Archives
FAVORITE BOOTS FOR THIS FALL - Natalia Oona
7383
post-template-default,single,single-post,postid-7383,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FAVORITE BOOTS FOR THIS FALL

Postaus sisältää mainoslinkin

Neule Chiquelle (Koodilla NAT15 saatte -15% kaikesta!) / Takki & housut Zara / Kengät täältä

Heippa kaikki! Toivottavasti teidän viikko on alkanut kivasti. Mä tulin näyttämään teille mun tämän päiväisen asuni, jolla kävin aamulla Tommy Hilfigerin uudella showroomilla pyörähtämässä. Jalassa mulla oli mun tämän hetkiset lempparibootsit Nellyltä ja iso ruskea pooloneule! Sen lisäksi että noissa kengissä on aivan ihana kuosi niin iso plussa siitä ettei korko oo missään nimessä liian korkea, vaan sellainen joilla jaksaa hyvin kävellä päivänkin. Musta on nimittäin viimeiseisen puolen vuoden aikana tullut tosi laiska käyttämään korkkereita. Nykyään mun tulee aina käveltyä melkein joka paikkaan, olinpa sitten päivällä tai illalla menossa niin jotenkin mukavuudenhaluisena vedän mieluummin matalat kengät jalkaan.

Muuten vaikuttais siltä, että nyt mulla on vuorostani syysflunssa. Aamusta mulla oli taas ihan hyvä olo, mutta iltapäivästä olin jo ihan loppu. Nyt mä yritän täällä vetää kaikki vitaaminit ja levätä ettei tästä ainakaan enää yhtää pahenis olo! Tuntuu että viime aikoina flunssaa on ollut super paljon liikkeellä.

Oon muutenkin ollut viime päivinä tosi väsynyt ja uupunut. Kai se on tätä joka syksyistä, kun säät huononee ja päivät pimenee. Tänä vuonna tää alkoi vaan paljon myöhemmin mulla mitä aikaisempina vuosina. Tai sitten toi fiilis on vaan johtunut tästä flunssasta? Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä syysmasennuksen lievitykseen niin otan niitä ilolla vastaan :D

Kuvat: Linda Manuella
* neule & kengät saatu

6 Comments
 • Elina
  Posted at 18:34h, 09 lokakuu Vastaa

  Ihana kokonaisuus! :)

  • Natalia
   Posted at 10:57h, 10 lokakuu Vastaa

   Kiitos <3

 • maria
  Posted at 23:27h, 10 lokakuu Vastaa

  Toi neule on ihana! Huomasin tosin että se sisältää villaa ja mohairia – tappo combo itselle. Oon niin ettiny tollasta, mut tuntuu ettei missään oo oikeeta materiaalia :(

  • Natalia
   Posted at 12:20h, 12 lokakuu Vastaa

   Eikä, villan & mohairin yhdistelmä on kyllä sellainen että se ei tosiaan kaikile sovi. Toivottavasti jostain löytyis oikealla materiaalilla!

 • Anne K
  Posted at 17:18h, 09 marraskuu Vastaa

  Mikä malli tuo neule on? Pystytkö linkkaamaan sen tähän :) ja onko mikä koko sulla?

Post A Comment