Archives
MITÄ KUULUU? MITÄ MÄ OON TEHNYT VIIME AIKOINA? - Natalia Oona
1403
post-template-default,single,single-post,postid-1403,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MITÄ KUULUU? MITÄ MÄ OON TEHNYT VIIME AIKOINA?

Heippa ihanat! Tekis ihan mieli kirjoittaa että miten teidän kesä on sujunut, mutta tuntuu niin käsittämättömältä että kesä on periaatteessa vasta vielä ihan alussa. Musta tuntuu että oon ehtinyt jo tekemään ihan älyttömästi kaikkea. Jotenkin kun joka päivä on ollut niin hyvä sää niin ei oo malttanut istua kotona paikoillaan hetkeäkään! Oon kolunnut jo hyvän osan kaupungin terdeistä läpi, käynyt lintsillä, minigolffaamassa ulkona, jätskeillä kaivarin rannassa.. Sen lisäki oon sika innostunut pyöräilemään! Oon viimeiset viikot pyöräillyt siis ihan joka paikkaan. Olin eka ajatellut, että ostaisin ihan oman pyörän, mutta nyt kun oon käyttänyt noita Alepa pyöriä niin pakko sanoa että ne on ihan super käteviä. Niin ihana kun pyörän vai vaan jättää eikä tarvitse huolehtia siitä vaikka päivän mittaan suunnitelmat vähän muuttuiskin.

Shortsit & paita – Zara / Laukku Gucci

Mitäköhän muuta mä oon tehnyt? En varmaan mitään sen erikoisempaa. Viime viikolla kävin taas fixaamassa mun hiuksia, nostettiin pidennyksiä ja laitettiin tyveen vaaleita raitoja. Pakko sanoa että tuo lyhyt vaalea malli on niin mun mieleeni! Mutta mä laitan teille hiusjuttuja myöhemmin tulemaan.

Miten te, ootteko myös olleet ulkona nauttimassa säistä?

​Ihanaa tiistaita teille ja kuullaan taas pian!

Kuvat Silja Sundberg


10 Comments
 • minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ite oon kans nauttinu säästä täysillä!! Tänään poltin vähän naamaa :S kasvatatko omaa väriä hiuksiin? Sopii tooooodella hyvin!

 • elizabethevasofia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mä oon ollut pääasissa töissä enkä oo kerennyt ollenkaan nauttimaan keleistä! Mutta onneks kesä on tosiaan vasta aluillaan niin tässähän kerkeää vielä hyvin jos vaan tällaiset kelit jatkuu 😊 ihania kuvia susta! 😍

 • mm
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse olen ollut töissä 😃 mut eipä se sinänsä haittaa, kun viikonloput vapaat – usein en kyllä jaksa tehdä yhtään mitään, mutta onneksi parvekkeelle paistaa aurinko. En kyllä rusketusta halua, joten pitää pitää pitkähihaset päällä!

 • xod
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi tukka on kyllä super fresh! Ehkä kivoin mitä sulla on ollut!

 • katharinalarsen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Love your outfit!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi ei, pitää tosiaan muistaa käyttää näillä säillä aurinkorasvaa 😃 Ja ei en kasvata, just kävin raidoittamassa mun tyveä 😊 Mutta kiitos!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikä, mutta onneksi tosiaan tässä on vasta koko kesä edessä =) Kiitos paljon <3 Mulla on kova luotto siihen että koko kesälle on luvassa hyviä kelejä 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Thank you!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mäkään en itse tykkää ottaa aurinkoa, mutta kai sitä vähän tuolla ulkona kuitenkin tarttuu! Ihanaa alkanutta viikkoa sulle 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset! Mäkin tykkään super paljon 😊

Post A Comment