Archives
HÄÄHUMUA PUOLASSA - Natalia Oona
7123
post-template-default,single,single-post,postid-7123,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HÄÄHUMUA PUOLASSA

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Viime viikonloppu meni täydessä häähumussa Puolassa. Lähdettiin reissuun jo torstaina illalla, jolloin lennettiin ensimmäiseksi yöksi Gdanskiin. Mä en oo ikinä aikaisemmin kun ajanut Puolan läpi kun ollaan menty perheen kanssa Tsekkiin niin oli tosi kiva häiden lomassa päästä näkemään vähän näkemään paikkoja. Häät pidettiin parin tunnin matkan päässä Gdanskista Gniewkovossa.

Hääpaikaksi oli varattu aivan ihana hotelli häävieraiden käyttöön ja siellä sitten vietettiinkin koko viikonloppu.

Mekko tästä!

Sain paljon kyselyitä tuon mekon perään, joka mulla oli perjantaina päällä kun käytiin morsiamen perheen luona syömässä. Mulla oli kaksi mekkoa mukana ja vähän arvoin, että onko tuo liian vaalea itse häihin kaikkine pitsineen. Ajattelin pelata varman päälle ja pukea tuon perjantaille ja säästää vähän tummemman mekon itse hääjuhlaan lauantaille.

 

Nämä oli mun ensimmäiset häät näin aikuisiällä, ja kyseessä oli siis poikaystäväni parhan ystävän häät. Itse seremonia alkoi vasta iltapäivästä, jonka jälkeen siiryttiin suoraan ruokailemaan ja iltaa jatkettiin myöhään tanssien. Hääpaikka oli niin upea kaikkine koristeluineen ja tietenkin hääpari itsessään oli niin kaunis. On niin ihana nähdä kaksi ihmistä noin onnellisina yhdessä :)

Lauantaille valitsin tosiaan vähän pidemmän ja tummemman mekon, jonka löydätte tästä! Tilasin tosiaan noi molemmat mekot Asokselta näitä häitä varten, kun mun kaapistani ei tuntunut löytyvän mitään tilaisuuteen sopivaa päälle laitettavaa. Ja jalassa mulla oli valkoiset korkkarit, jotka löydätte tästä! Pakko vinkata että noi kengät on nyt -70% alessa, 14,90€ hintaan. Noi on musta niin hyvät että noilla jaksaa helposti kävellä ja seistä pidemmänkin ajan!

Häissä ruokana oli tyyppillisiä Puolalaisia ruokia, erityisesti juuri tuon alueen erikoisuuksia. Tämä oli ihan ensimmäinen alkuruoka, sen jälkeen saimme keittoa tuoreella pastalla ja pääruokana oli vielä ankkaa omenalla, luumulla, kaalilla sekä perunamuussilla. Oli kyllä hyvää, ja en ollutkaan aikaisemmin ihan vastaavia ruokia syönyt!

 

Ai niin, näittekö instagramissa kuka nappasi kimpuna? MÄ! :-D Oli aivan ihanat häät ja viikonloppu. Pakko sanoa että häät on kyllä vaan niin ihana juhla, ja tosiaan seuraavia odotellessa.

Sunnuntaina lähdettiin sitten Varsovaan vielä yhdeksi yöksi samalla porukalla jolla oltiin Gdansikissakin yksi yö. Mutta mä kerron teille tosta Varsovasta erikseen erillisessä postauksessa, oli nimittäin sellainen sähellys perille pääsemisen suhteen. Miten teidän viikonloppunne sujui? Ja onko monella teistä ollut tänä kesänä häitä joissa ootte olleet?


8 Comments
 • Marie
  Posted at 17:15h, 07 elokuu Vastaa

  Siis mä oon ollu tasan kaksissa tai kolmissa häissä elämäni aikana! Ja oon 26v :D suvussa ollu enemmän eroja kuin häitä. Viimeksi olin häissä 2011 ja sekin oli perhetuttu. Tietty niitä ollu useempi, mutta silloin ei olla lapset niihin osallistuttu, kun asuttu pois kotoa.
  Mulla ei oo yksikään kaveri mennyt naimisiin, ensimmäinen vasta kihlautui hetki sitten (miehen kanssa mentiin jouluna ja tarkotuksena ehkä vaihtaa sukunimiä sitten joskus) ja nyt kun miettii, niin häitä tuskin on ees hetkeen tulossa, koska en tiedä ketään muuta joka moisia suunnittelis.
  Nykyään ei vissiin oo ”trendikästä” mennä naimisiin, koska tiedän tosi monia jotka on vain kihlautunu aikoinaan ja sitten ehkä joskus eronnu. Vähän harmi! Tosin mä poden kriisiä jo vaatteiden kanssa arkipäivinä, niin sitten jotkut häät.. :D

  • Natalia
   Posted at 17:49h, 07 elokuu Vastaa

   Siis mä oon ollut tätä aikaisemmin varmaan kaksissa häissä jos en nyt ihan väärin muista, niin oli jotenkin extra ihanaa nyt olla :)

   Pakko sanoa, että mä en ymmärrä sitä miksi kosia tai vastata kosintaan myöntävästi, jos ei oikeasti oo tarkoitus mennä naimisiin lähitulevaisuudessa ja alkaa suunnittelemaan häitä? Koska kosiessahan kysytään, että tuleeko toinen naimisiin tai aviovaimoksi/-mieheksi? Tai miksi sitten edes kihlautua vielä, jos avioliitto ei kuitenkaan ookaan sitten ajankohtainen asia?

   • Tiina Juhola
    Posted at 16:48h, 10 elokuu Vastaa

    Kihlaus on lupaus avioliitosta, mutta kuka määrittelee kuinka pian kihlauksen jälkeen pitää mennä naimisiin ja pitää häät? Jotkut voi haluta mennä kihloihin tietäen että menevät joskus naimisiin, mutta ei vaikka vielä ole taloudellisesti mahdollista pitää sellaisia, jotka haluaa.

    • Natalia
     Posted at 11:08h, 13 elokuu Vastaa

     Ei kukaan määrittele milloin kenenkään pitäisi tehdä yhtään mitään. Tietenkin jokainen tekee just niin kuin itse haluaa ja niin että itselle on hyvä :) Tuossa kommentissahana puhuttiin siitä miten ekan kommentoijakin meni kihloin, mutta häät on silti vielä ehkä. Ja että monet menee vaan kihloihin, eikä ehkä aikomuksenakaan oo ikinä pitää edes häitä.

 • Emmi
  Posted at 17:17h, 08 elokuu Vastaa

  Upeita kuvia ja häät olivat varmasti ikimuistoiset! :) Olisi kiva kuulla lisää Puolan reissustasi! :) Olen itse ollut kerran elämässä häissä ja juurikin Puolassa! Hyvä ystäväni on puolalainen ja olin ystäväni perheen kanssa heidän perhetuttujensa häissä, jotka kestivät puolalaiseen tyyliin kokonaiset 3 päivää… :D Puolassa on tullut käytyä 4 kertaa ja kierrelyä useassa paikassa, myöskin Varsovassa. Etelä-Puola on kyllä ehkä alkuperäisempää, ei niin neuvostomainen kuin Varsova. Parasta ehkä on ollut käydä vaeltamassa Tsekin ja Puolan rajalla, ehdottomasti hieno maa! Kuten myös Tsekki :) Mukavaa kesää!

 • Voisjalkojatreenata
  Posted at 03:51h, 14 elokuu Vastaa

  Etkö oikeesti ikinä urheile? :D

  • Natalia
   Posted at 13:49h, 14 elokuu Vastaa

   Mä ymmärrän että sun kommentin tarkoitus oli yrittää loukata tai olla ikävä mua kohtaan, mutta mä haluisin kuitenkin muistuttaa että mullakin on täällä paljon nuoria lukijoita, sellaisia joilla ei välttämättä ole yhtä hyvä itsetunto kuin mulla. Sillä että sä kommentoit tällaista mulle saatat aiheuttaa jollekin toiselle, joka näyttää kropaltaan vaikka samalta kuin mä todella pahan olon. Niin moni kärsii jo muutenkin mielettömistä ulkonäköpaineista, syömishäiriöistä ja muista ongelmista, ja juuri sunkaltaiset ihmiset ruokivat ilmiötä tällaisilla ajattelemattomilla kommenteilla. Jokaisen pitäis pystyä tuntea olonsa omassa kroppassa hyväksi juuri sellaisena kuin on, olipa sitten niitä jalkoja treenattu tai ei :)

 • Roosa
  Posted at 18:39h, 14 elokuu Vastaa

  Inhottava kommentti, jalkakommentti siis. Näytät ihan pirun hyvältä! <3

Post A Comment