Archives
VIIME VIIKKO KUVINA - Natalia Oona
7914
post-template-default,single,single-post,postid-7914,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VIIME VIIKKO KUVINA

*Hair Design Helsinki – kampaamokäynti sponsoroitu

Viime viikko alkoi kampaamokäynnillä mun vakkarikampaamossa – eli Hair Design Helsingissä. Oon käynyt kyseisessä paikassa pian vuoden ajan, ja oon aina niin tyytyväinen. On mieletöntä miten paljon paremmassa kunnossa mun omat hiukset on nykyään, kun värjäykset on tehty varoen ja ammattitaitoisesti. Oltiin just edellisellä käynnillä raidoitettu mun hiuksia ja vaihdettu uudet pidennykset, joten tällä kertaa vaan sävytettiin hiukset, nostettiin pidennykset ja leikattiin vähän lyhyemmiksi. Kysyin teiltä IG Storyssa tuolloin, että pitäiskö leikata taas vähän lyhyempi suora malli ja suurin osa teistäkin oli sitä mieltä että pitäis. Tuli taas niin freesi look! Tykkään tuosta mallista niin paljon.

Maanantai-iltana syötiin poikaystäväni kanssa illallinen vanhemmillani. Paikalla olivat myös isovanhempani, sillä juhlistettiin mummini syntymäpäivää! Siskoni ja äitini olivat laittaaneet niin hyvät ruuat – joista kenelläkään ei tosin ole yhtäkään kuvaa tallessa..

Tiistaina käytiin Stockalla pyörimässä Lindan kanssa. Ostin meille kotiin maljakon kukille, kun kunnollinen maljakko uupui meiltä ja siihen tietenkin heti tulppaaneita.

Tein ruuaks meille pitkästä aikaa risottoa. Käytän tätä samaa ohjetta, jonka oon jakanut täällä blogissa neljä vuotta sitten. Tosta tulee joka kerta vaan niin hyvää! Lisäsin vielä sekaan tryffelisalsaa, jonka löysin Stockan Herkusta.

Mulla oli super hyvä treeniviikko! Kävin salilla viis kertaa, ja jokainen treeni oli tosi hyvä. Oon yrittänyt nyt vähän vielä aikaistaa mun salille menoa. Saan päivään paljon energiaa kun vedän treenin ihan aamusta. Tuntuu, että koko päivä lähtee aikaansaavalla fiiliksellä käyntiin. Tänäänkin olin salilla heti kasin jälkeen!

Torstaina olin Nelly.comin järjestämällä Sisterhood illallisella. Tältä näytti mun asuni tuona iltana!

Tapahtumaan olin saanut arpoa lipun yhdelle seuraajalleni. Musta tää oli ihana idea, koska on aina kiva tavata teitä <3 Terveisiä ihanalle seuraajalleni, joka oli illanvietossa mukana! Tapahtuma oli myös yhteistyössä Tyttöjentalon kanssa. Valittiin kaikki laput, joihin Tyttöjentalon kautta oli saanut kirjoittaa vaatetoiveita, kirjoitettiin niihin viestit ja Nelly.com sitten lahjoitti nuo vaatteet niitä toivoneille tytöille <3

Jatkettiin tuolta vielä pienellä porukalla ensin Butchersiin drinkeille ja sieltä Erottajalle. Mä kuitenkin hilpasin kotiin jo yhdeksän jälkeen, koska halusin olla seuraavana aamuna freesinä treenaamassa :-D Kuka olis uskonut, että mä joku päivä sanon noin?

Perjantaina kävin kaverini Mayanin kanssa ekana Kiasmassa kurkkaamassa karvamatoja.

Kiasman jälkeen suunnattiin Kämppiin iltapäiväteelle. Oon niin pitkään halunnu käydä testaamassa sen, ja ei ollut pettymys. Ihan mielettömän kiva konsepti! Suosittelen käymään, jos ette oo vielä kokeilleet :) Ootan nyt jo että pääsen tonne toivottavasti pian uudestaan. Kesällä on varmaan vielä erityisen ihana tilata iltapäiväteet herkkuineen ja istua ulkona.

Viikonloppu meni tosi rennoissa tunnelmissa. Ulkoiltiin, käytiin salilla, syötiin ja katottiin leffoja! Kunnon akkujen lataaminen tuli tosi tarpeeseen. Tällä viikolla ennen reissuun lähtöä pitää saada tehokkaasti kaikki hommat pakettiin.

Sunnuntaina käytiin testaamassa Capperin pizzat. Oli tosi hyvää – ei kuitenkaan yltänyt kummankaan mielestä Via Tribunalin tasolle, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Siinä oli mun viikkoni tiivistettynä! Ihanaa maanantaita kaikille <3


2 Comments
 • E
  Posted at 08:53h, 05 maaliskuun Vastaa

  Ihanan freesit hiukset! Ja ai vitsi noi iltapäiväteetarjoilut näyttää hyvältä :D

  • Natalia
   Posted at 12:17h, 05 maaliskuun Vastaa

   Kiitos <3 Oli kyllä tosi hyvät, kannattaa käydä kokeilemassa :)

Post A Comment