Archives
THE KUKKAMEKKO - Natalia Oona
7042
post-template-default,single,single-post,postid-7042,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

THE KUKKAMEKKO

Takki, mekko & kengät Zara / Laukku Givenchy

Kivaa keskiviikkoa kaikki! Nää kuvat on itse asiassa otettu viime viikolla ennen Ruissin lähtöä. Olin vähän unohtanut tän mekon mun kaappin perälle, mutta viime viikolla kaupungille lähtiessä heitin sen päälleni pitkästä aikaa. Tykästyin niin paljon, että puin sitten saman mekon uudestaan viikonloppuna Ruissiin päälle! :-D Kengät vaan vaihtui maihareihin. Moni teistäkin kyseli tän kukkamekon perään joka mulla oli myös Ruississa viikonloppuna päällä. Mekko on tosiaan Zarasta, harmiksi vaan viime vuoden puolella ostettu.

Täällä viikko on muuten sujunut super rauhallisessa merkeissä. En oo tehnyt mitään erikoista, eikä mulla oo loppuviikoksikaan mitään erikoisia suunnitelmia. Tai perjantaina juhlistetaan Teresan kanssa mun synttäreitä näin vähän jälkikäteen! Kiva viettää kunnon siskosaikaa pitkästä aikaa :) Miten teidän viikonne on sujunut?


6 Comments
 • lindamanuella
  Posted at 12:31h, 11 heinäkuu Vastaa

  Toi on NIIIIN ihana mekko, sopii sulle ihan täydellisesti ! <3

  • Natalia
   Posted at 13:42h, 12 heinäkuu Vastaa

   Kiitos ihana <3

 • Maria
  Posted at 13:04h, 12 heinäkuu Vastaa

  Hei! Mulla on noi samat kengät ja tykkään niistä kovasti, mut saan niistä aivan järkyttävät rakkulat! Onko sulla ollut samaa ongelmaa tai hyvää ratkaisua siihen?

  • Natalia
   Posted at 17:12h, 17 heinäkuu Vastaa

   Mulla ei tuu rakkuloita kun pitää sukkia, ootko kokeillu?! Ilman hiertää mullakin heti :(

 • Helen
  Posted at 17:08h, 14 heinäkuu Vastaa

  On kyllä upea mekko ja ihania kuvia!
  Nahkatakki ja laukku sopivat kokonaisuuteen hyvin eli hyvin stailattu!
  Itse ehkä vierastaisin noita kenkiä.

  • Natalia
   Posted at 17:12h, 17 heinäkuu Vastaa

   Kiitos kiitos :) !

Post A Comment