Archives
KUKKAMEKKO & FARKKUTAKKI - Natalia Oona
8341
post-template-default,single,single-post,postid-8341,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KUKKAMEKKO & FARKKUTAKKI

Takki Bik Bok / Mekko NLY TREND (saatu) / Kengät H&M / Laukku Saint Laurent / Aurinkolasit Celine 

Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Tuliko juhlittua Suomen maailmanmestaruutta? Mä menin sunnuntaina mukaan kattomaan peliä poikaystäväni työporukan kanssa ja siitä jatkettiin sitten vielä pienellä porukalla laulamaan karaokea. Matkalla käveltiin Kauppatorin läpi ja ai että mikä meno siellä oli. Jotenkin tosi hellyyttävää miten ihmiset sekosivat aivan täysin tuosta Suomen voitosta. Torilla ammuttiin raketteja, bussipysäkkien ja valotolppien päälle oli kiivetty, osa juoksi alasti, kaiken maailman soittimet soi ja ihmiset lauloi. Me oltiin tosissaan vaan läpikulkumatkalla, mutta oli kyllä hauska päästä hetken ajaksi todistamaan tuota menoa :D Maanantaina ei oltu paikalla, katsottiin juhlaa vähän telkkarista ihan vaan kotoa!

Muuten alkuviikko on mennyt mulla tosi työntäytteisissä merkeissä. Tältä näytti mun eilinen asuni kun olin Marsaanan toimistolla käymässä :) Oonko muuten ainut jolla tuntuu tällä viikolla olevan päivät vähän sekaisin? Huomenna kun on vapaapäivä, ja eilen vasta tuntui maanantailta..

Kuvat: Linda Manuella


4 Comments
 • ida ihana
  Posted at 17:07h, 29 toukokuu Vastaa

  Oi kun ihana asu, tuntuu, että ihastun noihin kukkamekkoihin tyyliin joka kevät uudestaan! :) Toi keltainen on aivan ihana, viime keväänä mulla oli vaaleansininen kukkamekko, tänä keväänä se on punaisella pohjalla. Voipi olla, että kesän reissuilta tai alennusmyynneistä vielä keltasävyinen mukaan tarttuisi ;)
  Ihanaa helatorstaita ja hei, olihan se mahtava peli!!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Natalia
   Posted at 11:26h, 31 toukokuu Vastaa

   Kiitos paljon <3 Mä yleensä arastan tosi paljon kaikkien värien ja kuosien käyttöä, mutta nyt oon jostain syystä ihan ihastunut kaikkii värikkäisiin mekkoihin! Ihanaa alkavaa viikonloppua sulle :)

 • E
  Posted at 10:01h, 31 toukokuu Vastaa

  Niin kiva asu, kylläpä farkkutakki ja kukkamekko sopii hyvin yhteen! Mäkin ostin just keltasen kukkamekon pitkän etsinnän jälkeen :) Täällä myös viikonpäivät ihan sekaisin, mut vapaapäivä keskellä viikkoa kyllä piristi ihanasti.

  • Natalia
   Posted at 11:27h, 31 toukokuu Vastaa

   Kiitos kovasti :) Piristi kyllä! Hassua vaan että tänään alkaakin sitten taas jo viikonloppu :D Eilen oli ihan sunnuntaifiilis niin tänään tuntuu taas maanantailta.

Post A Comment