Archives
VÄRIKKÄÄT TEKOTURKIT - IN VAI OUT? - Natalia Oona
7439
post-template-default,single,single-post,postid-7439,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VÄRIKKÄÄT TEKOTURKIT – IN VAI OUT?

Postaus sisältää mainoslinkin

Takki täältä

Sain paljon kysymyksiä, tästä punaisesta takista, joten ajattelin tulla laittamaan teille erikseen linkin tuohon! Musta tuo väri on niin ihana, ja kiva että mullakin on välillä jotain muutakin kuin pelkkiä synkkiä värejä päällä :D Näitä värikkäitä tekoturkkeja näkyi jo viime talvena Tukholmassa ihan super paljon, ja sama trendi jatkaa tänäkin talvena vahvasti! Mitä mieltä te ootte kirkkaan värisistä tekoturkeista? Iskeekö vai skipaatteko? Sama takki on muuten saatavilla myös sinisenä tästä.


2 Comments
 • Iida
  Posted at 19:20h, 17 lokakuu Vastaa

  Mitä mieltä olet aidoista turkista? Omistatko turkkia tai turkisasusteita itse? Omasta mielestäni tekoturkki on ehdottimasti parempi vaihtoehto eläinten kannalta ja varsinkin tuollainen värillinen on tosi kiva piristys asuun.

  • Mari
   Posted at 23:56h, 19 lokakuu Vastaa

   Komppaan! Paljon mielummin feikki kuin aito. Joten peukku sille!

Post A Comment