Archives
INSPISTÄ SYYSPUKEUTUMISEEN & AJATUKSIA VAATTEIDEN MÄÄRÄSTÄ - Natalia Oona
7374
post-template-default,single,single-post,postid-7374,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

INSPISTÄ SYYSPUKEUTUMISEEN & AJATUKSIA VAATTEIDEN MÄÄRÄSTÄ

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ruskea neule / Ruskeat housut / Ruudullinen bleiseri / Ruudullinen hame / Valkoinen neule / Beige pipo

Kivaa perjantaita kaikille! Mä täällä painin sen kanssa taas, että mitä laittaisin tänään illalla päälle. Tää inspiskollaasi nyt on enemmän arkiseen pukeutumiseen niin pakko sanoa, että oon niin tykästynyt ruskean ja beigen sävyihin. Sekä kaikkia vaaleisiin asukokonaisuuksiin! Tosi epätyypillistä mulle joka on liputtanut kokomustan puolesta jo vuosia. Tänään illalla meillä on tosiaan isot rapujuhlat kaveriporukalla, ja sinne pitäis tosissaan keksiä joku kiva asu. En varmaan oo ainut, josta tuntuu siltä että omasta kaapista ei meinaa löytyä mitään kivaa? Pitäis varmaan säännöllisesti järjestää kaappi uuteen järjestykseen niin näkis vähän paremmin mitä kaikkea sieltä aina löytyykään. Yleensä nimittäin kun alan kaivelemaan niin kyllähän sielä löytyy vaikka mitä kivaa. Ja tietenkin musta avainsanana on aina vaatteiden yhdistely! Samoistakin vaatteista saa niin monta erilaista kokonaisuutta eri kengillä, asusteilla yms. Oon yrittänyt tänä syksynä vähentää sitä etten jatkuvasti ostelis kaikkea uutta, vaan mieluummin yritän just kaivella sitä omaa kaappia. Tuli viime keväänä niin ahdistus mun tavaran määrästä, ja kannoin silloin hyväntekeväisyyteen 11 (!!!!!!) jätesäkillistä vaatteita. Ei siis enää sitä, että juoksen päivällä Zaraan ostamaan uusia vaatteita.

Ihanaa viikonloppua teille :)

Kuva 1, Kuva 2

9 Comments
 • ida ihana
  Posted at 21:44h, 05 lokakuu Vastaa

  Nää syksyn ruutukuviot on tosi kivoja mun mielestä!:)

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Natalia
   Posted at 12:43h, 08 lokakuu Vastaa

   Niin mustakin! :)

 • Petra
  Posted at 11:01h, 07 lokakuu Vastaa

  Ihana! Mäkin oon inspiroitunut neutraaleista sävyistä ja tein myös kollaasin beigeillä sävyillä. Käy kurkkaa, jos kiinnostaa. :)

  • Natalia
   Posted at 12:49h, 08 lokakuu Vastaa

   Kiva että pidit! Ja pitää käydä kurkkaamassa myös sun kollaasi :) Ihanaa viikkoa!

 • C
  Posted at 14:03h, 07 lokakuu Vastaa

  Samoja mietteitä vaatteiden määrästä mulla. Tällä hetkellä kaapista löytyy paljon turhaakin, pitäisi viedä kierrätykseen turhat ja keskittyä rakentamaan hyvä vaatekaappi järkevällä määrällä tavaraa.

  • Natalia
   Posted at 12:50h, 08 lokakuu Vastaa

   Mä oon nyt jatkuvasti yrittänyt laittaa kaiken sellaisen mitä en käytä niin eteenpäin. Ja yrittänyt just alkaa rakentamaan vaatekaappia, jossa olis sellaisia vaatteita joita sais helposti yhdisteltyä :)

 • ..
  Posted at 00:17h, 08 lokakuu Vastaa

  Itse myyn zadaassa ja torissa turhia vaatteita, kotona kun asuin, oli mulla neljä jätesäkillistä vaatteita ja kaksi säkkiä takkeja. Nykyään kaikki mahtuu yhteen ja voin sanoa että luonto kiittää. Ihan turhaa omistaa sata erilaista paitaa ja housua, ei niitä ehdi käyttämään O.o

  • Natalia
   Posted at 12:19h, 08 lokakuu Vastaa

   Oon nykyään ihan samaa mieltä! Joskus sitä kuitenkin vaikuttajana kokee paineita kans siitä, että pitäis jatkuvasti näyttää uusia vaatteita ja just niitä sen hetken trendejä.. Tuo on niin kaksipiippuinenjuttu!

 • xod
  Posted at 21:39h, 08 lokakuu Vastaa

  Olis kiva jos säkin toteuttaisit tän poikaystävän vastaukset -postauksen :)
  http://juliatoivola.com/totuus-tulee-poikaystavan-suusta-x-33-vastausta/

Post A Comment