Archives
13 X KUVAA VIIME PÄIVILTÄ - Natalia Oona
1406
post-template-default,single,single-post,postid-1406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

13 X KUVAA VIIME PÄIVILTÄ

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Viime viikolla käytiin Lissun kaa vetämässä kesän eka picnic ulkona. Tai tää nyt oli vähän enemmänkin vaan ulkona ruokailu kun picnic sillä päädyttiin vaan Kasarmintorille aurinkoon istuskelemaan ja tilattiin siihen woltilla meille ruuat. Hampparit tietenkin! Pakko sanoa että noi Naughty Burgerin hampparit on oikeasti ihan hyviä, helpottaa vähän mun Phil’s Burger ikävää.. Hahah!

Ja kaikki jotka ootte kyselleet ton mustan mekon perään, löydätte sen tästä .

Viime viikonloppuna käytiin myös vähän Saran kanssa ulkoilemassa. Vedettiin kunnon kierros, käytiin nimittäin viisi baaria yhteen iltaan :-D Ei yhtään huono suoritus!

Edellisviikolla ajoin Porvooseen päiväksi moikkamaan Siljaa ! Käytiin yhessä syömässä siellä rannassa ja kierreltiin vanhassakaupungissa. Ja itse asiassa kävin nyt viime lauantainakin Porvoossa ihan parin tunnin visiitillä. Meillä oli vanhempieni kummipojan ylppärit jossa käytiin!

Kaikki jotka kyseli tosta mekosta (tai ehkä tunika olis oikeampi sana sillä tonne alle tarvii kyllä jotain :-D) niin se on Zarasta ostettu! Ihan nyt parin viikon sisään eli varmasti löytyy vielä!

Aamiainen Strindbergillä! Kävin viime viikolla myös kokeilemassa Storyn aamiaisen ekaa kertaa ja pakko sanoa että se oli ihan mielettömän hyvä. Oli ihana istua ulkona auringossa siinä kauppatorilla! Täältä lähtee siis iso suositus sille.

Tää on yksi mun omista suosikkiasuista! Mitä tosin tapahtui noiden kesäsäiden kanssa? Nimimerkillä pitkät housut huppari ja takki päällä.

Teresa tuli kotiin eilen, joten mä päätin yllättää hänet ilmapalloilla, kakulla ja skumpalla! Hänellä oli synttärit viime viikolla, mutta koska oltiin eri maissa niin juhlistetaan niitä nyt sitten tänä viikonloppuna. Kesäkuu on aina meidän synttärikuukausi kun alkukuusta juhlitaan aina ensin Teresaa ja sitten lopussa mua. Älytöntä muuten että täytän ihan kohta 25.. wow.

Tänään oon menossa Indiedaysin järjestämiin grillibileisiin illalla, pidetään siis peukut pystyssä ettei alkais satamaan. Eli yritän nyt pikaisesti saada kaikki hommat purkkiin niin pääsen pyöräilemään sit kotiin vaihtamaan vaatteita.

Miten teidän viikonne on mennyt? Entä onks teillä jotain erikoisia suunnitelmia nyt viikonlopulle?


7 Comments
 • mprepula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihania kuvia ja tuo Zaran raitamekko on upea!!

 • E
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! 😊 millon laitatte taas myyntiin vaatteita instakirppikselle?

 • pinjasblog
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihanat kuvat😍 Toi picnicille wolttaaminen oli loistava idea!😄👍🏼 pitääkin kokeilla!

 • xod
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Asutko ihan yksin Helsingissä vai kämppiksen tms? 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vitsi pitäis taas laittaa, mutta en nyt yhtään osaa sanoa että milloin! Lupaan kyllä ilmoittaa heti kun siellä on jotain taas myynnissä lisää =)

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset <3 Joo on kyllä ihan super kun voi tilata ruokaa keskustassa oikeestaan mihin tahansa =)

Post A Comment