Archives
10 LEMPPARIRAVINTOLAA HELSINGISSÄ JUST NYT - Natalia Oona
8138
post-template-default,single,single-post,postid-8138,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

10 LEMPPARIRAVINTOLAA HELSINGISSÄ JUST NYT

Palace

Ehdottomasti paras ravintolakokemus Helsingissä. Ollaan nyt puolen vuoden aikana käyty siellä kaks kertaa, ja molemmilla kerroilla ruoka, palvelu ja tunnelma on ollut täysin 5/5. Voisin jopa sanoa, että koko maailmassa yksi mun suosikkirafloista! Makuelämykset on niin uskomattomia. Suosittelen ehdottomasti syömään täällä pitkän maistelumenun, et kadu!

Hills Dumplings

Käytiin täällä ekaa kertaa pari viikkoa sit syömässä, ja tykkäsin tosi paljon. Rento tunnelma ja hyviä dumplingseja. Tilattiin kaikki annokst jaettavaksi, ja ainut joka oli pettymys oli heidän friteerattu kanansa. Jälkkäreistä myös erikois maininta, koska saatavilla on nutella dumplingseja!!! Nam.

Gaijin

Mun kestosuosikkini! Listalta suosittelen tilamaan Herushinki -drinksut, pork bunit, tartaria, vihersimpukoita ja marmorihärkää. Gaijinissa voi mennä käymään pelkästään myös jälkkärillä! Heillä on saatavilla jälkkäritasting, johon tulee neljä eli jälkiruokaa esimerkiksi kahdelle jaettavaksi. Multa lähtee iso suositus tolle jälkäritastingille!

Salutorget

Mun mielestä kesäsin parasta on syödä lounasta tai aikaista päivällistä auringonpaisteessa ulkona. Salutorgetista saa ihania herkkuja kuten mielettömän toast skagenin ja nyt parsa-aikaan suosittelen kokeilemaan parsakeittoa!

Hoku

Hokun teriyakilohi on yksi mun suosikkiannoksista, niin herkullinen. Kampin yläkerran ikkuinoista on myös kiva katsella Narinkatorin vilskettä! Hoku sopii parhaiten lounaspaikaksi tai rennolle päivälliselle.

Farang

Kävin viime torstaina ekaa kertaa Farangissa syömässä. Kaikki muut Björkin ravintolat Helsingissä on mulle super tuttuja, mutta Farang oli vaan sellainen jossa mulla ei ollut vaan tullut käytyä. Vitsi miten positiivinen yllätys tämä oli! Tykkäsin ruuasta super paljon. Ainut mitkä jäi harmittamaan oli huonot jälkiruuat :(

Kämp Brasserie

Toinen ihana paikka, jossa on kiva syödä ulkona terassilla. On ihana istua Pohjoisespalla aurginossa ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Kämpin ravintola ei itsessään ole mun mieleeni, mutta heidän burgerinsa sekä ranskalaiset ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoiset! Samoin arkisin järjesttävä iltapäivätee johon kuuluu teetä sekä leivoksia on ihana. Suosittelen!

Via Tribunali

Ei vaan oo Tribunalia voittanutta, mitä tulee napolilaisiin pizzoihin, vaikka muut saatavilla olevat vaihtoehdot onkin tullut käytyä kokeilemassa.

Yes Yes Yes

Pari viikkoa sitten olin pitkästä aikaa Yes Yes Yesissä syömässä ja vitsi miten paljon tykkäsin. Rennossa tunnelmassa on kiva jakaa ystävän kanssa ruoka-annoksia ja ottaa lasi viiniä!

Cafe Bar 9.

Parhaat pastat Helsingissä, piste.

Mun listalla seuraavaksi menossa kokeiluun: Sofia Gastro, Young Hearts ja Vinkkeli. Mitkä on teidän suosikkiravintoloita Helsingissä?


8 Comments
 • Miia
  Posted at 11:43h, 23 huhtikuu Vastaa

  Teetkö vielä postauksen Malediivien hotellista?

  • Natalia
   Posted at 11:47h, 23 huhtikuu Vastaa

   No sitä oon tässä vähän miettiny, kun Instagram tarinoiden puolella vastailin jo kaikkiin hotelliin/reissuun tulleisiin kysymyksiin :) Toki jos kiinnostusta teidän puolelta vielä riittää niin sitten teen mielellän!

   • Miia
    Posted at 22:20h, 23 huhtikuu Vastaa

    Oon odotellut sitä ja mielelläni lukisin.

 • Suvi
  Posted at 13:02h, 23 huhtikuu Vastaa

  Minkälainen hintataso ravintoloissa on?

  • Natalia
   Posted at 13:13h, 23 huhtikuu Vastaa

   Jokaisen ravintolan sivuilta löytyy heidän ruokalistat niin sieltä saa hyvin osviittaa juuri sen ravintolan hinnoista :) Riippuu vähän mitä tilaa, haluaako maistelumenun vai a’la carte puolelta, juotavat etc. Vai oliko sulla joku tietty jo mielessä?

 • Leena_Pia
  Posted at 13:09h, 23 huhtikuu Vastaa

  Ravintola Juuri Korkeavuorenkadulla on super hyvä. Tosi pieni rafla ja hyvä tunnelma. Tykkään myös Olo Gardenista.

 • Laura
  Posted at 11:19h, 24 huhtikuu Vastaa

  Kyllä pitää ainakin Gaijinissa minunkin käydä!

  – Laura || afinnontheloose.com

 • ida ihana
  Posted at 11:49h, 24 huhtikuu Vastaa

  Kiitos tästä, ihan mahtavaa saada vinkkejä hyvistä ravintoloista Helsingissä, ilman suosituksia kun usein vain pitäytyy niissä samoissa… Hokun lohi teryaki on vaan niin ihanaa, vaikka Kampin kerros lounasaikaan vähän hälyisä onkin… Caijinissa ja Tribunalissa ainakin haluaisin käydä, ja tämän jälkeen alkoi tuo Salutorgetkin kesällä kiinnostaa :)

  Jos tykkää sushista, tässä mun vinkit Helsingin parhaisiin sushiravintoloihin:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/parhaat-sushiravintolat

  Aurinkoista loppuvikkoa ja herkullista viikonloppua!:)
  Ida

Post A Comment