Archives
VIIKONLOPUN SUUNNITELMAT - Natalia Oona
7302
post-template-default,single,single-post,postid-7302,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VIIKONLOPUN SUUNNITELMAT

 

Liivi Hollies Stockholm / Neule H&M / Shortis & kengät Zara / Laukku Givenchy

Oonko ainut jolla ei oo yhtään perjantaifiilis? Tuntuu ihan kun mentäis vasta jossain tiistaissa.. Ollut jotenkin niin katkonainen viikko takana.

Oon pian valmis laittamaan koneen kiinni tältä päivältä. Sen jälkeen mulla on suunnitelmissa ottaa vaan rennosti kotona. Oon jo pitkään suunnitellut, että haluisin kokeilla kotona tehdä tryffeli mac & cheeseä, joten ehkä tänään vois olla sen vuoro. Olin myös pitkään sika innoissani menossa kattomaan sitä The Nun -leffaa, mutta oon kuullu nyt niin monelta, että se ei oo edes näkemisen arvoinen. Saanut tosi huonoja arvosteluita! Harmi, sillä se traileri vaikutti niin hyvältä.

Huomenna vuorostaan oon menossa perheen ja poikaystäväni kanssa syömään. Mennään testaamaan Finne Ateljee, josta viime postauksessa mä kirjoitinkin! Sen jälkeen oon menossa Indiedaysin järkkämään illanviettoon. Saa nähdä mihin siitä päädytään :D Viime grillibileissä oli niin hauska meno, että silloin päädyttiin viettämään iltaa Teatteriin ihan pilkkuun asti.

Sunnuntai onkin vielä ihan auki. Mulla on jo pitkään tehny mieli mennä johonkin spa:han niin se vois hyviä tähän!

Mitä suunnitelmia teillä on? Ihanaa viikonloppua kaikki :)

Kuvat: Silja Sundberg

6 Comments
 • Helen
  Posted at 15:24h, 21 syyskuu Vastaa

  Ihana liivi ja söpö laukku! Nuo tahtoisin :)
  Hyvää viikonloppua!

  • Natalia
   Posted at 13:19h, 26 syyskuu Vastaa

   Kiitos paljon <3 Samoin sulle :)

 • Annie
  Posted at 14:12h, 22 syyskuu Vastaa

  Tosi kivoja kuvia, olet hurjan nättinä näissä! Olisi kivaa saada taas joskus reseptejä blogin puolelle :)

  • Natalia
   Posted at 13:19h, 26 syyskuu Vastaa

   Kiitos paljon! :) Joo niitä on tulossa, heti kun tulee valmistettua jotain mitä haluan täälläkin jakaa :P

 • ida ihana
  Posted at 17:22h, 22 syyskuu Vastaa

  Itse olin tämän päivän Tampereella Helsingistä poikaystäväni kanssa, köytiin taidenäyttelyssä, ihailtiin maisemia hotellitornista, ja oltiin kivoissa kahvioissa lounaalla ja jälkkäreillä :) huormenna sitten vähän kotihommia ja ehkä piipahdetaan uudessa kauppakeskus Redissä.

  Lisää blogissani: http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Natalia
   Posted at 13:20h, 26 syyskuu Vastaa

   Kuulostaapa ihanalta viikonlopulta!! :)

Post A Comment