Archives
JALKOJEN HEMMOTTELUA + ARVONTA - Natalia Oona
7974
post-template-default,single,single-post,postid-7974,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

JALKOJEN HEMMOTTELUA + ARVONTA

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sabora Pharman kanssa

Mulle jaloista huolta pitäminen on ihan ympärivuotinen rutiini. Jalat kokevat päivittäin paljon rasitusta, ja varsinkin nyt kun oon alkanut juoksemaan on säännöllinen jalkojen hoitaminen korostonut. Mulle nimittäin muodostuu tosi helposti kovettumia! Jalkojahan on tosi helppo hemmottella kotona :) Ei tarvitse lähteä erikseen jalkahoitoon, jotta saa ihanan pehmeät jalat. Postaus on toteuttu yhteistyössä Sabora Pharman kanssa.

Tammikuussa kokeilin ekaa kertaa Footner kuorintasukkija, joihin oon jäänyt aivan koukkuun.

Miten kuorintasukat toimivat? Sukat puetaan jalkoihin tunniksi ja päälle puetaan omat sukat (tai kotitossut). Kuorintasukka vaikuttaa kovettuneeen ihon solusidoksiin ja mahdollistaa solukon kuoriutumisen. Tunnin jälkeen sukat otetaan pois ja jaloissa oleva geeli huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Noin viikon kuluessa kovettumat alkavat kuoriutua pois, ja kuorituminen voi kestää parikin viikkoa. Muistutuksena teille kaikille muille jotka myös kokee aina kovaa tarvetta repiä ihoa irti, että ihosta ei saa alkaa väkisin poistamaan kovettumia väkisin. Yksi hoito kerta riittää kovettumien poistamiseen!

Tuotteen löydät TÄSTÄ!

Samaisesta tuoteryhmästä löytyy myös toinen tuote joka mulla on ollut kovassa käytössä. Kyseessä on Footner CoolActive Massager, joka on tarkoitettu turvonneiden ja väsyneiden jalkojen hoitoon. Kyseessä on hierontakuula, joka sisältää kylmää vaahtoa. Monille on varmaan tuttu ongelma, miten korkkareilla kävelyn jälkeen jalat, varsinki päkijät, tuntuu raskailta. Tai miten juoksemisen jälkeen tuntuu raskailta.

Miten tuotetta käytetään? Jalkoja hierotaan metallisella kuulalla, joka toimii paineluhieronta välineenä. Kylmä vaahto viilentää jalat välittömästi ja vähentää turvosta. Ette siis voi uskoa miten miellyttävältä tämä tuntuu! Tulee niin ihana olo ja tuoksu tästä jää jalkoihin. Tuotetta käytetään noin 2-5 minuuttia, jonka aikana jalkojen lämpötila laskee keskimäärin 24% astetta. Ihan täydellinen tuote käytettäväksi, kun on ollut pitkän päivän jaloilla tai kovan treenin jälkeen.

Tuotteen löydät TÄSTÄ!

Kuorintasukkia on käyttänyt tämän vuoden aikana kaksi kertaa. Kerran tammikuussa ja toisen kerran nyt ennen reissua. Jalat on pysyneet tosi pehmoisina eikä kovettumia ole päässyt muodostumaan! Kesä tulee myös pian eli nyt on viimeistään aika alkaa hoitamaan jalkoja kesäkuntoon.

ARVONTA!

Pääsen arpomaan myös kaksi Footner -tuotepakkausta, jotka sisältävät Footner-kuorintasukat ja CoolActive Massagerin. Kerro onko sulle jalkojen hoitaminen rutiini vai enemmän satunnaista hemmottelua? Paketit arvontaan kaikkien kommentoineiden kesken! Arvonta päätty 28.3. Paljon onnea arvontaan kaikille :) Tarkemmat säännöt löydät vielä tästä.


80 Comments
 • Marjaana
  Posted at 18:15h, 21 maaliskuun Vastaa

  Kamppailen saman pulman kanssa! Löysin nyt apteekista Louis Widmerin Carbamed forte -voiteen, joka on omlut hyvä. Reissailen ja kävelen paljon, joten tuo Massager taitaa olla kokeilun arvoinen. Ennen ei ole ollut rutiini, mutta täytyy skarpata!:)

 • Elsi
  Posted at 18:20h, 21 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hoito on mulle satunnaista hemmottelua, josta pitäis tehdä rutiini! Atooppisen ihon takia mulla on ympäri vuoden kovettumia – isompia ja lievempiä, joten ois tärkeetä hoitaa useemmin:) oot ihan lemppari bloggaaja<3

 • Katariina
  Posted at 18:47h, 21 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua, mutta pitäisi ottaa rutiiniksi.

 • Sanna
  Posted at 18:51h, 21 maaliskuun Vastaa

  Ei hirveästi tule jalkojen hoitoon kiinnitettyä huomiota, vaikka syytä olisi juurikin kovettumien takia. Kuorintaa olisi mielenkiintoista testata :)

 • Ilona
  Posted at 18:58h, 21 maaliskuun Vastaa

  Rasvailen silloin tällöin, talvella koittanut vähän useemmin sitä tehdä ja sitten kun jaksaa (ihan liian harvoin) niin kovettumien poistoa :D vitsi oispa kiva päästä kokeilee noita sukkia!

 • Villa
  Posted at 19:19h, 21 maaliskuun Vastaa

  Satunnainen hemmottelu… Pienten lasten kanssa ei omia hetkiä kovin usein tule kohdalle. :)

 • Miia
  Posted at 19:41h, 21 maaliskuun Vastaa

  Pesu ja kosteutus menee rutiinilla, mutta kaikki muu on sitten satunnaista hemmottelua :)

 • Suvi-Tuuli Eskelinen
  Posted at 20:12h, 21 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua

 • C
  Posted at 20:15h, 21 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hoito on ehdottomasti rutiini, ärsyttää jos kovettumia tulee ja alan sitten repimään niitä vaikka käsin jos jalkahöylää ei ole just silloin jostain syystä saatavilla.. 😬

 • M
  Posted at 21:00h, 21 maaliskuun Vastaa

  Jalkojenhoidosta ei ole muodostunut vielä rutiinia, kun tuntuu etten ole löytänyt oikeita tuotteita🙄

 • Ninni
  Posted at 21:02h, 21 maaliskuun Vastaa

  Aika satunnaisesti tulee hoidettua,työni puolesta seison/kävelen koko päivän ja jalat usein ovatkin väsyneet ja turvoksissa päivän päätteeksi jonka vuoksi olisikin hyvä hoitaa jalkoja säännöllisesti.

 • Pauliina.K
  Posted at 21:12h, 21 maaliskuun Vastaa

  Rasvaan jalat päivittäin ja yöksi laitan paksumpaa voidetta eli säännöllinen juttu :)

 • Aliisa
  Posted at 21:18h, 21 maaliskuun Vastaa

  Ehdottomasti rutiini! Aktiiviliikkujana en kaipaa esim. kipeitä halkeamia jalkapohjiin..

 • Ivana
  Posted at 21:20h, 21 maaliskuun Vastaa

  Nyt kun vauva on tullut taloon jalkojen hoito on vaan jäänyt. Olen miettinyt et pitää ostaa kuorintasukat niin saisi jalat kuntoon ennen kesä😅

 • Rose
  Posted at 22:18h, 21 maaliskuun Vastaa

  Todella satunnaista, pitäisi muistaa hoitaa jalkoja useammin!

 • J
  Posted at 22:20h, 21 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua josta pitäis kyllä tehdä rutiini,’varsinkin diabeetikkona on tärkeetä pitää jaloista hyvää huolta :) pitää skarpata nyt!

 • Sara J
  Posted at 22:34h, 21 maaliskuun Vastaa

  Hemmottelua :-)

 • klaara
  Posted at 23:48h, 21 maaliskuun Vastaa

  Rutiinia on! Pakko hoitaa kun niin helposti tulee kovettumia. Ihana arvonta!

 • Kaura
  Posted at 00:12h, 22 maaliskuun Vastaa

  Käyn säännöllisesti jalkahoidoissa, eli rutiini enemmänkin.. Tällaiset olisikin todella tarpeen kotona tehtävää jalkahoitoa varten. :)

 • Sari
  Posted at 00:16h, 22 maaliskuun Vastaa

  Enemmän satunnaista hemmottelua. Olen yrittänyt ottaa esimerkiksi jalkojen rasvauksen joka iltaiseksi rutiiniksi, mutta en ole vielä tässä onnistunut paria päivää pidempään :D

 • Ronja
  Posted at 00:17h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkojenhoito on mulle rutiini ja nautin siitä kun jalat on hyvässä kunnossa eikä oo kovettumia yms.🙂

 • Jenna
  Posted at 07:12h, 22 maaliskuun Vastaa

  Valitettavasti ei tule hoidettua jalkoja säännöllisesti vaikka ehdottomasti pitäisi!

 • Eve
  Posted at 07:57h, 22 maaliskuun Vastaa

  Liian satunnaista ja töissä olen jaloillani koko päivän niin todellakin pitäisi olla rutiini :D

 • Minttu
  Posted at 08:48h, 22 maaliskuun Vastaa

  Talvella olen tosi laiska asian kanssa mutta kummasti ilmojen lämmetessä ja kenkien keventyessä alkaa rasvaaminen ja kuoriminen kiinnostaa :)

 • Laura
  Posted at 09:04h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hoitaminen on satunnaista, tulee yleensä ajankohtaiseksi vasta näin keväällä, kun alan haikailemaan kesäkenkien perään. Halauaisin todella mielelläni päästä kokeilemaan kuorintasukkia, jalkahöylän käyttäminen on niin uuvuttavaa ja vaatii paljon aikaa.

 • Johanna
  Posted at 09:08h, 22 maaliskuun Vastaa

  Rutiini! Kävelen päivittäin niin paljon, että jalat tarvitsevat säännöllistä huolenpitoa. :)

 • v
  Posted at 09:41h, 22 maaliskuun Vastaa

  On aina ollut rutiinia, ja varsinkin nyt olis kiva päästä testaamaan uusia tuotteita, kun tuli tuo kuntosalikin aloitettua äitiyslomalla ☺️

 • Maaju
  Posted at 11:00h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hoitaminen on mulle ehdottomasti satunnaista hemmottelua eli sitä tulee harrastettua lähinnä ulkomaanmatkoilla 🙈

 • Meeri
  Posted at 11:14h, 22 maaliskuun Vastaa

  Mulla on jalat tosi kovalla rasituksella suuren urheilumäärän vuoksi ja siihen nähden hoidan jalkojani ihan liian vähän. Nämä tuotteet tulisi kyllä kovaan tarpeeseen!

 • Ruskarouva
  Posted at 11:32h, 22 maaliskuun Vastaa

  Rutiini :) Seisomatyössä jalat ovat koetuksella päivittäin…

 • Emilia
  Posted at 11:44h, 22 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua, pakko myöntää. Pitäisi ottaa rutiiniksi.

 • manna
  Posted at 11:59h, 22 maaliskuun Vastaa

  Liian laiska olen jalkoja hoitamaan. Kesällä tulee vähän tsempattua kun jalat ovat näkösällä:)

 • Anni
  Posted at 12:06h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen rasvaus ja muu on vaan satunnaista hemmottelua, vaikka pitäisi kyllä tehdä siitä ihan rutiini! Tulisivat tarpeeseen!

 • Aiccu
  Posted at 12:21h, 22 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua lähinnä,mutta näin keväällä pitäisi parantaa tapansa,jotta kesäksi saisi kauniit,hyväkuntoiset jalat.

 • henriikkav
  Posted at 13:23h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalat mulla on semi hyvässä kunnossa ja hoidan niitä kyllä tosi satunaisesti :D Silloin tällöin käytän kuorivia sukkia tai raspia, jalkojen rasvaamisessa oon ihan liian laiska… Olisi kyllä kiva päästä testaamaan tätä settiä, koska jaloissa alkaa olla taas vähän kovettumia talven jäljiltä, joista olisi hyvä päästä eroon ennen sandaalikelejä!

 • Heinik
  Posted at 13:27h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkojenhoito on minulle ennemminkin satunnaista hemmottelua. Täytyisi rueta ehdottomasti hoitamaan jalkoja paremmin.

 • Jonna Tee
  Posted at 14:15h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalat jää aina heitteelle ja hirveä kriisi niiden kanssa kun sandaali kelit alkavat :D

 • Krista
  Posted at 15:22h, 22 maaliskuun Vastaa

  En ole ikinä tuollaisia käyttänyt ja itseasiassa, kovettumiakin löytyy… Eli tulisi tarpeeseen :-)

 • Jenni
  Posted at 16:17h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hoitaminen on itselleni rutiini! Kantapäät kovettuu helposti, joten niitå erityisesti hoidan :)

 • Nelliina
  Posted at 16:37h, 22 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua. Kerran kokeilin kuorintasukkia ja se oli miellyttävä kokemus :)Mukana.

 • Sirpa Puurunen
  Posted at 16:38h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hoito on pikkasen pakkopullaa, silloin tällöin ja varsinkin kesällä ehkä kunnostaudun. Valitettavasti repinyt nahkaa 2kymppisestä asti (nyt 55v) varsinkin stressaantuneena, et nykyään jalkapohjat ”uusii” nahkaa itestään tietyin väliajoin.. noi sukat on kyllä kokeilemisen arvoiset!

 • Laura
  Posted at 16:41h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hoitaminen on minulle erittäin satunnaista, koska esim. jalkapohjien raspaamine kestää ”liian kauan” ja on vaivalloisen oloista. Jalkapohjien rasvaaminen taas ei ole mukavaa, koska silloin joutuu odottamaan aika kauan ennen kuin voi liikkua ilman, että lattiaan tulee jalanjälkiä. Jalkojen hoitamista yksinkertaistavat tuotteet olisivat varmaan kokeilemisen arvoiset.

 • Sennu
  Posted at 16:46h, 22 maaliskuun Vastaa

  Pyrin rasvaamaan jalkani aina suihkun jälkeen, mutta välillä laiskuus iskee. Itsekin saan helposti kovettumia, joten jalkojen hoitoon pitäisi kiinnittää enemmän huomiota. Kuorintasukkia testasin noin vuosi sitten hyvällä menestyksellä, täytyypä hankkia sellaiset taas ennen kesän rientoja :)

 • Jane.R
  Posted at 17:51h, 22 maaliskuun Vastaa

  Yritän ajan kanssa hoitaa jalkojani säännöllisesti.Kesällä on jalat oltava sandaali kunnossa

 • JaneR
  Posted at 17:55h, 22 maaliskuun Vastaa

  Yritän huolehtia jaloistani säännöllisesti.Kesällä jalat pitää olla siinä kunnossa,että voi sandaaleita pitää

 • Kati
  Posted at 18:17h, 22 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua, pitäisi hemmotella useamminkin. En halua muiden koskevan jalkapohjiani, joten en voi käydä jalkahoidoissa. :D

 • Tia
  Posted at 19:36h, 22 maaliskuun Vastaa

  Jalkapohjat kuivuvat hirveän nopeasti niin on pakko raspailla ja rasvailla ihan säännöllisesti, ainakin jos meinaa mieheltä saada jalkahierontaa ei kuulemma käy käsiään raatelemaan 😅

 • JennaO
  Posted at 19:50h, 22 maaliskuun Vastaa

  Enemmän satunnaista hemmottelua. Hävettää myöntää, mutta olen todella laiska hoitamaan jalkojani.

 • Päivi Seuri
  Posted at 20:15h, 22 maaliskuun Vastaa

  Kuuma yrttikylpy on ihana!

 • ninni
  Posted at 20:36h, 22 maaliskuun Vastaa

  Todella satunnaista, kesäisin rasvaa ja kuorii huomattavasti enemmän!

 • JOHANNA MATILAINEN
  Posted at 21:24h, 22 maaliskuun Vastaa

  Kerran viikossa teen pienimuotoista hoitoa. On pakko.

 • Kata
  Posted at 09:53h, 23 maaliskuun Vastaa

  Rutiini :)

 • Iina
  Posted at 11:02h, 23 maaliskuun Vastaa

  Satunnainen hemmottelu ainoastaan

 • xod
  Posted at 13:40h, 23 maaliskuun Vastaa

  Tosi satunnaista, pitäis kyllä useemmin varsinkin nyt kun kesä tulee!

 • Jenny
  Posted at 14:18h, 23 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista jalkojen hemmottelua. Nyt kesän tullessa pitäisi taas aktivoitua!

 • Sara
  Posted at 15:53h, 23 maaliskuun Vastaa

  Joka ilta rasvailen jalkoja. Muuten satunnaista :)

 • Tintti
  Posted at 17:21h, 23 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua😊Tarvitsisi kyllä panostaa paaaaljon enemmän

 • Maarit
  Posted at 19:02h, 23 maaliskuun Vastaa

  Vähän pitäisi tsempata jalkojen hoidon kanssa koska hoitoalalla ne ovat kovalla koitoksella koko ajan. Tuommoiset sukat olisi aivan ihana vetää jalkaan pitkän pvän päätteeksi.🤗

 • Krista
  Posted at 19:23h, 23 maaliskuun Vastaa

  Kesällä tulee aina aktiivisemmin hoidettua jalkoja tai sitten jos on joku reissu tulossa. Olisi kyllä hirmu hyvä pitää rutiinia yllä vuoden ympäri! Tuo coolactive massager kuulostaa aivan huippu tuotteelta :)

 • Eeva Kettunen
  Posted at 21:35h, 23 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hemmottelu on ikävä kyllä enemmän satunnaista ja harvinaista, vaikka futiskenkiä käyttävänä sille olisi vähän enemmänkin tarvetta!!

 • Pilvi
  Posted at 09:25h, 24 maaliskuun Vastaa

  Itsellä jalkojenhoito on tosi satunnaista, pitäisi ehdottomasti panostaa siihen enemmän! Varsinkin nyt kun kesä tulossa :)

 • Regina Rauhamaa
  Posted at 09:55h, 24 maaliskuun Vastaa

  Jalkojen hemmottelu on satunnaista, mutta näin kesää kohden olisi hyvä hoitaa niitä useammin :)

 • Henna Holappa
  Posted at 10:06h, 24 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua, mutta pitäisi ottaa rutiiniksi. Kuorintasukat kiinnostaa kovasti.

 • Tuija
  Posted at 15:52h, 24 maaliskuun Vastaa

  Itse laiminlyön valitettavasti jalkojeni hoitoa ja sen kyllä huomaa. Näillä tuotteilla olisi hyvä aloittaa tehokuuri jaloille!

 • Minna
  Posted at 16:19h, 24 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua, liian harvoin tulee hemmoteltua! :)

 • Petri
  Posted at 18:30h, 24 maaliskuun Vastaa

  Rutiinia, tykkään kun jalat ovat kunnossa vaikkakin ei aina jaksaisikaan hoitaa.

 • paula
  Posted at 19:41h, 24 maaliskuun Vastaa

  jalkoja rasvaan päivittäin, muuten alkaa kovettumia muodostua vauhdilla. saunassa käytän jalkojen kuorintasaippuaa viikoittain. kuorintasukatkin on tuttu juttu, edellisestä sukkakuorinnasta on kyllä jo melkein vuosi vierähtänyt eli nyt olisi hyvä aika sille operaatiolle.

 • Iina R
  Posted at 20:44h, 25 maaliskuun Vastaa

  Oi oispa ihanaa päästä testaamaan! Jalat joutuu koville seisomatyössä ja urheillessa, ja jalkoja tulee kyl hemmoteltua aivan liian harvoin! Tulis tarpeeseen :D

 • Anu
  Posted at 22:40h, 25 maaliskuun Vastaa

  Harvoin tulee hoidettua. Lähinnä silloin, kun on lähdössä lämpölomalle.

 • Julia
  Posted at 23:17h, 25 maaliskuun Vastaa

  Aivan liian harvoin tulee jalkoja hoidettua!

 • Ansku
  Posted at 09:04h, 26 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottellua, mutta pitäisi panostaa enemmänkin…

 • Sabina
  Posted at 16:14h, 26 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua! Pitäisi skarpata kuitenkin sen kanssa…

 • Säde
  Posted at 19:29h, 26 maaliskuun Vastaa

  kesällä se on rutiininomaista, mutta talvella tuntuu välillä unohtuvan… :D

 • Krista
  Posted at 10:41h, 27 maaliskuun Vastaa

  Satunnainen, mutta tarvitsisi kyllä enemmän panostaa!

 • anna s.
  Posted at 11:35h, 27 maaliskuun Vastaa

  Satunnaista hemmottelua, useamminkin voisin sitä harrastaa :)

 • Ninni
  Posted at 16:54h, 27 maaliskuun Vastaa

  Säännöllisen epäsäännöllistä 😅 kesällä totta kai enemmän mutta talvisin meinaa päästä vähä lipsuun.. 😄

 • Lise-Lott Liljestrand
  Posted at 13:54h, 28 maaliskuun Vastaa

  Olisiko tämä minun pelastus!! Mummo jalkapohjani saa haukut.

 • Irmeli
  Posted at 20:47h, 28 maaliskuun Vastaa

  Pitäisi panostaa enemmän.

 • Katja Heikkilä
  Posted at 07:15h, 01 huhtikuun Vastaa

  Onko tuossa kuorintasukkapakkauksessa vain yksi sukka vai useampi?

  • Natalia
   Posted at 13:30h, 01 huhtikuun Vastaa

   Yhdet sukat (yksi molempiin jalkoihin :D)

Post A Comment