Archives
KESKIVIIKON LISTA - Natalia Oona
8132
post-template-default,single,single-post,postid-8132,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KESKIVIIKON LISTA

Nahkatakki Zara (vanha)

Päivän suunnitelmat?

Parhaillani istun kampaajalla ja teen samalla vikoja töitä pois alta. Täältä suoraan suuntaan Rautatieasemalle, sillä lähdetään Seinäjoelle poikaystäväni perheen kanssa yhdeksi yöksi.

Mitä odotat tältä viikolta?

Lomaa! Oon hoitanut mun töitä niin, että saan pidettyä pääsiäisenä ainakin pari päivää vapaata. Perjantaina on myös kaverin tuparit joihin ollaan menossa! Kiva lähteä isolla kaveriporukalla pitkästä aikaa ulos tuulettumaan :)

Mitä olet kuunnellut viimeisimpänä?

Lil Nas X – Old Town Road Remix

Mitä sulla on päällä?

Farkut, valkoinen paita ja jaloissa loaferit.

Millaisella tuulella olet tänään?

Tosi hyvällä. Nukuin hyvät yöunet (ilman painajaisia), aurinko paistaa, ulko on niin keväinen sää ja loppuviikoksi on luvattu vielä lämpimämpää. Ihana saada myös hiukset taas freesattua :) Oon koko viikon ollut ihan erityisen hyvällä tuulella, vaikka työstressiä onkin ollut. Kaikki palaset vaan loksahtelee kohdilleen ja oon yleisesti tosi onnellinen.

Mitä odotat seuraavalta viikolta?

Uutta GOT -jaksoa :D Olin ihan ihmeissäni, kun tein kyselin mun Instagramissa ja yli puolet vastanneista ei seuranneet kyseistä sarjaa. Miten voi olla? Mäkin olin alkuun, että ei sarja voi ikinä kiinnostaa mua ja samaa sanoi siskoni. Katsoin kuitenkin ekan kauden ja sen jälkeen oon ollut aivan koukussa – samoin kävi siskolleni. Jos ette oo kattoneet niin suosittelen todella antamaan mahdollisuuden! Mahdollisuudella meinaan että katsotte koko ekan kauden, eikä vaan ekaa jaksoa, koska sarja lähtee tosi hitaasti käyntiin. En tiiä vielä ketään, joka olis kattonut ekan kauden ja sen jälkeen todennut että ei tykkää.

Aurinkoista keskiviikkoa :)

Kuvat: Linda Manuella


8 Comments
 • J
  Posted at 14:50h, 17 huhtikuun Vastaa

  Mä katoin koko ekan kauden got ja mun mielestä se oli niin tylsä,,, mut oon kuullu ihmisten sanovan että tokasta kaudesta paranee niin ehkä annan vielä toisen mahollisuuden :D

  • Natalia
   Posted at 15:37h, 17 huhtikuun Vastaa

   Oho, no nyt oot virallisesti ensimmäinen kenen oon kuullut sanovan noin. TYLSÄ? :D Musta just sen sarjan suola on kun, ikinä ei tiiä mitä tapahtuu niin ei käy tylsäks. Mut eipä kaikki oo kaikille :D Ihanaa loppuviikkoa sulle!

   • J
    Posted at 21:31h, 17 huhtikuun Vastaa

    Poikaystävän pitää kattoo eka kausi niin päästään alottaan toka kausi sitten katotaan mitä sit aattelen :D uskon että paranee ei niin mon ihminen tota turhaan voi kehua :) samoin sinne ja kivaa Seinäjoen reissua!

  • Sara
   Posted at 19:28h, 17 huhtikuun Vastaa

   Joo sama, eka kausi katsottiin mut ei napannu yhtään

 • E
  Posted at 10:01h, 18 huhtikuun Vastaa

  Nätti asu ja muutenkin kiva postaus! Täällä yks joka ei oo kattonu Game of thronesia.. ehkä vielä joskus :D

 • Myy
  Posted at 21:40h, 18 huhtikuun Vastaa

  Wow! Tosi magee asu ja muutenkin oot älyttömän upeena!

 • Ida ihana
  Posted at 07:11h, 19 huhtikuun Vastaa

  Pitääpä katsoa jakso tuota Got! Laitoin blogiin muuten muutamia leffavinkkejä ;)
  Aurinkoista pääsiäistä ja hyvää lomaa! :)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 • aria
  Posted at 16:13h, 19 huhtikuun Vastaa

  Itse en oo ikinä ollu esim Hobittien fani tai Taru Sormustenherrasta ja kuulema vähän sama kategoria. Oon myös ainut kaikista kavereista, ketä ei kiinnosta yhtään se sarja, enkä ole kattonut edes trailereita tai mitään siitä. Ei vaan iske. Mut toisaalta elämä ois tylsää jos kaikki tykkäis kaikesta :D

Post A Comment