päästä pelaamaan myös golfia! Viime kerta mulle oli viime keväänä Espanjassa, joten olis super kiva päästä taas ainakin vähän lyömään palloja.

Ja vinkkinä, että tuo kesämekko joka mulla on näissä kuvissa päällä on tällä hetkellä Nellyn sivuilla puoleen hintaan alessa! Ihan super ihana mekko joka menee musta niin hyvin arkeen kuin juhlaan. Tykkään niin paljon sellaisista vaatteista jotka saa helposti vedettyä vähän mihin tahansa tilaisuuteen. Helsingin säissä tohon sopii vielä hyvin nahkatakkikin päälle!

Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille ja kuullaan taas pian :)


No Comments

Post A Comment