Archives
FARKKUASU - Natalia Oona
7149
post-template-default,single,single-post,postid-7149,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FARKKUASU

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Takki täältä / Housut täältä / Kengät Superga / Lasit Celine

Pitkästä aikaa mullakin on jalassa pitkät housut! Ei oo paljon tänä kesänä nimittäin tullu niille käyttöä. Ja muutenkin ehkä vähän erilainen asu mitä mulla yleensä on, mutta maanantaina tuli sellainen fiilis että haluun kokeilla vähän jotain muuta. Mähän en yleensä usein käytä edes farkkuja kovin usein, niin farkkua farkun kanssa yhdistelmästä puhumattakaan. Pakko muuten hehkuttaa noita BikBokin farkkuja, ne on niin super mukavia päällä! Heillä näytti tällä hetkellä olevan kamppis, -10€ kaikista farkuista – ihan näin vinkkinä muuten vaan. Ainakin mulla on syksyksi ostoslistalle harmaat farkut! Oon viime aikoina nähnyt niitä paljon muiden päällä ja tykästynyt kovasti. Ei varmaan tarvii erikseen mainita miten kiva on kuuman kesän jälkeen pukeutua johonkin muuhunkin kun hellemekkoihin?


4 Comments
 • JuliaR.
  Posted at 08:49h, 16 elokuun Vastaa

  Moikka! Ihastuin noihin farkkuihin. Mikä koko sulla on niistä? Farkkuja on tosi hankala ostaa netistä, kun ei pääse sovittaa ennen tilausta, mutta en jaksais raahautuu kaupoillekaan :D Ootko minkä pituinen? Sais vähän speksejä mikä koko sopisi mulle. Kiitos etukäteen!

  • Natalia
   Posted at 15:55h, 16 elokuun Vastaa

   Mulla on koko S :) Ja oon 163 cm! Toivottavasti tästä oli jotain apua =)

 • Sabina
  Posted at 18:57h, 19 elokuun Vastaa

  Sulla on ihan superkaunis huulipuna! Mistä se on :) ?

  • Natalia
   Posted at 20:43h, 20 elokuun Vastaa

   Kiitos! Se on Nyxin Lingerie sävyssä 12 ”Exotic” :)

Post A Comment