Archives
8 x RUISSI-VIIKONLOPPULTA - Natalia Oona
7052
post-template-default,single,single-post,postid-7052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

8 x RUISSI-VIIKONLOPPULTA

Viikonloppuna oli tosiaan Ruisrock festarit, johon mäkin lähdin elämäni ensimmäistä kertaa käymään! Oli kyllä hauska viikonloppu kavereiden kanssa, vaikka me päädyttiinkin lähtemään jo eilen iltapäivällä kotiin. Kaksi päivää festareilla riitti mulle oikein hyvin :-D Olin sen jälkeen niin loppu! Hatun nosto kaikille jotka jaksoi tuolla kolme päivää vetää. Vähän tosin harmitti että en Dua Lipaa nähnyt, mutta viikonlopun aikana tuli kuultua niin monta muuta hyvää artistia niin :)

Lissu, Silja ja Sara <3

Oltiin tosiaan perjantaina jo iltapäivästä Turussa. Siinä sitten käytiin heittämässä tavarat ensin Siljan iskälle, vaihdettiin rauhassa vaatteet yms. ennen kun lähettiin treffaamaan kavereita. Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä alueelle jo joskus kuuden aikaan, mutta lopulta meidän ilta vähän venähti ja hypättiinkin vasta kasin jälkeen vesibussiin. Perjantai-ilta festareilla menikin sitten ihan super nopeasti, vaikka oltiinkin alueella lähes loppuun asti. Tai lähdettiin The Chainsmokersin keikan jälkeen pois, jonka jälkeen käytiin vielä vähän jatkamssa iltaa Samppalinnassa ennen kun hipsittiin kotiin.

Tässä näkyy mun ensimmäisen illan asuni!

Lauantaina suunnattiin alueelle jo päivällä. Napattiin Siljan kanssa matkalla Lissu ja Sara kyytiin ja suunnattiin yhdessä vesibussilla alueelle näkemään muita kaverit jotka oli tulleet alueelle vielä aikaisemmin.

Hengailtiin alueella isolla porukalla, käytiin katsomassa pari eri keikkaa ja niin! Siinä se ilta sitten menikin nopeasti, hyvässä seurassa nauraessa. Sellainen oli mun Ruissini. Miten teidän viikonloppunne sujui? Te jotka olitte myös paikalla tuolla, mitä tykkäsitte?

 Nyt mäkin oon päässyt kokemaan Ruissin, ja oli kyllä hauskaa :) Iso kiitos vielä Ruisrockille viikonlopusta!


12 Comments
 • Silja
  Posted at 16:59h, 09 heinäkuun Vastaa

  Onko toi sun kukkamekko mistä? Super kiva nimittäin <3

  • Natalia
   Posted at 10:44h, 10 heinäkuun Vastaa

   Kiitos =) Se on Zarasta, mutta viime vuonna ostettu!

 • Emilia Korpela
  Posted at 17:05h, 09 heinäkuun Vastaa

  Kiva postaus ja super kivat festari asut sulla! Ite olin kans 3 päivää ruississa ja oli kyllä sellaset fiilikset tänä aamuna että on juhlinu koko viikonlopun. Dualipa oli kyllä ihan mahtava ja mulle koko viikonlopun kohokohta!

  • Natalia
   Posted at 10:45h, 10 heinäkuun Vastaa

   Kiva kuulla että tykkäsit ja kiitos <3 Voin vaan kuvitella! Super kiva että Dualipa oli hyvä. Ehkä mäkin pääsen joku kerta jossain sen vielä kuulemaan livenä, kun tällä kertaa jäi välistä :P

 • Rosa Westerberf
  Posted at 17:54h, 09 heinäkuun Vastaa

  Moikka! Mistä toi sun camo kuosinen takki on? 😍🙌🏼

  • Natalia
   Posted at 10:46h, 10 heinäkuun Vastaa

   Vitsi mä lainasin ton takin Siljalta, jolla taas on ollut se jo vuosia! En siis sen tarkemmin osaa sanoa :( Se on kyllä niin ihana <3 Haluisin itellenikin tollasen :D

 • .mmmari
  Posted at 18:20h, 09 heinäkuun Vastaa

  Itse en oikein festareista syty, kun mun musiikkimaku on niin nirso/suppea, että en kahden hyvän artistin vuoksi jaksa lähtä kuuntelemaan kymmenkuntaa :-D meillä meni lauantai miehen suvun luona ja siinä välillä kattelin instaa (tasan 2x koska ruisrock tuli jo pe korvista kuvineen) ja totesin, että radio riittää mulle :-D

  • Natalia
   Posted at 10:49h, 10 heinäkuun Vastaa

   Joo ymmärrän hyvin mitä tarkotat. Mäkin selasin instagramia viikonloppunna ja noita Ruissi -juttuja tuli oikeesti lähes pelkästään joka suunnalta :-D Ihanaa viikkoa sulle :)

 • Siiri Kiviharju
  Posted at 20:40h, 09 heinäkuun Vastaa

  Vitsi mulla jäi ruissi väliin, mutta ensi vuonna aion ehdottomasti mennä ruissiin! Kivoja kuvia ja ekan illan asun camo takki näyttää ihanalta! :)

  https://www.siirikiviharju.com/2018

  • Natalia
   Posted at 10:51h, 10 heinäkuun Vastaa

   Kiitos kiitos =)

 • Iiris
  Posted at 11:37h, 10 heinäkuun Vastaa

  Ihania asuja sulla ollut 😊 Harmi kun en bongannut sua ruississa, oisin tullut sanomaan moi!

 • Pia
  Posted at 21:37h, 10 heinäkuun Vastaa

  Ootko huomannut että toistat paljon sanaa ”tosiaan” 😄 viimeisessä kolmessa tai neljässä postauksessa pistänyt vaan silmään.

Post A Comment