Archives
Päivä Prahassa - Natalia Oona
1393
post-template-default,single,single-post,postid-1393,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Päivä Prahassa

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Takki tästä / Mekko Zara / Kengät tästä / Aurinkolast Celine

Takki Hera / Laukku Givenchy / Kengät Zara

Tässä olis muutamia kuvia mun päivältä Prahassa! Käytiin syömässä taas mun kahdessa lempparipaikassa, Kampa Parkissa ja Alrisossa. Tuo Kampa Park on ihana, ja siitä on niin mieletön näkymä tohon Kaarlen sillalle!

Ei mulla oikeestaan mitään sen erikoisempaa kerrottavaa oo, halusin vaan tulla jakamaan vähän kuvia teille :) Viime kuukaudet täällä blogissa on siis ollut niin hiljaista. En oikeasti ymmärrä mihin aika on mennyt.. Viime kuukauteenkin on mahtunut niin paljon kivoja juttuja, pakko sanoa että huhtikuu oli varmaan paras kuukausi pitkään aikaan! On ollut niin kivaa ja mulla on ollut niin hyvä fiilis kaikesta :) Ja mulla on sellainen olo että toukokuusta tulee vielä parempi. Ihanaa viikonloppua teille ja kuullaan taas!


3 Comments
 • Annie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ymmärrän, että et varmasti halua yksityiskohtaisemmin kertoa, mutta opiskeletko tai teetkö jotain töitä tällä hetkellä? Olet useampaan otteeseen maininnut, että blogi ei ole enää työsi, niin ilmeisesti olet löytänyt jotain muuta mieleistä tekemistä? 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo kyllä mä teen töitä 😊 En opiskele!

 • escali
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Looks yummy!

Post A Comment