Archives
WHITE & DENIM - Natalia Oona
1405
post-template-default,single,single-post,postid-1405,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

WHITE & DENIM

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Takki täältä / Mekko Zara / Kengät täältä

Heippa kaikki ja ihanaa maanantaita :) Miten teidän viikonloppunne sujui? Mulla oli jälleen kerran super kiva viikonloppu, ensin perjantaina oltiin kavereiden kanssa vähän ulkona ja lauantaina käytiin perheen kanssa vanhempieni kummipojan ylppäreissä. Onnea muuten super paljon kaikille valmistuneille! Ei muuten tunnu että omista ylppäreistäni olisi edes kauan aikaa. Ihan järjetöntä kuitenkin miettiä miten paljon munkin elämä on sen jälkeen vienyt kun valmistuin ja miten erilailla silloin ajattelin kaiken menevän. Ei sillä että päivääkään vaihtaisin! Jännä nähdä miltä mun elämä taas näyttää kun mennään tästä taas neljä vuotta eteenpäin.

Tältä kuitenkin näytti mun tän päiväinen asuni. Farkkutakki on Elsa Hoskin suunnitelmasta mallistosta BikBokille. Ihan mielettömän kiva, niin kuin on muuten koko mallistokin. Pääsette kurkkaamaan sen tästä !

Kuvat Janina Havia


10 Comments
 • JennyJanette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan täydellinen asu! Valkoinen mekko ja farkkutakki on aina nappivalinta 😍

 • Mmm
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis toi on mekko?! Mitäää, perus Zaran mitoitus, mä ku iskisin ton päälle ni se ois peplum 😃 miks noista tehdään niin lyhyitä! Himoitsen, mut en todellakaan vois laittaa päälle 😟 sulle sopii kyllä!

 • pinjasiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis vau mikä asu! 😍

 • Elli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa! Laitoit vähän aikaa sitten kuvan sushi bar+winesta ja annos näytti ihan sairaan herkulliselta! Itse en sushia juuri ole syönyt niin mitä sä yleensä tilaat juurikin esim. sushi bar+winessa?

 • JennaClaudia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakastuin tuohon takkiin! <3 Yritin tilata, mut eivät toimita Espanjaan, äää😫

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo mutta pitää kyllä sanoa että se oli aikoinaan pidempi, mutta oon onnistunut sen pesuissa kutistamaan 😃 Oon huomannut että parille muullekin Zaran vaattelle on käynyt sama vaikka oonkin ihan oikein pessyt. Mutta ymmärrän mitä meinaat, Zarassa on välillä tosi erikoisia mitoituksia!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun lempparit Sushibar + Winessa on: annabelle ja grilled hotate nigirit 😊 Ja rullista shishomakit ja deluxemakit!

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikä vitsi miten harmi ! 😟 Toi takki on kyllä niin ihana!!

Post A Comment