Archives
USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET HIUKSISTA - Natalia Oona
7744
post-template-default,single,single-post,postid-7744,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET HIUKSISTA

Sponsoroitu käynti – Hair Design Helsinki & SHE extensions

Kuinka usein käyn kampaajalla?

Oon viime keväästä lähtien käyny Hair Design Helsinki -kampaamossa. Tykästyin heti ensimmäisellä kerralla paikkaa niin paljon, ja siksi oon siitä lähtien tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä. Oon joka kerta ollut niin tyytyväinen sieltä lähtiessäni. Käyn tosiaan siellä noin 5 viikon välein nostamassa teippipidennykset. Hiuksia värjätään noin joka toinen tai kolmas kerta, ja välissä aina sävytetään pesun yhteydessä.  Näin mun omat hiukset pääsee hyvin kasvamaan ja levähtämään välissä. Viime viikolla raidoitettiin koko tyvi pitkästä aikaa ihan vaaleaksi. Vitsi miten freesi olo tuli kun on taas ihan vaalea ilme hiuksissa!

Tällä kertaa mun kampaajana toimi ihana Dinka.

Kuinka monta kertaa samoja pidennyshiuksia voi käyttää?

Huhtikuusta lähtien mulla on ollut hairtalk extension -teippipidennykset, ja nyt tällä kertaa vaihdettiin SHE extensions merkkiin. Heillä on tosi kattava valikoima vaaleita sävyjä, teippiosiot on tosi ohuet ja ei tosiaan tunnu päässä lähes ollenkaan. Tosi kevyt, mutta kuitenkin tuuheat ihan koko pituudelta! Samoja pidennyksiä mä oon aina käyttänyt noin neljän – viiden kuukauden ajan, ja sitten on vaihdettu uusiin hiuksiin. Hiukset kuitenkin kuuluu kun niitä suoristaa, kihartelee yms.

Miten hoidan hiuksiani?

Tärkeetä on aina hiustenpidennysten kanssa käyttää niille sopivia kosteuttavia tuotteita. Sen lisäksi mulla on hairtalkin hoitava hiussuihke ja käytän hiuksiin aina pesun jälkeen hiusöljyä. Pesen nykyään hiuksia vaan kaks tai kolme kertaa viikossa, ja yritän käyttää mahollisimman vähän kuivashampoota. Pidennyshius tarvitsee enemmän kosteutusta mitä omat hiukset, vaikka mun tapauksessa mun omat hiukset myös vaan kiittää kaikesta kosteutuksesta. Jos teitä kiinnostaa tarkemmin kaikki tuotteet niin huikatkaa niin voin laittaa tästä omaa postausta tulemaan!

Sen lisäksi syön hiuksille tarkoitettuja lisävitamiiniä.

Voiko pidennyshiuksia harjata normaalisti?

Voi harjata ihan normaalisti! Märkiä hiuksia ei pidä alkaa kiskomaan, ihan samalla tavalla miten omia hiuksiakaan ei märkänä kannata kiskoa.

Oonko ajatellut palata joskus tummempaan hiusväriin?

Oon koko elämäni aina muuten ollu vaaleissa hiuksissa, ja viihdyn paremmin näissä. Eihän sitä ikinä tiiä miten mieli voi muuttua, mutta nyt ainakin mulla on vielä hiustenkasvatus kesken siitä miten ne katkes kun värjäsin tummasta vaaleiksi. En uskaltais ottaa samaa riskiä uudestaan. Nyt vaan mulla on tavoitteena saada omat hiukset pitkiksi ja terveiksi :)

Jos teillä on lisää jotain kysymyksiä niin laittakaa tulemaan! Vastailen niihin kommenttiboksin puolella.


6 Comments
 • Niina
  Posted at 09:05h, 30 tammikuun Vastaa

  Lisäkysymys: eivätkö nuorten naisten hiukset kasva kun täytyy lisäkkeitä käyttää? Itseäni edes ajatuksena oleilu toisen ihmisen hiukset päässä ällöttävät.

  • Natalia
   Posted at 11:03h, 30 tammikuun Vastaa

   Kasvaa kyllä :) Hiustenpidennysten käyttäjiä on ihan kaikenikäsiä.

   Mulla omat hiukset katkesi osa hiuksista muutaman sentin pituisiksi silloisen kampaajan virheen vuoksi. Silloinen kampaaja kirjaimellisesti poltti hiukseni katki. Musta on siis tosi hienoa, että nykyään on tällaisia vaihtoehtoja olemassa – olipa syy hiustenpidennysten tarpeelle mikä tahansa. Ei kannata tuomita kun ei ikinä tiedä mitä toisella saattaa olla taustalla.

 • Myy
  Posted at 14:03h, 30 tammikuun Vastaa

  Oon ajatellut kokeilla siirtymistä ihan vaaleasta ihan tummaan pitkän harkinnan jälkeen. Tuleeko sulle omasta kokemuksesta mieleen mitään sellaista, mitä kannattaisi huomioida ennen lopullista päätöstä? Onko jotain sellaista mitä ei ehkä tule ajateltua, kun tekee mieli muutosta? Oma hiukseni ei kestä tummasta heti takaisin vaaleaksi palaamista, joten siksikin haluan miettiä tarkkaan mitä teen.

  • Natalia
   Posted at 14:54h, 30 tammikuun Vastaa

   Ekana varmaan se, että mulla lähti ainakin ekan värjäys kerran jälkeen väri ”haalistumaan” ja vaalea hiusväri puski sieltä alta esiin. Voi siis mennä parikin kertaa ennen kun väri pysyy hyvin! Mun oma hiusväri on keski-/vaaleanruskea, niin tyvikasvu tummissa hiuksissa näytti tosi paljon vaaleammalta jolloin tyveä sai olla usein värjäämässä.. Mun oli ”pakko” värjätä noin 4-5 viikon välein tyvi! Noi tuli nyt ensimmäisenä mieleen. Meikkejä sekä vaatteita jouduin uusimaan kun ihan tummiin hiuksiin sopii eri jutut mitä ihan vaaleisiin! Jouduin opetella meikkamaan myös vähän eri tavalla :D Isoimpana tietenkin tulee mieleen juuri toi että niistä tummista oikeasti sitten hetkessä palatakaan vaaleiksi eli hyvä miettiä tarkkaan :) Ihanaa viikkoa ja kysy jos tulee mieleen vaan mitään!

 • Annika
  Posted at 17:29h, 30 tammikuun Vastaa

  Mulla on edessä projekti tummasta vaaleaan! Haluisinkin tietää että onko sun luonnollisen näköinen hiusväri saatu aikaan raidoilla vai koko pään värillä :)

  • Natalia
   Posted at 17:35h, 30 tammikuun Vastaa

   Tsemppiä projektiin! Mun hiukset on raidoitettu :)

Post A Comment