Archives
EILISEN ASU - Natalia Oona
5599
post-template-default,single,single-post,postid-5599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

EILISEN ASU

Sisältää mainoslinkin

Paita & Hame Mango / Neule Samsoe & Samsoe / Kengät täältä / Laukku Saint Laurent / Aurinkolasit Celine

Lähin eilen oikeasti kotoa mustissa pitkissä housuissa ja pitkähihaisessa paidassa keskustaan. En yhtään tajunnut miten lämmin päivä oli, koska olin kykkinyt koko päivän sisällä koneen kanssa ja jotenkin ajattelin että nyt näiden parin viileämmän päivän jälkeen ulkona ei varmaan tarkene paljain säärin. Siinä vaiheessa kun olin pyöräillyt Kamppiin niin olin niin hikinen ja kuumissani että oli pakko käväistä Mangossa ostamassa jotain kevyempää päälle. Ja vitsi miten kivat löydöt tein! Toi hame on aivan ihana ja samoin mustalle t-paidalle nyt on aina käyttöä.

Käytiin tosiaan Siljan kanssa kuvaamassa ja sen jälkeen suunnaattiin Stockan terassille drinksuille, sieltä vieltä Groteskiin ja vielä Santa Fe:hen syömään. En oo muute syöny siellä vuosiin! Sellainen tiistai :) Tänään mä teen töitä kotoa, kohta lähen kauppaan ja sen jälkeen alan laittamaan ruokaa. Mulla ei oo koko tälle viikolle mitään erikoista ohjelmaa suunniteluna, ihan rentoa hengailua vaan. Vähän puhuttiin jos viikonloppuna mentäis porukalla keilaamaan tai Megazoneen, ja lauantaina pidetään Teresan kanssa brunssi kotona. Miltä teidän viikkonne näyttää?

Kuvat Silja Sundberg


8 Comments
 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Noi lyhyemmät hiukset niin kivat sulla <3 Ja muutenkin ihanat kuvat !

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos kovasti <3

 • E
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Moi! Oon miettinyt saman gucci vyön ostoa kun sulla on ja mietin että onko se ollut susta hyvä ostos ja kannattaisiko ottaa pienempi koko yms?

 • Karita
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Siis vau kuinka ihana asu! Nuo kengät on älyttömän söpöt!

 • Inka Nitta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Toi hame on kyllä ihan super ihana! <3 Mä en jostain syystä löydä Mangosta koskaan mitään, mutta täytyy kyllä taas mennä katselemaan valikoimaa 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Moikka! Joo siis on ollu hyvä ja oon tykänny 😊 Ja tietenkin koko riippuu siitä että haluutko käyttää sitä myös vyötäröllä vai lanteella. Mulla on vähän reilu se ja kävin vaan teettämässä siihen pari extra reikää nii menee hyvin myös vyötäröllä 😊

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos <3

 • NataliaOona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Joo Mangossa on nyt ollu ihania juttuja! =) Kannattaa käydä!

Post A Comment