Archives
KUVIA TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ - Natalia Oona
8212
post-template-default,single,single-post,postid-8212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KUVIA TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ

Eikö oo herttainen <3 Lulu odottelemassa aamulla lenkille lähtöä. Heräsin ekan kerran kahdeksan aikaan, mutta olin sen verran väsynyt, että nukahdin vielä uudestaan ja nukuin melkein yhdeksään asti.

Aamulenkin jälkeen lähdin salillle! Mulla on ollut viimeiset pari viikkoa tosi epämotivoitunut olo treenauksen suhteen. Alkuvuosi meni tosi hyvässä treeniputkessa, mutta jostain syystä nyt vaan ei oo huvittanut. On tuntunut tosi ylivoimaiselta lähteä! Nyt kuitenkin päätin ottaa itteäni niskasta kiinni ja alkaa vaan taas reippaasti käymään. Treenin jälkeen on kuitenkin aina niin freesi ja energinen olo :) Jotenkin vaan se salille lähteminen on tökkinyt. Mulle on myös aina tosi tärkeetä treenailla oman fiiliksen mukaan. Tänään hölkkäilin vaan matolla puoli tuntia, kun ei huvittanut tehä mitään muuta. Parempi sekin kun ei mitään ja varmasti tästä pikku hiljaa pääsen taas salilla käymisen makuun kiinni!

Päivän look! Oon super tykästynyt noihin simppukorviksiin jotka sain PR-lahjana Kappahlin vappubrunssilta. Oon tosi huono käyttämään mitään koruja, mutta jotenkin noin on kivan simppelit :)

Lähettiin iltapäivästä käymään Lindan kanssa Polhemin toimistolla, josta haettiin pari vaatetta meiän ens viikon kuvauksia varten!

Tässä näkyy mun päivän asu kokonaisuudessaan.

Paita NA-KD / Liivi Hollies Stockholm/ Housut Bik Bok / Kengät Superga / Aurinkolasit Celine / Laukku Givenchy

Tällä hetkellä istutaan Lindan kanssa Cafe Birgitassa. Tultiin pitämään tänne meidän kesätoimistokauden avajaisia. Toisaalta tykkään niin paljon siitä kun saan vapaasti tehä töitä kotoa ja halutessani lähteä vaikka kahvilaan istumaan, jos siltä tuntuu. Välillä sitä kuitenkin toivois että olis oma toimisto! Viime kesänä pyöräilin usein tänne tekemään töitä ja tänä kesänä aion kyllä alkaa tekemään samaa. Parasta on vielä kun saa kaverin mukaan niin voi yhdessä kuvata ja keskustella töistä :) Ei oo ihan niin yksinäistä.

Me istutaan täällä luultavasti vielä ainakin pari tuntia koneiden kanssa jotta saadaan hommat tältä päivältä purkkiin. Toivottavasti teillä on ollut myös ihana päivä <3 Kuullaan taas pian!

 

 


2 Comments
 • Ida
  Posted at 22:36h, 08 toukokuun Vastaa

  Heippa! Mikä sykemittari(?) sulla on tossa treenikuvassa? Näyttää täydelliseltä :) Muutenkin nää arkiset postaukset om super kivoja!

  • Natalia
   Posted at 11:39h, 09 toukokuun Vastaa

   Mulla on Apple iWatch :) Oon tykänny tosi paljon ja ollut tyytyväinen, voin siis suositella! Ja tosi kiva kuulla :) Yritän tehä enemmän tällasia postauksia.

Post A Comment