Archives
JÄRVISYDÄN: PLUSSAT & MIINUKSET - Natalia Oona
7694
post-template-default,single,single-post,postid-7694,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

JÄRVISYDÄN: PLUSSAT & MIINUKSET

Toivottavasti teidän vuosi on alkanut mukavasti! Mä heräsin tähän vuoteen niin että mun ääni oli kokonaan lähtenyt ja olin tosi kipeänä. Vietin koko viime viikon kotona liikkuen makkari – olkkari väliä. Viikonloppua kohden onneksi flunssa alkoi helpottamaan, ja päästiin lähtemään Järvisydämeen järvikylpylään, josta olin varannut meille kaksi yötä! Oltiin molemmat haluttu päästä jo pidemmän aikaa käymään tuolla, ja ajattelin että pari yötä siellä näin vuoden alkuun olisi aika ihana aloitus vuodelle. Ja aivan oikeassa olin – paikka oli aivan ihana ja niin rentouttava.

Huone:

+ Maisemasviitti oli todella upea. Huoneen sisustus ja tunnelma oli mieletön – niin idyllistä. Kaikki oli mietitty pienintä yksityiskohtaa myöten.

– Ei huonepalvelua. Olisi ollut ihana vaan makoilla tuossa, ihastella maisemia ja tilata huoneeseen jotain syötävää.

– Ei puhelinta jolla olisi saanut helposti yhteyden respaan. Omalla puhelimella sinne soittaessa kukaan ei vastannut :D Tähän ongelmaan törmäsin jo huonetta bookatessa, puhelimeen ei vastata kuin suunnilleen joka kahdeksannella soitolla.

Ravintola:

+ Miljöö oli upea sekä tunnelmallinen.

+ Tulimenu oli hyvä! Siihen kuului valmiiksi suunniteltu alkuruokalautanen, jossa tuli keittoa, salaattia ja ruisnappi mätitahnalla. Pääruuaksi sai itse valita lihaa, kalaa tai kasvista. Me syötiin hirveä, joka oli todela hyvää! Jälkkäri oli myös valittu valmiiksi – me saatiin mustikkapiirakkaa tyrnijäätelöllä.

– Ravintola on auki aamiaiselle, lounaalle ja päivälliselle. Muina aikoina ei ollut mahdollisuutta saada ruokaa mistään. Okei, kahvilasta olisi voinut ostaa pullan tai tyyliin suklaapatukan. Lounaalla oli tarjolla vain buffet, ja illalla tosiaan vain tuo tulimenu. Valinnanvaraa ei hirveästi ollut.. En tiiä olisiko pystynyt enää kolmatta päivää syömään noita samoja ruokia :D Mä ainakin jäin kaipaamaan kovasti että edes lounaalla olisi ollut mahdollisuus tilata jotain edes lyhyeltä a la carte -listalta. Tuolta kun ei oo mahdollisuutta lähteä mihinkään muuallekaan syömään, tai hakea kaupasta välipalaa.

– Vaikka palvelu oli ystävällistä, oli se myös hidasta. Meidän kanssa samaan aikaan oli syömässä noin 50 henkeä, ja paikalla oli vain kaksi tarjoilijaa..

Spa:

+ Spa oli todella monipuolinen. Saunoja oli viisi erilaista, elämyssuihku, iso allas, poreallas, suolahuoneet ja mahdollisuus uida ulkona avannossa. Altaan reunoilla oli myös aurinkotuoleja joissa oli ihana pulikoinnin välissä pötkötellä. Mekin viihdyttiin spassa molempina päivinä monta tuntia!

+ Todella siisti. Vaikutti siltä ihan kun paikka olisi juuri valmistunut, kaikki näytti todella uudelta, puhtaalta ja siistiltä.

+ Spassa oli ilmaiseksi tarjoilla vettä, teetä, hedelmiä ja pähkinöitä. Lisäksi oli mahdollisuus tilata pirtelöitä, drinkkejä tai vaikka lasi viiniä!

Mitään miinuspuolta en spasta keksi!

Mitään hoitoja ei kokeiltu. Olisi ollut ihana käydä hieronnassa, mutta kummallakaan ei ollut vielä täyskuntoinen olo niin ei uskallettu mennä.

Yleisenä huomiona vielä huoneen varauksesta. Järvisydämen sivujen kautta mulle näytti että koko hotelli olisi aivan täyteen bookattu johonkin huhtikuulle asti. Soittaessa kuitenkin selvisi, että vapaita huoneita löytyykin! Ja ainakin noina päivinä kun me oltiin niin hotellissa oli tyhjän oloista. Kannattaa siis ihan soittaa, jos näyttää täydeltä – ja tosiaan soittaa sinnikkäästi :D

Summa summarum: Todella ihana paikka parin yön rentouttavalle getawaylle. Jos ruokapuoli olisi ollut yhtä hyvä mitä huoneet sekä spa niin ehdottomasti lähtisin uudestaan tuonne rentoutumaan! Mulle kun tuollaisella lomalla ruoka on tärkeää, sillä päätarkoituksena oli vaan nauttia, levätä, uida ja syödä.

Ootteko käyneet Järvisydämessä? Mitä tykkäsitte?


9 Comments
 • Ella
  Posted at 13:42h, 09 tammikuu Vastaa

  Olipa ihana lukea tällainen rehellinen ja käytännönläheisillä esimerkeillä varustettu arvio. Olen itsekin harkinnut Järvisydämeen menoa, ja ehdottomasti tuo kylpylä täytyy joskus kokea ainakin. Yöpymisestä en tiedä, yllätyin vähän miten tuo ruokapuoli toimi. Oliko tämä yhteistyö, ei ilmeisesti?

  • Natalia
   Posted at 15:28h, 09 tammikuu Vastaa

   Kiva kuulla että tykkäsit :) Yöpyminen tuossa maisemahuoneessa oli kyllä mieletön kokemus, mutta toisaalta jos asutte kohtuullisen ajomatkan päässä niin spa:ssa voi hyvin vierailla päiväseltään!

   Ei ollut yhteistyö, ihan 100% itse kustannettu reissu! :D

 • Susanna
  Posted at 14:52h, 09 tammikuu Vastaa

  Kiva kuulla kokemuksia kyseisestä paikasta. Olen mieheni kanssa menossa Järvisydämeen maaliskuussa ja odotukset on kyllä korkealla tai oli. Pitää varautua omilla välipalaeväillä. :)

  • Natalia
   Posted at 15:30h, 09 tammikuu Vastaa

   Ihanaa aikaa teille sinne <3 Oli kyllä kokemisen arvoinen paikka :) Ainut vaan just toi ruokapuoli - illan tulimenu oli kiva, mutta hyvä muuten just ottaa jotain välipalaa mukaan jos käy niin ettei lounasbuffasta esim löydykään mitään itselle mieluista.

 • Noora
  Posted at 06:47h, 10 tammikuu Vastaa

  Tuo kylpylä valmistui alle vuosi sitten :)
  Jos menette ikinä uusiksi talvisaikaan, kannattaa kokeilla fatbikingia ja retkiluistelua :)

  • Natalia
   Posted at 11:36h, 10 tammikuu Vastaa

   Ai se on niin uusi! Me ajateltiinkin että ei voi olla paria vuotta vanhempi :D Ilmeisesti ravintola on sitten toiminut pidemään? Tarjoilija kun puhui kymmenestä vuodesta. Jos mennään joskus uudestaan niin pitää kokeilla, nyt ei tosiaan viitsinyt, kun oltiin vielä vähän puolkuntoisia :(

 • xod
  Posted at 21:00h, 13 tammikuu Vastaa

  Tosi kiva ja jotenkin virkistävää että oli myös miinuspuolia :) Saa realistisen kuvan

  • Natalia
   Posted at 12:24h, 16 tammikuu Vastaa

   Kiva että tykkäsit :)

 • Mira Taskinen
  Posted at 21:30h, 07 lokakuu Vastaa

  Jäi vaan mietityttään et kuin ni ei oo mahdollisuutta lähteä muualle syömään/kauppaan? :D

Post A Comment