Archives
TESTISSÄ: OGX BONDING PLEX TUOTTEET + ARVONTA - Natalia Oona
8152
post-template-default,single,single-post,postid-8152,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

TESTISSÄ: OGX BONDING PLEX TUOTTEET + ARVONTA

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OGX:n kanssa

Oon viime aikoina puhunut tosi paljon miten tärkeää kokonaisvaltainen hiustenhoito on mulle. Sain pari viikkoa sitten testiin OGX:n Bonding Plex tuotesarjan, johon kuuluu kolme tuotetta: shampoo, hoitoaine sekä hiuksiin jätettävä tehohoitoaine. Kyseessä on vasta hiljattain Suomen markkinoille lanseerattu hiuksia pehmentävä hoitosarja. Postauksen lopusta löytyy arvonta, jossa yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen kyseinen tuotesarja.  Postaus on toteuttu yhteistyössä OGX:n kanssa.

OGX:n tuotteet on mulle jo entuudestaan tuttuja, sillä oon käyttänyt erityisesti kyseisen sarjan shampoita sekä hoitoaineita jo vuosien ajan. Mun mielestä kyseessä on aivan ihana brändi jolta löytyy tosi laadukkaita markettihintaisia tuotteita. Lähdin siis super innoissani kokeilemaan tätä uutta Bonding Plex -sarjaa. Tuotesarja sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti se on suunniteltu ohuille tai kuiville hiuksille sekä huonoille latvoille ehkäisten myös värjäämisen ja muotoilun aiheuttamia vaurioita. Tuotteiden vaikuttava ainesosana on kystiini, joka on hiuksissa luonnostaan oleva aine, joka hoitaa hiuksia muodostamalla hiusten pinnalle suojaavan kalvon.

Tuotteet on saatavilla Citymarketeista, Sokokselta sekä Tokmannista. K-Citymarketeissa alkoi tänään 23.4 tarjouskampanja, jonka aikana kaikki OGX-tuotteet ovat 8 euroa.

Erityismaininta siitä, että tuotteet ovat sulfaatittomia sekä pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin <3

Mulla on tavoitteena vahvistaa omia hiuksia ja saada niistä hyvinvoivat sekä hyväkuntoiset. Näiden parin testiviikon aikana oon huomannut eron, miten pehmeiltä hiukset ovat tuntuneet kaikkia kolmea tuottea yhdessä käyttäen. Tuotteet on tehty salonkilaatuisiksi ja kaikkia kolmea tuottetta yhdessä käytettäessä ne pehmentävät, siloittavat ja vahvistavat hiuksia.

OGX Restoring + Bonding Plex Shampoo on erityisesti suunniteltu pesemään hiukset hellävaraisesti ja valmistelemaan ne vastaanottamaan hoitavat tuotteet. Shampoon tarkoitushan on puhdistaa hiukset ja avata hiussuomut.

OGX Restoring + Bonding Plex Hoitoaine palauttaa hiusten kosteuden ja auttaa ehkäisemään esimerkiksi hiusten värjäämisen aiheuttamia vaurioita. Hoitoaine imeytyy hiuksiin parhaiten kun levität sen kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen (hiukset kannattaa puristella vedestä mahdollisimman kuiviksi), levitä hiusten pituksiin ja annat vaikuttaa 3-5 minuuttia. Muista huuhtoa hoitoaine huolellisesti! Itse aina tässä välissä huuhdon vielä hiukset kylmällä vedellä, koska oon lukenut että kylmä vesi erityisesti sulkee vielä hiussuomuja.

OGX Restoring + Bonding Plex Leave-In Treatment on tuote joka viimeistelee salonkilaatuisen hiustenhoitohetken. Jätettävää hoitoainetta lisätään pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin ja levitetään hiusten latvoihin. Tuote maksimoi hiusten kosteuden ja luo hiuksen pintaan suojaavan kalvon. Näin hius jää pehmeäksi sekä vahvistaa hiuksia.

Moni teistä on erityisesti viime aikoina kysellyt miten mun hiukset on viime aikoina näyttäneet niin tuuhealta, niin tässä on kolme tuotetta joita mä oon käyttänyt. Hiukset on tuntuneet näitä kolmea tuotetta käytettäessä erityisen vahvoilta sekä hyvinvoivilta. Ehdottomasti tuotesarja, jota jään jatkossakin käyttämään :)

ARVONTA! Yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa kyseinen tuotesarja itselleen testiin. Tuotepaketti sisältää kaikki kolme tuotetta. Arvontaan osallistut kertomalla kommenteissa, miksi OGX Bonding Plex -tuotteet tulisivat sulle erityisen tarpeeseen. Arvonta päättyy 30.4! Paljon onnea kaikille osallistujille :)

Muistutuksena myös vielä tuo K-Citymarketeissa tänään alkanut tarjouskampanja, jossa kaikki OGX:n tuotteet on saatavilla 8 euron hintaan.


70 Comments
 • Miia
  Posted at 19:34h, 23 huhtikuun Vastaa

  Mulla on hiuskriisi menossa. Ilmeisesti talven pakkaset on kuivattanut hiukset ja nyt pää on melkoinen pörrökasa. Näitä voisi kyllä testata :)

 • Anni
  Posted at 20:23h, 23 huhtikuun Vastaa

  Suolavesi on ollut kohtalokas juttu mun hiuksille, joten näitä ois kyllä ilo testata!

 • elli
  Posted at 20:27h, 23 huhtikuun Vastaa

  Hiukseni ovat käyneet läpi rankan vaalennusprojektin mustasta takaisin omaan vaaleaan väriin, joten nämä tuotteet tulisi varmasti hyötykäyttöön :)

 • Kaisa Kuoppala
  Posted at 20:31h, 23 huhtikuun Vastaa

  Tuotteet sopisivat itselleni erityisesti juuri sen vuoksi, että hiukseni ovat hennot ja kuivat. Arjessa hiuksia tulee lämpökäsiteltyä useinkin ja aikaisemmin olen värjännyt hiuksiani paljon, mikä on rasittanut hiusta entisestään. Kaipaisinkin testiin juuri tämänkaltaisia täsmätuotteita! :)

 • Essi
  Posted at 20:33h, 23 huhtikuun Vastaa

  Luonnonkihara ja värjätty tukka kaipais kosteutusta! Tulee ehdottomasti testiin

 • Paula Karlsson
  Posted at 20:33h, 23 huhtikuun Vastaa

  Suoristan hiuksiani joka pesun jälkeen eli tarpeeseen kyllä tulisi 🙂

 • Anni Koivisto
  Posted at 20:37h, 23 huhtikuun Vastaa

  Hiusten hoito jäänyt viimeaikoina vähän heikolle huomiolle. Olisi kiva testata näitä!

 • Mette
  Posted at 20:53h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ohuet ja kuivat hiukset täällä vilkuttelee… Hiukset on iso osa itsetuntoa ja niistä haluaa tietysti pitää hyvää huolta :) Etsin juuri itselle sopivia tuotteita, jotka olis hellävaraiset päänahalle ja hiuksille. Kuvausten perusteella nää vaikuttaa oikein hyviltä, joten olis mukava näitä testailla :) Osallistun peukut pystyssä arvontaan!

 • Sara
  Posted at 20:55h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ikä teki tepposet ja luonnostaan vaalea kuontalo on muuttunut kahdenkympin jälkeen tummaksi, mikä ei lainkaan itselle sovi. Tästä on tietenkin seurannut (ja seuraa) loputon vaalennuskierre, joten hiukset kyllä kaipaa kotiin kunnon tuotteet hoitamaan! :)

 • Paula
  Posted at 21:06h, 23 huhtikuun Vastaa

  Olis mahtava päästä testaa! Hiuksia oon vaalentanu varmaan 7vuotta ja se alkaa mylös näkymään. Ehkän näillä sais kuivat ja ohuet hiukset taas enemmän kuntoon.

 • Ansku
  Posted at 21:32h, 23 huhtikuun Vastaa

  Tällä hetkellä panostan vauvaan mutten itseeni, vaikka pitäisi!!

 • sofia
  Posted at 22:03h, 23 huhtikuun Vastaa

  mulla on erittäin kuivat ja vaurioittuneet hiukset ja tätä ois tosi kiva kokeilla!😍

 • Henna
  Posted at 22:08h, 23 huhtikuun Vastaa

  Itse tykkään merkistä todella paljon ja olen jonkin aikaan halunnut kokeilla olaplex merkkistä tuotetta ja uskon tämä tuote olisi hyvä vaihtoehto sille.
  On menossa hiusten kasvatus projekti ja saada hiukset takaisin hyvää kuosiin. :)

 • Milla Puustinen
  Posted at 22:23h, 23 huhtikuun Vastaa

  Olen värjännyt hiuksia viimesen 8 vuoden, ja nyt olen viimein päässyt eroon värjäämiskierteestä. Hiukseni ovat hyvin ohuet ja hennot, eivätkä ne kasva kovinkaan pitkiksi koska latvat haaroittuvat ja kuivuvat todella nopeasti. Olen yrittänyt löytää hiuksilleni sopivia tuotteita ilman parabeeneja tai sulfaatteja mutta toistaiseksi ei ole vielä tärpännyt. OGX Bondig Plex – tuotteet kuulostavat kokeilemisen arvoisille💕

 • MarjaKoo
  Posted at 22:25h, 23 huhtikuun Vastaa

  Olen käyttänyt palashampoota, mutta nyt tekee mieli vaihtaa välillä kunnon shampooseen ja hoitoaineisiin.

 • Nanni-Juulia Hietamies
  Posted at 22:34h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ostin just ton hoitoaineen testiin jonkun aikaa sitten ja on ihan huippu! Huomaa heti värjätyssä tukassa miten tuntuu terveemmältä ehdottomasti jatkoon :) olis mukava saada koko paketti testiin!

 • Jonha
  Posted at 23:04h, 23 huhtikuun Vastaa

  Luonnonkihara, mikä on karkee ja kuiva. Kiva ois testata jotain uutta ✌️

 • Petra
  Posted at 23:32h, 23 huhtikuun Vastaa

  Raskauden ja imetyksen jäljiltä hiuksia on lähtenyt ihan super paljon ja siihen päälle talven pakkasten jäljiltä jäänyt kuivuus!
  Tää setti tulis enemmän kun tarpeeseen! 🙏🏼

 • Bettiina
  Posted at 00:02h, 24 huhtikuun Vastaa

  Hiukset kärsineet paljon viime aikoina lämpökäsittelystä sekä ovat muutenkin talven jälkeen kauhean karhean ja pörröisen tuntuiset. Tuotteet tulisi kovaan käyttöön kyllä 😍

 • Kata
  Posted at 00:31h, 24 huhtikuun Vastaa

  Kuiva tukka kalkkipitoisen veden vuoksi, kerkeäisi vielä hoitamaan kesäksi kuntoon:)

 • Mari
  Posted at 01:14h, 24 huhtikuun Vastaa

  Vaikka hiusten leikkauksesta on vasta kaksi kuukautta, tuntuvat paksut latvat jo erittäin kuivilta. Kyseinen tuote ei ole ennestään tuttu, joten ois ihana päästä testaamaan tätä! 😍

 • Jenna
  Posted at 06:55h, 24 huhtikuun Vastaa

  Miun hiukset on kärsiny kauheesti stressin ja ulkomailla asumisen ja klooripitoisen veden käytön vuoksi. Kaikenlainen apu olisi tarpeen joten uusien tuotteiden testaus voisi toimia!

 • Laura Vikman
  Posted at 07:49h, 24 huhtikuun Vastaa

  Omistan kuivat, kiharat hiukset, joita on vielä vaalennettu. Etsinnässä hiustuotesarja, joka tekee hiuksistani pehmeät, kosteutetut ja kiiltävät, ilman että näyttävät litistyneiltä.

 • Sini
  Posted at 08:09h, 24 huhtikuun Vastaa

  Hiusten väriä on vaalennettu tummasta vaaleampaan viime aikoina, kärsivällisesti mutta kuitenkin. Päänahka on aika kuiva ja hiuksista huomaa vaalentamisen tuomat haitat. Rakastan myös koittaa uusia tuotteita ja varsinkin hyväksi todettuja! :)

 • Henna Holappa
  Posted at 08:12h, 24 huhtikuun Vastaa

  Minun hiukseni on karheat ja elottoman näköiset, haluaisin siksi testata näitä josko pehmeys ja kiilto palaisi.

 • Mira
  Posted at 08:39h, 24 huhtikuun Vastaa

  Näitä ois niin ihana testata!! Mä olin ainaki aivan myyty näistä sun suosituksista jo ja koen että noi vois olla itelleenkin tarpeelliset koska mulla ei esim hiukset oo kasvaneet pariin vuoteen juuri ollenkaan (kilpirauhassairauden vuoksi) vaikka oon extra biotiiniäkin syönyt sekä latvat niin huonossa kunnossa että ne ihan karisee pois esim aina suoristaessa tai muuten lämpökäsitellessä hiuksia. Mulla on myös blondattu tukka ja erittäin kuiva semmoinen, paljon oon kosteuttavia, nimenomaan markettituotteita käyttänyt mutta tuntuu että tälle ogx bonding plexille vois olla vielä käyttöä!!👍🏻

 • manna
  Posted at 09:09h, 24 huhtikuun Vastaa

  Tuntuu kuin kaikki käyttämäni shampoot ja hoitoaineet jättäisivät hiukset joko rutikuiviksi tai rasvaisen tuntuisiksi, uudet tuotteet pitäisi siis löytää.

 • Ilona
  Posted at 09:22h, 24 huhtikuun Vastaa

  Omat hiukseni ovat todella kuivat ja latvat katkenneet ja kaksihaaraisia täynnä. Kampaajaa odotellessa olisi kiva kokeilla josko noista olisi apua :)

 • Pauliina.K
  Posted at 09:27h, 24 huhtikuun Vastaa

  Hiukset ovat talven jäljiltä melko kuivat ja elottomat, joten nähä tuotteet tekisi terää!

 • Taija
  Posted at 09:28h, 24 huhtikuun Vastaa

  Aurinko alkaa taas kuluttaa hiusta niin tulis ehdottomasti tarpeeseen!

 • Salena
  Posted at 09:32h, 24 huhtikuun Vastaa

  Talvi tehnyt tehtävänsä hiuksissani ja olisi mahtava voittaa ja päästä testaamaan näitä tuotteita !

 • Meeri
  Posted at 09:52h, 24 huhtikuun Vastaa

  Mun tukka on talven jäljiltä aivan järkyttävän kuiva ja takkuuntuva olisi ihana testata näitä !

 • Roosa Koivula
  Posted at 10:14h, 24 huhtikuun Vastaa

  Upeet nää kuvat susta, toi mekon väri sopii sulle!

  Mä en oo tainnut koskaan kokeilla kyseisiä tuotteita, mutta ehdottomasti tarvitsisin joitakin uusia tuotteita mun hiuksille. En oikee oo löytänyt hyviä tuotteita niin näitä ois kiva testata <3

 • Anneli
  Posted at 10:32h, 24 huhtikuun Vastaa

  -OnneliAnneli-
  Tuo setti sopisi hyvin ohuille ja kuiville hiuksilleni, haluaisin kokeilla

 • Sara
  Posted at 10:41h, 24 huhtikuun Vastaa

  Koska mulla on vaalea suomalainen ohut tukka, joka kaipaa erityishoitoa joka päivä! Lisäksi urheilen paljon joten valittavan usein hiuksia pitää pestä ja käsitellä.

 • Jessika Kinnunen
  Posted at 11:03h, 24 huhtikuun Vastaa

  Mulla on ohuet ja kuivat hiukset varsinkin talven jäljiltä. Kuvailisin hiuksiani melko suomalaiselle tyypilliseksi hiuslaaduksi, joten tuotteet tulisivat takuulla tarpeeseen :)

 • JULIA
  Posted at 11:18h, 24 huhtikuun Vastaa

  Mulla on luonnonkiharat hiukset, jotka on hennot ja kuivat. Näitä tuotteita olisi kiva testata!

 • Krista
  Posted at 11:20h, 24 huhtikuun Vastaa

  Vaalensin vasta hiuksia, nämä hoitavat tuotteet tulisivat ehdottomasti tarpeeseen :)

 • Janni
  Posted at 12:47h, 24 huhtikuun Vastaa

  Nää tulis kyllä todella tarpeeseen, omat hiukset on tällä hetkellä tosi kuivat korput.. olis ihana testata olisko näistä apua! :)

 • Salla Herttua
  Posted at 13:58h, 24 huhtikuun Vastaa

  Blondit hiukset tarvis vähän elvytystä ja tämän merkin tuotteet muutenkin aina kiinnostaneet! :-)

 • Regina
  Posted at 14:01h, 24 huhtikuun Vastaa

  Hiukseni kaipaisivat todellista hoitoa kaiken värjäyksen ja käsittelyn jäljiltä. Suosin hyvälaatuisia markettituotteita, mutta tätä sarjaa en ole koskaan testannut, joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan! Hiuksesi näyttävät todella hyväkuntoisilta<3

 • matilda
  Posted at 14:21h, 24 huhtikuun Vastaa

  Vaalennetut hiukseni ovat kuivat ja tarvitsen lisäboostia kesää varten!! Nämä tulisivat oikein hyvään saumaan minulle käyttöön <3

 • Jasmina
  Posted at 15:20h, 24 huhtikuun Vastaa

  Talven jälkeen tuntuu, että hiukset on rutikuivat ja karheat, näistä olisi apua!!

 • Sarppa
  Posted at 16:05h, 24 huhtikuun Vastaa

  Mun hiukset ovat luonnostaan todella hennot ja pörröiset. Nämä tuotteet varmasti toisivat kaivattua helpotusta edellä mainittuihin hiusongelmiini

 • MARIA
  Posted at 16:12h, 24 huhtikuun Vastaa

  Mulla on ohuet ja kuivat hiukset, olisi mukava päästä testaamaan näitä!

 • Airi
  Posted at 18:54h, 24 huhtikuun Vastaa

  Hiusteni rakenne on katkenneita hiuksia ja rutikuivia latvoja, aurinkolomalla kärsivät vaikka pidin melkein aina lierihattua mutta pitkät hiukset liehuvat ja merivesi tietenkin teki huonoa. Olisi hienoa päästä testaamaan näitä, minulle tuntemattomia tuotteita.

 • Ida
  Posted at 19:20h, 24 huhtikuun Vastaa

  Mun hiukset on tällä hetkellä kuivat ja katkeilleet, eikä mikään kokeilemistani tuotteista ole kosteuttanut tarpeeksi tätä pörhöä, toivottavasti näistä olisi apua ;)

 • Jonna T
  Posted at 11:24h, 25 huhtikuun Vastaa

  Sun hiukset näyttää kyllä tosi terveiltä ja paksuilta!
  Raskaus ja imetys kulutti hiuksiani tosi pahasti nyt olisi aika ruveta korjaamaan vaurioita :)

 • Petra
  Posted at 11:55h, 25 huhtikuun Vastaa

  Mulla on aina ollut paksu ja hyväkuntoinen tukka. Armeijassa ollessa hiukset katkeilivat kun vuoden ajan hiukset oli jatkuvasti kireällä nutturalla/letillä joka tarrasi taisteluliivin tarraan kiinni ja näin ollen repi tukkaa.. Joten armeijasta viime joulukuussa kun kotiuduin niin marssin (nimenomaan marssin niinkuin armeijassa opetettiin :D) kampaajalle ja multa leikattiin ainakin 20cm pois. Joten nyt uusi hiustenkasvatus operaatio käynnissä ja tällaiset laadukkaat hiusta hellivät tuotteet edesauttaisi tätä projektia varmasti!

 • Heinik
  Posted at 14:42h, 25 huhtikuun Vastaa

  Mun hiukset kaipaa tällä hetkellä erityishemmottelua! Varsinkin nyt ulkomaanmatkan jälkeen hiukseni tuntuvat kuivilta ja katkeilevat, joten näiden hoitavuus tulisi todellakin tarpeeseen :)

 • Sarkkunen
  Posted at 16:29h, 25 huhtikuun Vastaa

  Koska raidat vähän kuivatti liikaa mun kuontaloa!

 • Ansku
  Posted at 16:30h, 25 huhtikuun Vastaa

  Ohuet ja hentoiset hiukset kaipaisivat huolehtimista

 • xod
  Posted at 17:54h, 25 huhtikuun Vastaa

  Mun hiukset on kuivat ja vaalennuksesta kärsineet, nyt päätin lopettaa värjäämisen kokonaan :)

 • JennaO
  Posted at 18:06h, 25 huhtikuun Vastaa

  Hiukseni ovat stressaavan elämänvaiheen ja anemian jäljellä vain varjo entisestään. Minulla oli ennen pitkät, tuuheat hiukset ja nyt stressi on aiheuttanut kaljuuntumista ja tukka on lyhentynyt reilusti. Tämä on minulle arka paikka, sillä hiukset olivat parasta minussa ennen!

 • Sennu
  Posted at 07:11h, 26 huhtikuun Vastaa

  OGX:n Coconut – sarja on mulla tällä hetkellä käytössä ja oon kyllä tykännyt! Hiukseni tarvitsisivat kuitenkin vieläkin hoitavampia tuotteita ja nämä uutuudet kuulostavat juuri sopivalta. Hiukseni ovat melko kuivat ja erittäin helposti haaroittuvat ja katkeilevat. Olisi hienoa löytää uudet, sopivat tuotteet :)

 • P
  Posted at 07:31h, 26 huhtikuun Vastaa

  Stressi ja jatkuva kiire ovat hiuksilleni tehneet hallaa, karheat ja kuivat on hiukset nyt, kokeilua haluan josko olisi apua tästä sarjasta.

 • Eeva Kettunen
  Posted at 08:33h, 26 huhtikuun Vastaa

  Mulla on just ollut etsinnässä mun ohuille kuiville hiuksille uudet shampoo ja hoitoaine ja nää vaikuttaa kyllä tosi varteenotettavilta!!

 • Wilma Laitinen
  Posted at 09:05h, 26 huhtikuun Vastaa

  Minulla on hiusten kasvatus projekti menossa, joten nämä tuotteet varmasti tukisivat sitä projektia :)

 • Eeva
  Posted at 19:13h, 26 huhtikuun Vastaa

  Hiukset tuntuvat tosi kuivilta ja lämpökäsittelystä kärsineiltä. Kaikki apukeinot otetaan siis ilolla vastaan!

 • Nina Turunen
  Posted at 19:23h, 26 huhtikuun Vastaa

  Itselläni kuivat ja blondatut hiukset. Nyt on ollut hiusten kunnon parantamisen projekti menossa, nämä tuotteet tulisivat todella tarpeeseen.

 • klaara
  Posted at 22:17h, 26 huhtikuun Vastaa

  Ohuet hiukseni tarvitsevat talven kuivattavina tehokasta hoitoa. Mukana arvonnassa.

 • Kati
  Posted at 09:06h, 27 huhtikuun Vastaa

  Hiukseni kaipaisivat vahvistusta stressaavan vuoden jälkeen. :)

 • Tuija
  Posted at 13:18h, 28 huhtikuun Vastaa

  Mukana! Omat hiukseni ovat kuivat ja ohuet, joten tällaiset kosteuttavat ja pehmentävät tuotteet kuulostavat todella lupaavilta. Olen kuullut paljon hehkutusta Olaplexin tuotteista, mutta nämä OGX:n tuotteet ovat huomattavasti edullisempia :)

 • Elise H.
  Posted at 23:49h, 28 huhtikuun Vastaa

  Hiukseni ovat kovin ohuet ja elottomat, ja haluaisin kokeilla olisivatko nämä tuotteet avuksi :)

 • Anna
  Posted at 07:27h, 29 huhtikuun Vastaa

  Mun hiukset on olleet viime aikoina niin kuivat ja elottomat, että olis kiva kokeilla jotakin uutta :)

 • anna s.
  Posted at 11:35h, 29 huhtikuun Vastaa

  Hiukseni ovat latvoista kuin korput ja kesäkin on tulossa. Tarvisivat vähän piristystä :)

 • hilkka
  Posted at 06:47h, 30 huhtikuun Vastaa

  Hiukseni kaipaisivat eloa :)

 • Eve_
  Posted at 09:20h, 30 huhtikuun Vastaa

  Vaalennetut hiukseni tarvitsisivat ehdottomasti kosteutusta!

 • Henna
  Posted at 14:03h, 30 huhtikuun Vastaa

  Kuivahkot hiukseni olisivat kosteutuksen ja hoidon tarpeessa. Mukana arvonnassa.

 • Eveliina
  Posted at 20:25h, 30 huhtikuun Vastaa

  Mun vaalennetut hiukset, jotka tuntuvat usein karheilta ja kuivilta, kaipaavat hoitoa ja vahvistusta. Olisi kiva kokeilla jotakin uutta tuotesarjaa.

Post A Comment