Archives
VIIKON LOMA EDESSÄ - Natalia Oona
7935
post-template-default,single,single-post,postid-7935,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VIIKON LOMA EDESSÄ

Hei kaikki! Mulla on ollut tosi kiva alkuviiko ja oon saanut tosi paljon aikaiseksi. Ainoat asiat mitä mun to do -listalla on jäljellä on pari työsähköpostia, matkalaukun pakkaaminen ja yhen kamppiksen julkaisu aamulla. Noiden hommien jälkeen mulla alkaakin viikon loma! Tai mulla on reissussa kaksi kamppista kuvattavana, ja tietty päivitän muutenkin somea sieltä – mutta kuitenkin, muuten oon lomalla.

Huomenna nimittäin tähän aikaa istutaan poikaystäväni kanssa lentokoneessa kohti Dohaa, jossa meillä on lyhyt välilasku ja sieltä sitten lennämme Malediiveille. Oon jo vuosia haaveillut, että pääsisin käymään siellä, joten tuntuu ihan uskomattomalta. En vieläkään usko todeksi, että ylihuomenna ollaan siellä. Meillä on varmasti niin ihana viikko siellä edessä. Tuli myös tosi hyvään väliin tämä matka, kun Helsinkiinkin talvi teki paluun, mikä nyt ei ole yllättävää sillä nythän mennään vasta maaliskuun alussa. Kiva kuitenkin saada pikku breikki ennen kaikkia kevään hulinoita :)

Onko joku teistä käynyt Malediiveillä? Jos ootte niin mitä tykkäsitte? Aivan ihanaa loppuviikkoa kaikille ja muistakaa seurailla IG:n puolella meidän menoa <3

Kuvat: Linda Manuella


3 Comments
 • Roosa
  Posted at 17:19h, 06 maaliskuun Vastaa

  Mikä toi kahvila on kun tuntuu et nyt jokainen bloggaaja käy ottamas just tos kohtaa kuvat? :D

  En oo koskaan ollut Malediiveillä, ei ehkä se eka kohde mihin haluisin matkustaa, mutta kivaa matkaa teille <3 Kuvia ja vinkkejä odotellessa! :)

  • Natalia
   Posted at 17:23h, 06 maaliskuun Vastaa

   Kappeli :) Siellä on super ihana valo kuviin, kun ei viitsi ulkona jäätyä :D

   Kiitos paljon <3 Ihanaa viikkoa sulle!

 • Sanna
  Posted at 18:06h, 06 maaliskuun Vastaa

  Me ollaan käyty Makediiveillä kaks kertaa, ja nyt mennään kolmatta kertaa ens kuun lopulla. Malediivit on ihana paikka, niin ihana, että kaikki muut kohteet (Mauritius, Jamaica, Vietnam) on tuntuneet ihan kököiltä sen jälkeen. Eli on vaarallinen paikka sillä tavalla matkustaa sinne :)

Post A Comment