Archives
SISUSTUS INPISTÄ - Natalia Oona
8246
post-template-default,single,single-post,postid-8246,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

SISUSTUS INPISTÄ

Postaus sisältää mainoslinkkejä

1. Maljakko / 2. Koristetyyny / 3. Koristetyyny / 4. Koristetyyny / 5.  Lakanat

6. Helmalakana / 7. Matto / 8. Matto

Tän päivän ohjelmassa on käydä vaatekaappeja läpi, viedä talvikamat kellarin talteen ens syksyyn asti, käydä keittiönkaapit läpi ja muutenkin järjestellä täällä kotona. Kunnon kevätsiivouspäivä :) Eilen selasin myös Pinterestiä pitkästä aikaa ja hain vähän inspistä meille kotiin. Maljakoita, kukkia ja kasveja pitää ihan ensimmäisenä käydä ostamassa! Toinen projekti on järjestellä uusiks poikaystäväni baarikärry/-pöytä. Voin laittaa jotain kuvia teille tulemaan noista sitten kun oon saanut fixattua esim tuon baarikärryn kuntoon, jos teitä kiinnostaa. Kotipostausta on kyselty, mutta koti on mulle oma pesä, jonka haluun pitää vähän yksityisenä. Joitain sisustusjuttuja kuitenkin sieltä täältä esittelen mielelläni.

Huomenna vietettäänkin sitten äitienpäivää. Ollaan menossa äitini sekä isoäitini kanssa Stockmann Roofille, jossa järjestetään äitienpäiväbrunssi. Sen jälkeen mennään vielä koko perheen ja poikaystäväni kanssa vanhempieni luokse illalliselle. Tosi ihana ja rento viikonloppu siis tiedossa. Millaisia suunnitelmia teillä on?


No Comments

Post A Comment