Archives
KESÄN EKAT GRILLIBILEET - Natalia Oona
5598
post-template-default,single,single-post,postid-5598,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KESÄN EKAT GRILLIBILEET

Anni​, Lissu & Sara <3,

Heippa kaikki! Mä ajattelin aloittaa viikon heittämällä teille vähän kuvia torstaisista grillibileistä, jotka Indiedays järkkäsi. Kerräännyttiin tosiaan bloggaaja mimmien kanssa MOWin terassille syömään. Meillä oli super hyvä neljän ruokalajin päivällinen ja Elias Gould kävi vielä loppuun esiintymässä. Mähän en oo siis kuunnelut mitään suomalaista musiikkia vuosiin, niin oon aivan pihalla kaikista tällasista. Pakko kuitenkin sanoa että oon viime aikoina löytänyt parikin uutta lempparia täältä kotimaasta, ja esimerkiksi Elias Gould oli aivan ihana!

Tuolta jatkettiin yhteisellä bussikuljetuksella vielä Tislaamolle juomaan drinkit. Oli mun eka kertani siellä, ja oli muuten kiva paikka! Pitää lähteä joku kerta käymään tuolla uudestaankin.

Meillä oli ihan super hauska ilta! Oon niin iloinen siitä että oon päässyt tutustumaan blogini kautta niin mielettömän ihaniin ihmisiin <3 Meillä oli tosiaan niin hauskaa että jatkettiin vielä porukalla Tislaamolta Teatteriin jatkamaan. Tosi sponttaani torstai-ilta, mutta musta tällaset on usein niitä hauskimpia. Kun ei oo mitään suunnitelmia tai sen kummempia odotuksia! Kiitos vielä Indiedaysille ja Maldon:lle illasta :)


2 Comments
  • Sannanq
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Miltä susta tuntuu nyt asua Helsingissä? 😊 Onko toiveissa jo lähtö muualle vai voisitko jäädä Suomeen pidemmäksikin aikaa?

  • NataliaOona
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    On ollut super kiva olla nyt täällä, varsinkin kun säät on olleet niin mielettömät 😊 Helsinki on herännyt ihan eloon eri tavalla! Ja en oo miettinyt tulevaisuutta sen enempää, saa nähdä mihin elämä vie 😊

Post A Comment