Archives
PERJANTAIN LISTA - Natalia Oona
8330
post-template-default,single,single-post,postid-8330,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PERJANTAIN LISTA

Mitä sulla on tänään päällä?

T-paita ja verkkarit. Oon tehny nyt kolme tuntia hommia ihan samassa paikassa liikahtamatta. Kerran nousin hakemaan lisää kahvia! Oon saanut tosi hyvin hommia kasaan. Nyt kuitenki meen suihkuun ja fiksaan itteni kuntoon :)

Mitä kuuntelet tänään?

Mulla pyörii tossa taustalla Jane The Virgin. Päätin aamulla alkaa kattomaan sitä taas alusta. Aina kun teen töitä aamupäivisin, tai varsinkin kun editoin kuvia, tykkään pitää taustalla jotain sarjaa. Päivällä sitten vaihdan päälle musiikkia, jaksaa taas keskittyä paremmin :D

Tän päivän fiilis?

Tosi hyvä! Mulla oli eilen huono päivä (työt takkuili, olin tosi epämotivoitunut, leikkasin itseäni sormeen jne…), mutta tänään nousin oikealla jalalla ylös. Musta on tärkeetä hyväksyä että jotkut päivät on tollasia. Välillä ei vaan onnistu ja huvita. Nyt mun tekis ihan sikana mieli lähteä salille, mutta microblaidingin jälkeen ei saa hikoilla 48 tuntiin joten ehkä mä nyt tänään skippaan.

Viikonlopun suunnitelmat?

Tänään mennään poikaystävän vanhemmille illalla syömään ja huomenna olis tarkoitus siivota vaatehuone kokonaan. Tehtiin kevätsiivous pari viikonloppua sitten muihin kaappeihin, mutta vaatehuone olis uudelleen järjestelyn tarpeessa. Haluun myös samalla käydä kaikki mun vaatteet taas läpi, laittaa pois kaiken mitä en oikeesti käytä. Samalla voin myös hyvin suunnitella asuja meidän ens viikonlopun Pariisin matkalle <3

Kivoin asia mitä tällä viikolla tapahtui?

Tää viikko on ollut kokonaisuudessan ihana. Maanantaina olin kampaajalla ja mun mielestä hiuksista tuli niin ihanat <3 Oon ollut ihan fiiliksissä siitä koko viikon.  Tiistaina vietettiin Lauran synttäreitä ja oli niin hauska päivä sekä ilta. Tytöt olivat kasanneet kippiskartan Lauran lempipaikoista joissa käytiin sitten syömässä ja ottamassa lasilliset. Ehittiin käymään Gaijinissa, Kämpissä, Holiday:ssä ja BasBasissa. Keskiviikkona sain paljon töitä tehdyksi, käytiin poikaystäväni kanssa Cafe Bar no. 9 syömässä mun lempparipastaa. Eilinen nyt oli vähän surkea, mutta hei, kenelläpä ei välillä olisi vähän huonoja päiviä.

Viikon ajatus?

Tosi moni teistä on kyselly viime aikoina erityisen paljon kaikista mun vaatteista. Suurimman osan ajasta mun vastaus on, että kaikki on vuoden tai parin vuoden takaisista mallistoista. Miltä teistä tuntuu jos seuraatte jotain ja tykkäätte vaikka hänen tyylistään, mutta hänen päällä olevia vaatteita ei oo kuitenkaan saatavilla vs. bloggaajat joilla on postauksissa suoratlinkit vaatteisiin, koska ne ovat uusia ja kaupoissa myynnissä atm? Jos itte mietin niin mua ei haittaa kyllä yhtään, koska seuraan ihmisiä kuitenkin inspiraation vuoksi. Jos nään jollain kivan asun niin meen omaan vaatehuoneeseen kattomaan miten voisin luoda vastaavan kokonaisuuden. Mutta toisaalta ymmärrän myös vähän sitä turhaantumista mitä parista kommentista on IG:ssä välittynyt..


12 Comments
 • xod
  Posted at 17:20h, 24 toukokuun Vastaa

  Ei haittaa yhtään että vaatteet on ”vanhoja” ja niitä ei saa enää kaupoista, itse pyrin välttämään uuden ja varsinkin kaiken turhan ostamista, joten arvostan sitä myös bloggaajassa :) Kivempi nähdä esim miten samaa vaatetta voi yhdistellä eri tavoin.

  • Natalia
   Posted at 15:49h, 28 toukokuun Vastaa

   Jee tosi mahtava kuulla <3

 • Heidi
  Posted at 20:58h, 24 toukokuun Vastaa

  Tosi hieno juttu toi että käytät ”vanhoja” vaatteita. Muo ei haittaa yhtään lukea postauksia jossa on vaatteita mitä ei enää kaupasta saa. Musta tuntuu, että harvat tekee enää asu postauksia, jossa ei olis jotain sponsoroituja vaatteita. Toki sellaisiakin postauksia voi välillä olla, mutta ei koko aikaa.

  • Natalia
   Posted at 15:46h, 28 toukokuun Vastaa

   Tosi kiva kuulla. Sitä en vaan ymmärrä mitä väliä sillä seuraajan kannalta onko bloggaja saanut vai ostanut vaatteen? Sponsroituhan tarkoittaa, että tuote on esim. PR-lahjana saatu. Saavathan brändit kuitenkin aina hyvä näkyyvyyttä noista kun asupostauksissa esitellään vaatteet :)

 • mmmm
  Posted at 22:57h, 24 toukokuun Vastaa

  Vaatteiden iällä ei oo mitään väliä, blogeja seurataan inspistä haettaessa ja usein samaa tyyliä löytyy vuodesta toiseen. Ällöttää kertakäyttökulttuuri jossa pitää aina olla just nyt tän hetken myynnissä olevat vaatteet. Aina löytyy samankaltaista.

  • Natalia
   Posted at 15:47h, 28 toukokuun Vastaa

   Oon samaa mieltä! Oon vaan saanut muutaman vähän turhautuneen kommentin siitä kun jatkuvasti vastailen, että vaatteet on vuosia vanhoja eli mulla ei valittetavasti oo antaa linkkiä tuotteeseen. Siksi asiaa pohdin :)

 • Vilma
  Posted at 23:13h, 24 toukokuun Vastaa

  Katon tosi paljon youtubea ja erityisesti try on hauleja. Vaikka ne vaatteet olis just ostettu, nii en silti koskaan lähe tilailee itelle just sitä samaa tuotetta. Mun mielestä just on tosi hyvä, et oot vähentäny turhaa osteluu ja nykyyän näkee paremmin miten yhdistelet samaa vaatekappaletta moniin asuihin, ilman että näyttää et ois aina samat päällä. :)

  • Natalia
   Posted at 15:48h, 28 toukokuun Vastaa

   Mä teen ihan samaa :) Tykkään katella paljon eri tyylejä Instagramista ja sitten omasta kaapistani koitan luoda jotain vastaavanlaisia yhdistelmiä :) Ja tosi ihana kuulla! Kivaa alkanutta viikkoa sulle =)

 • Aalma
  Posted at 01:05h, 29 toukokuun Vastaa

  Mistä toi ihana valkoinen pitsi ”toppi, on” ? :)

  • Natalia
   Posted at 11:37h, 29 toukokuun Vastaa

   Kappahlista :)

 • Hartsu
  Posted at 01:12h, 07 kesäkuun Vastaa

  Hei! Ootko kokeillu ridiiniöljyä ripsiin? Sulla kun ei oo ripsienpidennyksiä ois kiva nähdä sut kokeilemassa tollasta ja kertoa tuloksia. Itellä toka viikko menossa ja jään jännittämään tuleeko pidempiä ripsiä😆

  • Natalia
   Posted at 11:45h, 07 kesäkuun Vastaa

   En oo kokeillut! Vois olla kiva, mut mulla on valmiiks jo tosi pitkät ja tuuheat ripset niin en tiiä paljonko tosta vielä vois olla hyötyä mulle :D Tuu ihmeessä kertomaan miten sulla toimi niin katotaan jos innostuisin myös kokeilemaan :)

Post A Comment