Archives
ÄITIENPÄIVÄ KUVINA - Natalia Oona
8271
post-template-default,single,single-post,postid-8271,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ÄITIENPÄIVÄ KUVINA

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana viikonloppu ja myöhäiset äitinpäivä onnittelut kaikille äideille <3

Me päästiin tänä vuonna viettämään äitienpäivää yhdessä äitini sekä isoäitini kanssa täällä Helsingissä. Tietenkin oli harmi ettei siskoni ollut täällä meidän mukana, mutta ehkä ens vuonna sitten :)

Mekko Zarasta / Takki NLY Trend / Liivi Hollies Stockholm / Kengät Zara – kaikki vaatteet on tosin monta vuotta sitten ostettu!

 

Puolen päivän aikaan treffasin äitini ja isoäitini Stockalla ja suunnaattiin Stockan kattoterassille yksityistilaisuuteen. Mut oli kutsuttu sinne nauttimaan äitienpäiväbrunssista ja Sunrise Avenue esityksestä yhteistyön merkeissä (tämä postaus tai maininta ei oo yhteistyö). Aluksi sää näytti tosi pilviseltä, mutta just ennen keikan alkua sää selkeni ja aurinkokin paistoi niin lämpimästi :) Tunnelma oli ihan mahtava kuten Sunrise Avenuen keikkakin!

Brunssin jälkeen sunnattiin vanhempieni luokse vielä koko porukalla viettämään päivää ja syömään päivällinen!

Maximus <3 Käytettiin viime viikolla isoäitini kanssa Maxi trimmauksessa. Turkki vedettiin ihan lyhyeksi, ja vitsi miten söpö ilmestys hän onkaan nyt!

Jälkkäriksi syötiin vielä mansikkakakkua ennen kuin mun vanhepien oli aika suunnata kentälle ja me lähdettiin samalla kotiin. Oli aivan ihana päivä perheen seurassa! Meillä viikonloppu meni muutenkin tosi kivasti ja rentouttavasti. Saatiin lauantaina se suursiivous tehtyä :) Tällä viikolla haluisin vielä käydä vaatehuoneen kunnolla läpi ja järjestellä senkin uusiks.

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!


2 Comments
 • ida ihana
  Posted at 12:40h, 14 toukokuun Vastaa

  Tykkään tosi paljon Stockmann-roofin terassista ja ehdottomasti taas haluan päästä siellä käymään kunhan vähän vielä lämpenee :)
  Äitienpäivä oli myös tosi mukava, käytiin koko perhe yhdessä ihailemassa kirsikkapuidenkukintaa ja syötiin pizzaa rennosti kotona :)

  Mukavaa viikkoa!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Natalia
   Posted at 09:48h, 15 toukokuun Vastaa

   Se on kyllä niin ihana, mäkin tykkään tosi paljon :)
   Kuulostapaa mukavalta äitienpäivältä! Ihanaa viikkoa sulle <3

Post A Comment