Archives
5 x RAVINTOLAVINKKIÄ TALLINAAN - Natalia Oona
7728
post-template-default,single,single-post,postid-7728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

5 x RAVINTOLAVINKKIÄ TALLINAAN

Ravintola Ö

Vietettiin täällä viime kesäkuussa mun syntymäpäivääni! Ö on ehdottomasti mun suosikkiravintolani Tallinnassa tähän mennessä. Maistelumenu oli erittäin hyvin rakennettu kokonaisuus ja maut toimivat hyvin. Mä aina haluan että ruoka sekä esillepano jäävät mieleen ja yllättävät, ja siinä Ö onnistui hyvin. Tää on siis mun ykkössuositukseni!

NOA 

Paikkana NOA on aivan ihana, eritysesti kesällä! Ravintola on aivan meren äärellä ja paikka on todella kivasti sisustettu. Tänne on kiva tulla istuskelemaan vaikka drinkille ja ottaa jotain pientä syötävää. Ruoka ei mun mielestä ollut mitenkään kovin erikoista, ainoat mistä tykkäsin kovin oli toi mustekalapasta ja drinkit! Muut jutut oli aika keskinkertaisia ja tosi tavallisia. Kiva paikka kuitenkin – käymisen arvoinen :)

Lendav Taldrik

Telliskivi on alueena jo tosi kiva, ja siellä sijaitsee tosi hyvä Intialainen ravintola. Käytiin viime viikonloppuna täällä lounaalla – ja vitsi miten hyvää! Alkuruuaksi tilattiin paistettuja kukkakaaleja, kanaa ja Naan leipää juustotäytteellä. Noi alkuruuat oli parhaat, pääruuat ei nimittäin yltäneet lähellekään noiden alkuruokien tasoa. Ens kerralla haluun tilata pelkästään eri alkuruokia pöydän täyteen ja syödä niitä. Kivan rento tunnelma, edullinen ja hyvää ruokaa!

Tchaikovsky

Tchaikovsky pääsee toiselle sijaille mitä tulee mun lemppariravintoloihin Tallinnassa. Niin kaunis sisustus ja ruoka oli mielettömän hyvää. Ainoana miinuksena paikan jäykkä tunnelma! Meillä tosin oli viimeeksi tosi mukava ja rento tarjoilija, mutta muuten..

Chedi

Täällä käytiin viime lauantaina illallisella, ja tykkäsin super paljon. Ihana sisustus ja hyvää fuusioaasialaista ruokaa! Pakko erikseen suositella wasabirapuja, ankkasalaattia ja chileläistä meribassia – oli nimittäin niin hyviä annokset. Meidän lisäksi ravintolassa oli ihan vaan muutaa muu ihminen syömässä eli tunnelma oli tosi rauhallinen.


4 Comments
 • Pinja Mitrovitch
  Posted at 12:17h, 23 tammikuu Vastaa

  Heippa!

  Nää menee kaikki talteen ja vaikuttaa superilta! Ite kasvissyöjänä oon tykännyt tosi paljon V nimisestä ravintolasta, vanhan kaupunkin ytimessä.
  Ootko käynyt ja mitä mieltä tästä?

  yst. Pinja Mitrovitch // http://www.pinaycoco.fi

  • Natalia
   Posted at 16:17h, 29 tammikuu Vastaa

   Tosi kiva kuulla! Jos käyt jossain niin kerro ihmeessä sit mitä tykkäsit :) En oo käynyt, mutta pitää ottaa toi ensi kertaa varten talteen. Kiitos vinkistä =)

 • Maria
  Posted at 15:08h, 25 tammikuu Vastaa

  Telliskivis on F-hoone, suositus sille vaikka seuraavalle kerralle kun meette Tallinnaan :)

  • Natalia
   Posted at 16:17h, 29 tammikuu Vastaa

   Vitsi oltais viime kerralla haluttu mennä sinne, mutta se ei harmiksi ollu sunnuntaina auki :( Pitää ens kerralla käydä! Kiitos vinkistä =)

Post A Comment