Archives
VANHOISTA TAVOISTA EROON - Natalia Oona
7262
post-template-default,single,single-post,postid-7262,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VANHOISTA TAVOISTA EROON

Postaus sisältää mainoslinkin

Neule täältä / Hame H&M / Kengät Zara / Aurinkolasit Celine / Laukku Givenchy

Oon viime aikoina pohtinut sitä millaista sisältöä mä tuotan ja millaisen kuvan annan itsestäni somesta. Ja oon paljon myös mun kavereiden kanssa puhunut siitä, miten musta saa helposti somen kautta aika erilaisen kuvan kun mitä ehkä todellisuus on. Oon huomannut, että mulla on ollut joku ihme pinttymä siitä, millaisten kuvien pitää olla ja millainen mun pitäis tai kuuluis olla. Jotenkin oon ollut vähän lukossa, koska oon kokenut, että mun ”täytyy” tehä asiat tietyllä tavalla. Vaikka eihän se ikinä oo ollut vaikka mun blogin pointtina. Idea on aina ollut jakaa mua, niitä mun juttuja ja just mun tyylillä. Oon asettanut nyt tälle syksylle ittelleni haasteen yrittää irrottella vähän, enkä miettiä kahta sataa kertaa että voinko mä nyt sanoa tai tehdä näin. Koska faktahan on myös se, että kun alkaa itse jarruttelmaan itseään niin sisällöstäkin tulee helposti tosi mautonta ja hajutonta. Enhän mä oikeassa elämässäkään mieti kaikkea niin paljon, vaan oon just se tyyppi joka vaan antaa mennä.

Tässä on mun tämän päivän asuni. En tiiä miks mulla on tänään ollut jotenkin tosi huono päivä. Oon ollut sika väsynyt, vaikka mä nukuin ihan hyvin ja oon ollut tosi aikaansaamattomalla tuulella. Yks niistä päivistä kun haluis vaan maata peiton alla koko päivän ja tyyliin murjottaa aivan ilman syytä. Oon parhaani mukaan tsempannut koko päivän ja saanut ihan hyvin hommaa aikaiseksi niin voin parin tunnin päästä hyvällä omalla tunnolla ottaa rennosti. Ajattelin illasta vielä leipoa, jotenkin leipominen ja kokkaaminen on sellaista mikä on mulle mieluista ja kivaa puhaa. Mitä te tykkäätte tehdä kun haluutte rentoutua? Kivaa iltaa kaikki <3

Kuvat: Silja Sundberg


18 Comments
 • Myy
  Posted at 20:12h, 12 syyskuu Vastaa

  Ootan innolla, että saadaan nähdä vielä enemmän just sua blogissa!

  Mietin tänään kans, että on tosi väsynyt ja tylsä olo. Ehkä se on omalla kohdallani ainakin osittain sitä, että tänään on ekaa kertaa ollut tosi kylmän tuntuista ja syksyn ankeus alkaa nostaa päätään. Mä niin rakastan kesää ja lämpöä ja syksyn tulo on joka vuosi kuin märkä rätti päin kasvoja.

  Tykkään näistä kuvista, musta niissä oli jotain erilaista jo ennenkuin edes luin tekstiä!!

  • Natalia
   Posted at 12:28h, 17 syyskuu Vastaa

   Mullakin on yleensä joka vuosi ollut toi sama, mutta tänä vuonna oon nauttinut tosi paljon näistä viileistä säistä! :D Ei yhtään mulle tyypillistä, mutta jotenkin sain niin tarpeekseni siitä jatkuvasta hikoilusta ja huonosti nukutuista yöistä.

   Ja tosi ihana kuulla! Kivaa alkanutta viikkoa sulle Myy <3

 • S
  Posted at 20:24h, 12 syyskuu Vastaa

  Mulle tuli hyvä mieli näistä kuvista! Kiitos illan piristyksestä <3

  • Natalia
   Posted at 12:28h, 17 syyskuu Vastaa

   Super ihana kuulla <3 Ja kiitos sulle piristävästä kommentista!

 • Mari
  Posted at 20:33h, 12 syyskuu Vastaa

  Sinusta harvoin näkee kuvaa missä naurat, tuo postauksen toinen kuva on siis niin aidon olonen ja I H A N A !! Odotan innolla lisää näitä ja lisää enemmän just sua 😊

  • Natalia
   Posted at 12:30h, 17 syyskuu Vastaa

   No niin, siis en varmaan ikinä naura tai ees hymyile missään kuvissa :D Kiitos vielä!

 • E
  Posted at 20:54h, 12 syyskuu Vastaa

  Toi väri sopii sulle tosi nätisti! Kiva myös kuulla, että aidompaa sisältöä on tulossa :)

  • Natalia
   Posted at 12:30h, 17 syyskuu Vastaa

   Kiitokset =)

 • NS
  Posted at 21:54h, 12 syyskuu Vastaa

  Oi vitsi ihanaa kun oot alkanut taas aktiivisemmin päivittämään blogia! Sun juttuja on ollut jo kova ikävä <3. Ja mun mielestä blogin ja somen ei tarvii olla niin huoliteltua ja suunniteltua, paras fiilis välittyy kun oot oma itsesi ja tuotat sisältöä joka ei ole väkisin tehtyä.

  Mulle parasta rentoutumista on kun laittaa kynttilät palamaan ja käpertyy kotivaatteissa sohvalle lempparisarjan ääreen :).

  • Natalia
   Posted at 12:31h, 17 syyskuu Vastaa

   Vitsi miten kiva kuulla <3 Ihanaa alkanutta viikkoa sulle!

 • Olivia
  Posted at 09:59h, 13 syyskuu Vastaa

  Nää oli hauskat kuvat, jotenkin tosi eläväiset. Ja aivan ihana asu!

  Mulle parasta rentoutumista on kävelyt ulkoilmassa jonka jälkeen on kiva olla peiton alla ja juoda vaikka teetä. Varsinkin nyt syksyllä kun ulkona on viileämpää ja raikasta. :)

  Mukavaa torstaita!

  • Natalia
   Posted at 12:32h, 17 syyskuu Vastaa

   Kiitos paljon!

   Nyt on kyllä ollut aivan ihanat säät ulkoilla, kun on vähän viileä ja ilmakin tuntuu tosi raikkaalta :) Sen jälkeen on kiva kotona laittaa hyvää ruokaa ja vaan olla rennosti. Ihanaa alkanutta viikkoa sulle =)

 • Alina Ilona
  Posted at 11:10h, 13 syyskuu Vastaa

  Mainitsit sun ig tilillä noista resepteistä. En löydä kyllä ig:n puolella olleita suosikkeja tuolta food osioista? Mulle siellä näkyy vain 3 ohjetta. Upea asu ja ihana meikki (ois kiva saada jotain kauneus vinkkejä kans) <3

  • Natalia
   Posted at 12:34h, 17 syyskuu Vastaa

   Eikä.. Sieltä on näköjään tippunut blogin muuttojen yhteydessä kategoria -tägejä. Kiitos kun sanoit! Pitää tällä viikolla joku päivä ottaa hommaksi klikkailla sinne kaikki oikeat postaukset takaisin :D

   Ja kauneusvinkkejä on taas tulossa myös :)

 • E
  Posted at 21:14h, 13 syyskuu Vastaa

  Ihana asu ja kuvat! :-) sulla on aina tosi kivoja selfieitä niin oisko sulla jotain vinkkejä miten otat ne? Tietty hyvä valaistus on tärkeä mut otatko yleensä etu/takakameralla, itselaukaisimella yms? :-) mukavaa viikonloppua!

  • Natalia
   Posted at 12:35h, 17 syyskuu Vastaa

   Kiitos kiitos :) Otan vaan ihan mun etukameralla, ja yleensä jossain ikkunan edessä tai ulkona, että on mahdollisimmman paljon valoa :) Ja että valo tulis suoraan kasvoihin ettei tuu mitään ylimääräisiä varjoja. Siinä on mun parhaat vinkit! Kiitos vielä ja ihanaa alkanutta viikkoa sulle :)

 • Ella
  Posted at 10:35h, 15 syyskuu Vastaa

  Ihanat hiukset!😍 Onko sulla muuten sinetti vai teippipidennykset tällä hetkellä ja mitä pituutta?😊

  • Natalia
   Posted at 12:37h, 17 syyskuu Vastaa

   Kiitos! Mä just tein pitkän postauksen jossa kerroin mun hiuksista ja pidennyksistä:
   http://www.nataliaoona.com/2018/08/30/hiustarina-tummasta-blondiksi/

   Näin pähkinänkuoressa, mulla on nyt teipit ja pituutta taitaa olla joku 40-50 cm. Pituudesta on kuitenkin leikattu ja mallia on vähän kerrostettu :) Niin en osaa ihan tarkkaan mitään pituutta heittää!

Post A Comment