Archives
LÅNGVIK: PLUSSAT & MIINUKSET - Natalia Oona
7794
post-template-default,single,single-post,postid-7794,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

LÅNGVIK: PLUSSAT & MIINUKSET

Eilen juhlistettiin mun poikaystävän syntymäpäivää, ja olin varannu meille Långvikista huoneen. Olin siellä viimeksi viime huhtikuussa käymässä Indiedaysin kutsumana. Se oli vähän erilainen reissu, koska silloin oli järjestetty niin paljon kaikkea ohjelmaa yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta nyt olin ekaa kertaa tuolla ihan lomalaisena. Tässä on mun arvioni paikasta!

(Tää kuva on huhtikuulta Indiedaysin kanssa olleelta reissulta – siksi silloin oli noi paketit odottamassa sängyllä)

Huone:

+ Siisteys

Kurkkasin netistä, että Långvikin pitäis olla neljän tähden hotelli, mutta huoneen perusteella se on musta just ja just kolmen tähden arvoinen.. Sen lisäksi huonevaihtoehtoja on todella vähän tarjoilla.

– Huoneesta puuttuu paljon ihan perusjuttuja, kuten kunnon juomalasit, ei kahvikonetta eikä vedenkeitintä.

– Hygeniavälineet puuttui kokonaan, huoneesta löytyi vaan shampoota ja saippuaa. Omien kokemusten mukaan jokaisessa neljän tähden hotelissa löytyy kylppäristä ihan perus vanulappuja, suihkumyssy yms.

– Huoneet ei kokonaisuudessaan ole viihtyisiä sisustukseltaan.

Ravintola:

+ Maistelumenu oli aivan 5/5, ja muutenki ruoka ravintolassa oli tosi hyvää

+ Mielettömän mukava ja ammattitaitoinen palvelu

+ Ravintola itsessään on käymisen arvoinen kokemus

 – Aamianen vähän pettymys, tosi standardi Sokos -henkinen. Jos satut vielä aamiaiselle sellaiseen aikaan (kuten meille kävi), että siellä on paljon muitakin ihmisiä niin buffet ei toimi ollenkaan.

Spa:

+ Mulla ei oo oikeasti spa:sta mitään hyvää sanottavaa. En voi suositella sitä millään tasolla.

– Saunaosastot on tosi epäloogisesti ja sokkeloisesti suunniteltu. Iso miinus myös siitä, että erikoissaunoissa miehet ja naiset saunovat erikseen, mikä on pariskuntalomailijoille kurja juttu. En muista missä olisin uimahallien lisäksi tollaseen törmännyt.

– Jos spa:ssa on muutamakin ihminen samaan aikaan niin paikka on heti aivan täynnä. Porealtaisiin ei mahdu yms.

– Spassa ei oo erikseen saatavilla pyyhkeitä.

– Koko Spa on yksinkertaisesti ison remontin tarpeessa.

– – –

Yhteenvetona en voi suositella Långvikistä mitään muuta kuin ravintolaa, mikä on tosi sääli. Paikassa olis niin paljon potentiaalia, jos huoneet ja spa saataisiin ravintolan kanssa samalle tasolle sekä koko paikan yleisilme vastaamaan sitä mikä fiilis tulee kun astuu pääovista sisään. Sisääntulokerroksen ja ravintolan sisustus ovat nimittäin todella kauniit! Olisi ihanaa kun olisi paikka noin lyhyen ajomatkan päässä, johon lähtisi mielellään Helsingistä yhdeksi yöksi rentoutumaan.

Kokonaisarvosanaksi annan 2.5/5.


12 Comments
 • Ida
  Posted at 19:53h, 20 helmikuun Vastaa

  Höh, olipas negatiivinen arviointi. Hyvä, kun sanot mielipiteesi rehellisesti. Långvik on oma lemppari kylpylähotelli, tullut käytyä monta kertaa. Kesällä paikka on vielä upeampi, kun pystyy mennä spa:sta terassille aurinkotuoleihin loikoilemaan skumppalasi kädessä 😍 ainoa miinuspuoli mitä koko paikasta keksin, on spa-puolen porealtaiden pieni koko, koska niissä on kyllä aina melko täyttä.

  • Natalia
   Posted at 10:13h, 21 helmikuun Vastaa

   Tää ei vaan yltänyt lähellekään samaa tasoa, kuin kaikki muut kylpylähotellit joissa oon käynyt :( Mikä on tosi harmi, kun tuolla olis niin paljon potentiaalia ja tosiaan ravintola oli mieletön! Suosittelen käymään Järvisydämessä, siellä on aivan upea spa ja maisemasviitit on aivan ihania. Siellä tietenkin isona miinuksena ruoka, mutta ehdottomasti mieletön kokemus :)

 • Krisse
  Posted at 01:33h, 21 helmikuun Vastaa

  Heippa! Käytin aikaa tähän kommenttiin ja toivoisin että vastaisit :) Olen jo pidempään miettinyt, että mitä blogillesi (tosin aika monelle muullekin blogille) on oikeen tapahtunut. Ennen postailtiin useasti, postaukset olivat pidempiä, sisältöä monipuolisemmin. Ihmiset kiinnostuvat, lukijoita tulee. Sitten kun lukijoita on tarpeeksi, postaukset vähenevät, sisältö supistuu, paljon mainoksia, runsaasti suunniteltua ja siloteltuja asu/reissu/kotikuvia. Bloggaaja ikäänkuin katoaa ja tulee silloin tällöin tekemään postauksen. Näin on varsinkin sun blogin kohdalla käynyt. Ennen oli harrastus, sit työ tämä, ja jossain vaiheessa sanoit että tämä ei olekaan enään työsi ja teet tätä kun fiilistä. Tästä jää ikävä maku pitkä-aikaselle lukijalle, että mitä on ajansaatossa käynyt. Ja sitten jos asiasta kysyy tms, ei oikein saa vastausta. Etkö esim itse koe että lukijat periaatteessa ”unohtuvat”. Onko se niin, että mitä enemmän tästä alkaa saamaan rahaa vähemmällä vaivalla, sen parempi ja lukijoita saatu sen verran että niitä ei enään tarvitse ”kerryttää”. Jäädään vähän tyhjän päälle, että kiitos seuraamisesta/lukemisesta, mutta teen tätä vaan itselleni! Ja en sano tätä negatiivisenä/syyttävänä, vaan aidosti haluaisin keskutella tästä! Kovin moni kun on bloggaajasta alkanut ”sisällöntuottajaksi”, se näkyy.

  • Natalia
   Posted at 09:36h, 21 helmikuun Vastaa

   Ihan ekana tosta, että ennen blogeihin postailtiin paljon enemmän ja monipuolisimmen. Oot aivan oikeassa, sosiaalinen media kuitenkin muuttuu ja silloin ei esimerkiksi ollut blogin rinnalla mitään muita kanavia, joten kaikki laitettiin blogiin. Nykyään sisältö on hajautettuna eri kanaviin. Postaan enemmän tänne blogiin reseptejä, arvosteluita, vinkkejä ja muite pidempiä juttuja. Asukuvat ja arkiset kuulumiset löytyy Instagramin ja Instagram tarinoiden puolelta.

   Siihen että mulla olis runsaasti asu/reissu/kotiakuvia ja paljon mainoksia, niin oon tosta eri mieltä. Multa kun nimenomaan ei täältä noita löydy. Oon tän vuoden puolella postannut tänne kaksi hotelliarvostelua, kolmen ruokalajin illalliseen reseptin, mielipidepostauksen ilmastonmuutoksesta, ravintolavinkkejä Tallinaan, älyttömän hyvän burgerin resepti.

   Asia ei oo todellakaan noin, että mitä enemmän tästä saa rahaa niin sitä vähemmän sisältöä tehdään. Mulla asia on tällä hetkellä aivan toistepäin, oon muutama vuos sitten tienannut blogista huomattavasti enemmän rahaa mitä nyt. Oon kuitenkin valinnut, että mulle tärkeämpää on tuottaa blogiin mun näköistä sisältöä mulle sopivalla tavalla.

   Olisko sulla mitään kongreettista ehdotusta, että mitkä postaukset on olleet turhia ja mitä haluaisit enemmän? Mikä susta on toiminut ja mikä ei? Niistä on paljon enemmän hyötyä kuin yleisestä valituksesta. Muistuttaisin vielä sen, että päivittäiset tapahtumat ja kuulumiset löytyy Instagramista, eli niitä ei kannata tulla tänne blogiin katsomaan. Myös lähes kaikki mun asukuvat löytyy Instgramin puolelta!

   • E
    Posted at 10:21h, 21 helmikuun Vastaa

    Hei pakko kommentoida tähän, että mä ainakin tykkäisin asukuvista blogin puolella! En seuraa ketään bloggaajia instassa, joten ois kiva nähdä asuja blogin puolelta. Ja asukuvien yhteydessä vois kirjoitella vaikka ihan peruskuulumisia yms mielen päällä olevia asioita. Myös henkilökohtaisemmat postaukset ja mielipidepostaukset, kuten just toi ilmastopostaus ja joskus aiemmin ollut yksinäisyyspostaus on mielestäni kiinnostavia. Sit tykkään myös tulevan viikon suunnitelmista ja my day -tyyppisistä postauksista. :)

    Kiitos myös rehellisestä arviosta Långvikistä, oon itekkin harkinnut sitä lahjana poikaystävälle, joten oli hyvä kuulla rehellinen mielipide paikasta.

    • Natalia
     Posted at 10:37h, 21 helmikuun Vastaa

     Kiitos paljon kommentista! Voin alkaa postailemaan asukuvia taas enemmän tänne kun säät vähän lämpenee, jos niille on kiinnostusta enemmänkin :) Tilastoja vaan kun katsoo niin asukuvat ja noi viikonsuunnitelmat sekä ma day -postaukset ei oo yleisesti kovinkaan kiinnostavia ihmisten mielestä. Ehdin aina päivittää ekana Instagram tarinoihin, niin ei vaan oo ollut tilastojen valossa kannattavaa käyttää aikaa siihen että postailisin tänne vielä erikseen niitä ”mitä tein viikonloppun” tai ”päivä kuvina” -henkisiä juttuja. Ymmärrän tietty ettei kaikki seuraa Instagramissa bloggaajia, mutta mullakin on siellä enemmän ja aktiivisemmin seuraajia sekä katselijoita – niin siksi oon painottanut sinne.

     Yritän kuitenkin ottaa huomioon tän ja jatkossa postailla silloin tällöin tänne jotain tuon henkisiä juttuja.

 • Karoliina
  Posted at 08:14h, 21 helmikuun Vastaa

  Hei nää sun rehelliset arviopostaukset on ihan huippuja! 🙌🏼 Oon jo parina vuonna kattellut Långvikia yhtenä lahjavaihtoehtona poikaystävälle, mutta hinnat on tuntuneet aika suolaisilta. Toisaalta oon aatellut, että ehkä paikka ja kokemus sitten on hintansa väärti, mutta tää ei nyt ainakaan innostanut varaamaan tulevaisuudessakaan 😅

  • Natalia
   Posted at 09:39h, 21 helmikuun Vastaa

   Tosi kiva kuulla, että oot tykännyt :)

   Huone tuolta tosiaan maksaa noin 136€ (halvin huone tais olla vähän yli 100€), niin en tiedä mistä löytyis kylpylähotellia tuosta paljon edullisemmin. Tuohon kuului vielä pääsyt spa:han ja aamiaiset. Ihan neljän tähden hotelli Långvik ei kuitenkaan mun mielestä vaan ole. Tallinnasakin ne missä ollaan käyty on ollut kalliimpia kuin tuo, mutta aivan eri tasoa sitten taas. Ehdottomasti on saanut enemmän rahoilleen vastinetta siellä =)

 • Elina
  Posted at 10:28h, 21 helmikuun Vastaa

  Minustakin nämä rehelliset arviointipostaukset on best! Hyvä Natalia! Harva tällaisia tekee. Täytyy kuitenkin sanoa, että itse kaipaan niitä asukuvapostauksia blogiisi ja blogeihin yleensäkin. Ne on se syy, miksi olen tiettyjä blogeja alkanut seurata. Pukeutuminen kiinnostaa eniten. Sekin täytyy kuitenkin todeta, että instagramisi on mennyt hurjan hyvään suuntaan! Ruokaostosten lomassa napatut asukuvat on ihan parhaita, joita laitat instatilillesi. <3

  • Natalia
   Posted at 10:44h, 21 helmikuun Vastaa

   Tosi kiva kuulla <3

   Yritän nyt kevään mittaan alkaa taas ihan kameralla kuvaamaan asukuvia erikeen. Oon vaa itte kokenut ton instgaramin sellaisena, että sinne on helppo postata asut ja sinne tulee tosiaan napattua niitä aitoja asukuvia siitä mitä päivällä on oikeasti ollut päällä. Blogiin kuvatessa ne on aina erikseen käyty kuvaamassa, lavastettu ja editoitu. Niin ihana kuitenkin, että oot tykännyt siitä mihin suuntaan oon mun instagramia vienyt. Haluun että se on rento ja aidon näköinen :)

 • xod
  Posted at 18:24h, 28 helmikuun Vastaa

  Hauska että bloggaajat ravaa tuolla ja hehkuttaa paikkaa, kiitos siis kerrankin tästä rehellisestä arviosta :D Kaipaan itse myös asukuvia tänne, vaikka seuraankin sua ig:ssä :) kaikki ns. aidot jutut kiinnostaa, kuulumiset, aidot asut, menot, mielipiteet :)

  • Natalia
   Posted at 10:42h, 01 maaliskuun Vastaa

   No jos pelkästään tän postauksen kommentteja kattoo niin huomaa että myös muidenkin kuin bloggaajien mielestä Långvik on kiva. Se että mä en siitä tykännyt, ei tarkoita että mun mielipide myöskään olis ainut oikea =)

   Alan ehdottomasti taas kuvaamaan asuja, kun säät tästä vähän lämpenet! Olisitko halunnut tarkentaa, että mitä tarkotat noilla aidoilla jutuilla? Antaa jotain ihan konkreettisia esimerkkejä, kun pyrin muutenkin jo postaamaan niin blogiin kuin instagramiin pelkästään aitoa sisältöä :D

Post A Comment