Archives
MAANANTAIN LISTA - Natalia Oona
7906
post-template-default,single,single-post,postid-7906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MAANANTAIN LISTA

Mitä sulla on päällä tänään?

Aamulla kampaajalle lähtiessä vedin päälle yoga pantsit, mustan neuleen ja jalkaan mun uudet Balenciagan lenkkarit. Illalla vaihdan mekon päälle, kun mennään mun vanhemmille syömään. Paikalle on tulossa myös isovanhempani!

Mitä kuuntelet tänään?

En oo kuunnellu tänään vielä yhtään mitään, mutta täältä lähtiessä on pakko laittaa kuulokkeista soimaan The Greatest Show.. Poikaystäväni on soittanut sitä kotona koko viikonlopun, joten voitte vaan kuvitella miten on se soi nyt mullakin päässä.

Millaisella tuulella oot tänään?

Ihan hyvällä! Näin viime yönä (taas) tosi inhottavaa painajaista, joten heräsin aika ahdistuneena. Ikävintä noissa painajaisissa on just se kun herää päivään ikävällä fiiliksellä. Olo ei oo silloin yhtään rauhallinen tai levännyt.

Millainen viikostasi on tulossa?

Kiireinen. Mulla on tosi paljon työjuttuja, jotka kaikki pitää saada hoidettua tällä viikolla. Ihana vaan kun on paljon hommaa :) Sen lisäksi torstaina Nelly.com Sisterhood illallisen jota ootan tosi paljon. Mitään muuta sen erikoisempia suunnitelmia en oo tehny.

Onko sulla jotain erikoista mitä haluat tällä viikolla tehdä?

Haluun käydä treenamassa ainakin viis kertaa. Mulla on ollut niin hyvä vauhti nyt päällä noiden treenien suhteen, joten haluun pitää sitä yllä. Tykkään tosi paljon käydä heti aamupäivästä salilla, silloin saa päivän niin hyvin käyntiin. Ollaan Lindan kanssa puhuttu siitä miten hän tykkää treenata enemmän illalla ja mä taas aamulla. Ootteko te enemmän aamu- vai iltatreenaajia?

Aurinkoista maanantaita kaikille :)


4 Comments
 • Suvi
  Posted at 17:31h, 26 helmikuun Vastaa

  Pakko sanoo kun huomasin sun instapäivityksestä että käytät kestokassia kun meet ruokakauppaan?:) en siis oo mikään ”ekointoilija” mutta tuntuu että niin harva käyttää niitä. Itse käytän aina :) näitä kokkailujuttuja on kiva seurata ! Sun poikaystävä vaikuttaa olevan loistava kokki :)!

  • Natalia
   Posted at 20:10h, 26 helmikuun Vastaa

   En mä kyllä käytä kestokassia – ihan siitä syystä kun ne just ei oo kovin ekologisia verrattuna muovipussiin. Tutkimuksen mukaan kestokassia pitäis käyttää ainakin 7000 kertaa, jotta se tulisi ekologisemmaksi kuin muovipussi. Enkä rehellisesti usko että samaa kestokassia mulla tulis käytettyä noin joka toinen päivä noin 39 vuoden ajan :D Muovipussia riittää kun käyttää edes sen kaksi kertaa – kaupasta kotiin ja roskia viedessä!

   Tosi kiva kuulla, että oot tykännyt seurata kokkailuita! Tykätään molemmat tosi kovasti vapaa-ajalla laittaa ruokaa =)

 • Henna
  Posted at 18:58h, 28 helmikuun Vastaa

  Täytyy sanoo mäkin kuulun niihin jotka tykkää treenata aamulla se on jotenki paljon kivempi treenata aamulla, kun ei oo niin paljoon porukkaa siellä.
  Tää on vähän off the topic mut tiiätkö mitään hyvää kynsisalonkii mis vois laittaa nätit rakennekynnet kiitos etukäteen :)

  • Natalia
   Posted at 10:00h, 04 maaliskuun Vastaa

   Niin mustakin, ja sillä saa päivän hyvin käyntiin :) Treenin jälkeen on niin energinen olo!
   Pakko sanoo että en osaa valitettavasti suositella tähän mitään.. En oo itte käyny nyt vuoteen laittamassa, ku en oikein tiiä mihin sitä menis :D

Post A Comment