Archives
ERILAINEN SUNNUNTAIBRUNSSI & PÄÄSIÄISEN SUUNNITELMIA - Natalia Oona
8109
post-template-default,single,single-post,postid-8109,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ERILAINEN SUNNUNTAIBRUNSSI & PÄÄSIÄISEN SUUNNITELMIA

Hei kaikki! Tässä tulis kuvia sunnuntailta jolloin olin käymässä Louis Vuittonin liikkeessä heidän järjestämällään brunssillaan. En oo nyt pitkään aikaan käynyt pressitapahtumissa, kun aika ei oo yksinkertaisesti riittänyt kaikkeen. Mun työ on kuitenkin suurimmaksi osaksi tosi yksinäistä hommaa niin kaikki PR-tapahtumat on siitä myös niin kivoja kun pääsee tapamaan ja juttelemaan kolleegoiden kanssa :) Ja nuo ovat kuitenkin myös tärkeä osa työtä. Nyt oli siis extra ihana käydä syömässä brunssi tuolla ja ottaa lasi shamppista!

Tänään teen koko päivän töitä kotoa, jotta voin sitten pääsiäisenä pitää ainakin pari päivää ihan kokonaan vapaata. Huomenna aamusta mulla on kampaaja ja sen jälkeen lähdetäänkin poikaystäväni kanssa yhdeksi yöksi Seinäjoelle käymään! Pääsiäistä vietetään kotosalla, eikä meillä oo sen kummempia suunnitelmia. Noista parista vapaapäivästä oon vaan haaveillut, kun viime viikonloppu meni myös kokonaan töitä tehdessä. Viikonloppuna käydään kaverin tupareissa ja muuten vaan rentoudutaan :) Onko teillä jotain suunnitelmia pääsiäiselle?

Postaan teille huomenna vielä paremmat kuvat tosta asusta eli palataan taas silloin!


4 Comments
 • Janette ä
  Posted at 13:32h, 16 huhtikuun Vastaa

  Toi sun nahkatakki on aivan ihana, katoin jo sitä sun storyssä. Mistä oot ostanut sen? Ihanaa kevättä! :)

  • Natalia
   Posted at 13:44h, 16 huhtikuun Vastaa

   Se on Zarasta, mut oon ostanu ton pari vuotta sitte :/ Kiitos paljon ja samoin sulle <3

 • Sara
  Posted at 00:16h, 17 huhtikuun Vastaa

  Mitä sarjoja tai leffoja suosittelisit netflixistä tai viaplaystä? Jotain jännää tai komediaa :D viaplayn vasta hankin..

  • Natalia
   Posted at 11:14h, 17 huhtikuun Vastaa

   Jänniä: Money Heist, Black Mirror, Sherlock, Manhunt: Unabomber, Mindhunter, Blacklist

   Komedia: South Park, Inbetweeners, John Mulaneyn stand upit, Atypical, Empire, Conan Without Borders

   Siinä on sarjoja joita tuli nyt ekana mieleen :) Leffoista Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Sherlock Holmes, Interstellar, Hannibal Lecter -leffat ja The Illusionist :D

Post A Comment